tomaszek_m 0 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 http://www.gry-online.pl/S014.asp?ID=48 zapowiada się coraz ciekawiej, ten pomysł z psem też mi się coraz bardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 30 maja w sprzedaży? Prawda czy fałsz? http://xboxsite.pl/News/Bajka-predzej-niz-...podziewamy.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Nie ma takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
keetiv 5 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) http://www.gametrailers.com/#newest_anchor Filmy z GDC 2008. Uživajte! Jak na razie, nie mogę włączyć pierwszego filmiku. Może to kwestia czasu i przeciążonych serwerów. Edytowane 20 Lutego 2008 przez keetiv Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...&Itemid=190 piekne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tekA Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 pierwsza część mnie zawiodła, ale nie zmienia to faktu, że i tak dostarczyła mase zabawy. na forumie była tęga rozkmina zaraz po premierze i doczekaliśmy się nawet osobnego kilkudziesięciostronnicowego tematu . licze, że nie inaczej będzie w tym przypadku. z całą pewnościa warto czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Kosmos nie mam pytań i kto tu pisał że X0 na nic więcej nie stać ? masakra !!!! GoW 2, NG 2 Fable 2 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ale ta gra pięknie wygląda, zapowiada się kolejny hit. Z takimi grami kolejny rok, będzie należeć do X. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ale ta gra pięknie wygląda, zapowiada się kolejny hit. Z takimi grami kolejny rok, będzie należeć do X. Fable 2 jest ladne, ale bez przesady. Chociazby taki White Knight Story prezentuje sie zdeczka lepiej od strony graficznej. Ponadto jakos nie chce mi sie wierzyc w obiecanki Piotrusia. Fable 2 to tak naprawde wielka niewiadoma! Pozostaje czekac na wiecej szczegolow i modlic sie, aby "dwojka" nie skonczyla jak wydany cztery lata temu oryginal... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jesli tworcy gry wzieli sobie do serca uwagi dotyczace pierwszej czesci, to nie ma sie o co martwic Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ale ta gra pięknie wygląda, zapowiada się kolejny hit. Z takimi grami kolejny rok, będzie należeć do X. Fable 2 jest ladne, ale bez przesady. Chociazby taki White Knight Story prezentuje sie zdeczka lepiej od strony graficznej. Ponadto jakos nie chce mi sie wierzyc w obiecanki Piotrusia. Fable 2 to tak naprawde wielka niewiadoma! Pozostaje czekac na wiecej szczegolow i modlic sie, aby "dwojka" nie skonczyla jak wydany cztery lata temu oryginal... Nie zgadzam sie z toba z pojeciem ze Fable 2 jest tylko ładne. Spodziewałem się takiej wypowiedzi... Trzeba zaczac kaske zbierac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Jedynka była jedynym RPG (i jest prócz WoWa) jaki lubię i liczę że dwójka bedzie jeszcze lepsza. Może być nawet taka sama jak część pierwsza tylko z lepszą grafiką. Kosmos nie mam pytań i kto tu pisał że X0 na nic więcej nie stać ? masakra !!!! GoW 2, NG 2 Fable 2 !!! Rok sequeli najlepszych system seller'ów Microsoftu? Hell yeah! Powtórka z 2k4 i 2k6! Tylko tym razem nie będę się gapić na te nowości w PE Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 3 nowe shoty z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krasus 1 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 W jednym z ostatnich wywiadów Piotruś powiedział że nie będzie rosnących w czasie rzeczywistym drzew... Kurde a tak liczyłem na ten patent w nowej odsłonie! Co do samej gry, mam nadzieję że historia oraz klimat będzie stać na solidnym poziomie bo system walki (klepanina jednego przycisku ) oraz te całe "innowacyjne" patenty (yhh... pies) nie przekonują mnie do siebie. Ale na grę jednak liczę i czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Szczegóły dotyczące dystrybucji Pub Games oraz informacja o wydaniu kolekcjonerskim Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 9 nowych shotów z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Data premiery Fable II i Pub Games. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Fable 2 ma szanse zarzadzic, w zasadzie tylko takie rpg mnie interesuja. Mimo ze pierwsza czesc nie spelnila obietnic Piotrusia, to i tak byla swietna pozycja. Bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Fable 2 ma szanse zarzadzic, w zasadzie tylko takie rpg mnie interesuja. Mimo ze pierwsza czesc nie spelnila obietnic Piotrusia, to i tak byla swietna pozycja. Bedzie dobrze. Takie RPG to znaczy jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Chyba chodziło o takiego nierozbudowane przygodówko - RPG. Mam nadzieje, ze tym razem zamiast gadać co miało być w grze, po prostu ją zrobią. Bo Fable 1 nie było zle, jak na przygodówke na 8 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 To chyba Action RPG:) Ale faktycznie może być dobre, nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ktoś pytał o otwarty świat. Widać płotki na screenach - raczej znów będziemy chodzić tylko wydeptanymi scieżkami. Ale to chyba wcale nie było takie upierdliwe mnie zbytnio nie przeszkadzało w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Chodzilo wlasnie o przyjemne Action RPG z fajnie skonstruowanym swiatem, bez multum tabelek, walk turowych itd. Taka Xboxowa Zelda, tylko ciut bardziej rozbudowana mechanicznie i IMO z lepszym klimatem (nie tak infantylnym). Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Fable II doczeka się lokalizacji kinowej. [LINK] (tak, wiem było w innym temacie ale nie każdy musi tam zaglądać) Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Fable, główny bohater mimo, że był niemową to strasznie się wkręcałem w tworzenie własnej postaci. Magiczny tytuł który nie sprostał oczekiwaniom lecz w mojej opinii był to jeden z lepszych actionRPGów w jakie zagrałem. Fabuła zasysa i to jest ogromny minus lecz fun był przedni. Mam nadzieję, że Piotruś tym razem da Nam produkt taki jaki miał być w zamierzeniach, bez cięć pomysłów jakie chciał wdrążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi