Jump to content

Mercenaries 2: World in Flames

YETI

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Chociaż fakt, że wygląda jak Techno-Wiking, no ale taka już otoczka tej gry. Jedynka mnie napaliła bardzo, ale niestety wątpie, żebym ją dokończył (nigdzie nie można jej dostać). Dwójkę kupie już na next-gena :) Ciekawe czy będzie split-screen ? To by była masakra.

• 2 months later...
Posted

jak zobaczyłem gameplay, to ja się trochę zawiodłem, prawdę mówiąc. jedynka była świetna i przyjemna w graniu, ale to było x lat temu. a tutaj widzę tylko podbicie grafiki o parę poprzeczek wzwyż i nic więcej. gameplay ten sam, AI to samo... wtórne to to będzie mocno.

rozumiem, że devil may cry 4 ustanowił jakiś standard w braku innowacji.

pojmuję, że nie każdego stac na stworzenie gta4, ale chyba można się trochę wysilic.

ech.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Co-op wygląda nieźle. Tylko co z tego. Trzy czwarte osób nie umie grać z czego połowa nie jest tego świadoma. Szkoda.

Ta gra może zgarnąć najwyższe noty. Jedynie animacja kuleje. Praktycznie jej nie zmienili. Gra powstaje/powstała na prawie wszystkie platformy. Jest pewne ryzyko, że czegoś nie dopracowali. Z drugiej strony gra miała się ukazać równo rok temu więc raczej powinno wszystko być jak należy.

Edited by rkBrain
Posted

Zastanawia mnie jak będzie rozwiązany ten coop. Wiadomo że mercenaries mają długą kampanię i mało kto będzie mógł spędzić tyle czasu przy konsoli naraz. W singlu są sejwy, a tutaj? Poza tym znana zmora - problemy z połączeniem, jeśli kogoś wywali to czy będzie mógl z powrotem dołączyć do tej samej gry?

Bez tego ani rusz...

Posted (edited)

Jeden z graczy robi save. Rozgrywka wygląda tak, że do gry w każdym momencie może dołączyć inny gracz. Ciekawe czy będą jakieś problemy techniczne typu lagi itp.

PS. Czekam na recenzje. Musi być 10 jaki nic.

Edited by rkBrain