Słupek 2 119 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Imo najgorsze zakończenie to jak Ethan strzela sobie w łeb na grobie Shauna, gdy jest z Madison, mocne. A i tak najgorzej ma Jayden, praktycznie każde jego zakończenie jest "pesymistyczne". Ale ja nie o tym. Nie wiem w co gra Cage (w HR ;p) ale nie rozumiem jego polityki odnośnie dlc. Najpierw przed premierą było głośno o dodatkowych epizodach itd. Teraz mijają 3 miesiące od premiery a o dlc kompletna cisza.... Jak w takim tempie chce wydawać je, to powodzenia. Nie sądziłem, że kiedykolwiek będę narzekał na brak dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 W przyszłości udamy się do kina na Heavy Rain http://www.ps3site.pl/ekranizacja-heavy-rain-w-rekach-unique-features/46412/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Solidny (pan) 3 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Kurde, to... bez sensu... Przecież to będzie pod każdym względem gorsze ;/ Oby się skumali, że na ekranie wyjdzie mierny kryminał między Siedem a Piłą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Już pomijając fakt, że głosy w angielskiej wersji językowej są do bani :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 swietna gra. bledy w gameplayu itd mnie nie ruszaja, potrafie przymknac na to oko. scenariusz swietny, trzymajacy w napieciu, tak samo jak wiele scen zakonczenie mialem chyba najlepsze mozliwe ethan ratuje syna i kupuje nowe mieszkanie, madison pisze ksiazke, jayden zabija szelbiego i zostaje bohaterem drugi raz nie gram, nie chce sobie psuc dobrego wrazenia, pie.przyc sie z trofeami itd. lubie takie gry, fahrenheita i heavy rain stawiam kilka polek wyzej niz jakies go.wniane przygodowki typu uncharted. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk96 1 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Mam Problem: Podczas sceny z udcieńciem palca przez ethana nie zrobilem tego , dalej podczas ucieczki złapała mnie policja . Teraz jestem na komisariacie i musze uwolnić ethana Jaydenem tylko nie wiem gdzie są klucze do kajdanek pomocy!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Mam Problem: Podczas sceny z udcieńciem palca przez ethana nie zrobilem tego , dalej podczas ucieczki złapała mnie policja . Teraz jestem na komisariacie i musze uwolnić ethana Jaydenem tylko nie wiem gdzie są klucze do kajdanek pomocy!!!!!!!!!!!!!! Na biurku tego policjanta w "hali głównej". Obok tego biurka urzęduje Blake. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mucia 0 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Co do bugow w grze to spotkalem sie tylko z dwoma: - dzwiek przycial sie max 4 razy w ciagu calej gry - grajac Shelbym kiedy szedl odwiedzic prostytutke zacial sie na samym poczatku epizodu, konieczny reset Jednak to co draznilo(wrecz irytowalo, zarowno mnie jak i moja panne) mnie najbardziej, to problemy ze sterowaniem sixasisem. Mianowicie mamy np machnac padem do gory i kupsztal - macham jak glupi a tu gra nie wylapuje, czy to delikatnie macham, czy az nad glowe czy przy konsoli, czy z daleka - nie zawsze skubana lapie ruch. Tez tak macie? Co do samej gry to masakra, jak zaczalem tak nie skonczylem poki nie zobaczylem finalu opowiesci Teraz odstawiam na jakies 2 tygodnie, zeby zmierzyc sie z trofeami. Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Co do bugow w grze to spotkalem sie tylko z dwoma: - dzwiek przycial sie max 4 razy w ciagu calej gry - grajac Shelbym kiedy szedl odwiedzic prostytutke zacial sie na samym poczatku epizodu, konieczny reset Jednak to co draznilo(wrecz irytowalo, zarowno mnie jak i moja panne) mnie najbardziej, to problemy ze sterowaniem sixasisem. Mianowicie mamy np machnac padem do gory i kupsztal - macham jak glupi a tu gra nie wylapuje, czy to delikatnie macham, czy az nad glowe czy przy konsoli, czy z daleka - nie zawsze skubana lapie ruch. Tez tak macie? Co do samej gry to masakra, jak zaczalem tak nie skonczylem poki nie zobaczylem finalu opowiesci Teraz odstawiam na jakies 2 tygodnie, zeby zmierzyc sie z trofeami. Hmm ja nie mialem w sumie zadnych bugow. A z padem tez nie mialem zadnych problemow, wszystko dzialalo idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 To już wiemy, chyba, dlaczego tak długo robią te kroniki. Bo zamiast tego zajmują się tworzeniem sterowania pod Move. Może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 No i wykrakałeś ;/ http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/06/15/heavy-rain-dlc-on-indefinite-hold.aspx Heavy Rain DLC On Indefinite Hold FUCK. Ale nie powiem, zagrałbym sobie w HR z użyciem PS Move. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 http://gameinformer....inite-hold.aspx Heavy Rain DLC On Indefinite Hold Przynajmniej mamy pewność, że byłaby to faktycznie nowa, dodatkowa zawartość, a nie coś wyciętego z gry. Cholera. Szkoda. Jedyne DLC, które kupiłbym w dniu premiery bez zastanowienia, to muszą je anulować(bo wątpię żeby do nich kiedyś powrócili ). Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 O kurczę zawiedziony jestem. Liczyłem na kolejne epki, no ale cóź... Cytuj Odnośnik do komentarza
koso 114 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 O, gdzie są ci, którzy krytykowali osoby wytykające HR błędy w scenariuszu, twierdząc, że "DLC wszystko naprawi"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 (edytowane) Czuje się między innymi wywołany do tablicy ;p Ale jeżeli chodzi o mnie nigdy nie zasłaniałem się dlc. Pisałem, że może to (to w sensie jakiś wątek, motyw) wyjaśnią, rozwiną ale nie jest to potrzebne, nie wymaga wyjaśnień tudzież jest wyjaśnione. Jestem usprawiedliwiony. Edytowane 19 Czerwca 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 O, gdzie są ci, którzy krytykowali osoby wytykające HR błędy w scenariuszu, twierdząc, że "DLC wszystko naprawi"? koso to ty pytałeś o jazdy Ethana, narzekając ze nie było to wyjaśnione. Otóż było, po prostu schizofremia. HR nie był podziurawiony, zawodził za to w innych aspektach Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 W jakich aspektach zawodził wg Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 W zasadzie w jednym- ale bardzo istotnym aspekcie. Ta gra jest obraźliwie dla gracza wręcz ŁATWA. Przykład? Bójka w pokoju prostytutki. By ją przegrać trzeba odłożyć pada. Dałem zagrać cioci (sterowanie hardcore) i sobie bez problemu poradziła (choć kilka błędów zrobiła). Kilka fragmentów źle wyreżyserowano- np pościg po autostradzie. Odłóż pada i zobacz co się stanie. Otóż nic się nie stanie, co najwyżej po kilku minutach "nic nie robienia" etan nie dostanie wskazówki. Poczułem się wtedy jakbym zupełónie nie kontrolował tej gry, jakby to sie w 90 % działo smo a czasem łaskawie pozwalało mi coś tam zdecydowć. To wszystko widać ale dopiero gdy gra sie drugi raz. Pierwsza sesja jest mega klimatyczna, wtedy myslisz, ze masz wpływ na wszystko. A co do wypowiedzi Ksoa to powtórzę: niewiem gdzie Poznaniak widzi te niescisłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Właśnie jestem po pierwszym zaliczeniu gry ....coś niesamowitego. Mam pytanie po zakończeniu gry w dodatkach pojawia sie epilog ,moje pytanie brzmi czy kolejną gre zaczynamy od epilogu czy po prostu od nowej opowieśći?.Ja dałem od epilogu i załadowało mi grę od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Pewnie mnie nie posłuchasz- ale nie graj drugi raz. Jesli postapisz inaczek zepsujesz sobie obraz tej gry. A jeśli chcesz zagrać od nowa to nie ładuj epilogu, wybierz "nowa gra' Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Pewnie mnie nie posłuchasz- ale nie graj drugi raz. Jesli postapisz inaczek zepsujesz sobie obraz tej gry. A jeśli chcesz zagrać od nowa to nie ładuj epilogu, wybierz "nowa gra' Ale co to jest ten cały Epilog ?? co to jest ?Dałem od epilogu i normalnie startuje nowa gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Martinezzz 1 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Nie słuchaj Orsona, bo ominą cię inne, niektóre na prawdę za(pipi)iste zakończenia. Ja przeszedłem HR 3 razy i owszem, zachwyt jakiego doznałem po pierwszym przejściu trochę przygasł, ale nadal uważam, że to świetna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Nie słuchaj Orsona, bo ominą cię inne, niektóre na prawdę za(pipi)iste zakończenia. Ja przeszedłem HR 3 razy i owszem, zachwyt jakiego doznałem po pierwszym przejściu trochę przygasł, ale nadal uważam, że to świetna gra. Czy ktoś mi wyjaśni co to są te epilogi i co one dają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Martinezzz 1 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Eee... Zakończenia, hm? Cytuj Odnośnik do komentarza
koso 114 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 http://ps3.nowgamer.com/news/3594/cage-explains-heavy-rain-dlc-cancellation Cóż, już ostatecznie DLC nie będzie. Tych, "które wyjaśnią motywy bohaterów, pozwolą lepiej ich zrozumieć, i wcielić się w zabójcę z origami". Żenujące. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi