Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Game Time

Featured Replies

Opublikowano

Myszaq nie wiedziałem , że tak dobrze tańczysz <prawie śmieszny dżołk>

Odcinek jak zwykle na wysoki poziomie . I co tu więcej gadać ? . Trzymajta tak dalej ;)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 186
  • Wyświetleń 30,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To ja pisuje na forum GT i zero odzweu, a tu widze wszyscy piszą :| Dawajcie moze zaczniecie tam coś pisać, bo tamtejsze forum "obumiera". BTW, Myszaq, znasz moze przypuszczalna datę nast. odcinka

Opublikowano

na stronie http://www.gametime.pl zobacyzcie zwiastun jak wyglada GTAIV wedlug nas :)

zapraszam

a w poniedzialek 19.05 juz poleci pelen odcinek

Opublikowano

W pobieralni wybieram jakiś odcinek i pisze tylko:Wybierz jakość pliku i nic wiecej nie ma, jak zasysać te odcinki?

Opublikowano

było mówione że kolejne odcinki można tylko bezpośrednio w necie oglądać

Opublikowano

No , zwiastun taki jak lubię :)

O której można się spodziewać nowego odcinka?

Opublikowano
No , zwiastun taki jak lubię :)

O której można się spodziewać nowego odcinka?

po 19:00

Opublikowano

Ale Panowie, jest poniedziałek po 20-stej, a nowego Game Time'u wciąż nie ma. <_< Normalnie i idę spać po dobranocce ;D

Opublikowano

Odcinek bardzo fajny. Zdominowany przez GTA4. Recenzja jest rozbita na 3 części, co jest dobrym zabiegiem. Nie podobało mi się za to, że wszystkie zajawki były w atmosferze GTA (nawet do UEFY), w niektórych średnio wiadomo o co chodzi(rosyjskie gangole uprawiające parkour wtf?). Filmik do Silent Hilla zarządził, jeden z najlepszych w Waszej telewizyjnej karierze. Myszak będziesz normalnie drugim Bradem Pittem. Ogólnie bardzo fajny odcinek.

Opublikowano
Odcinek bardzo fajny. Zdominowany przez GTA4. Recenzja jest rozbita na 3 części, co jest dobrym zabiegiem. Nie podobało mi się za to, że wszystkie zajawki były w atmosferze GTA (nawet do UEFY), w niektórych średnio wiadomo o co chodzi(rosyjskie gangole uprawiające parkour wtf?). Filmik do Silent Hilla zarządził, jeden z najlepszych w Waszej telewizyjnej karierze. Myszak będziesz normalnie drugim Bradem Pittem. Ogólnie bardzo fajny odcinek.

klimat gta mial sie unosic nad wszystkimi scenkami - taki byl zamysl... w koncu to miesiac gta :)

parkour? a Niko nie ma (nowosc w serii) opcji biegania po dachach, pogoni i wspinania sie na budynki? Ma! I to pokazalismy

co do UEFY i czytelnosci, to zabraklo w tej scence napisow - ze gangole probuja grac w pile... najpierw sie nia tna... pozniej pija "pilll?? Aaaaa?", a pozniej w koncu znajduja swoj sposob na gre (spluwami) i stanie na bramce

Edytowane przez Myszaq

Opublikowano

No i jak zwykle za(pipi)is.ta robota :) Mam pytanie. Czy zdjęcia do opisu GTA IV w PE zostały również wykonane przez Game Time?

Opublikowano

klimat gta mial sie unosic nad wszystkimi scenkami - taki byl zamysl... w koncu to miesiac gta :)

parkour? a Niko nie ma (nowosc w serii) opcji biegania po dachach, pogoni i wspinania sie na budynki? Ma! I to pokazalismy

co do UEFY i czytelnosci, to zabraklo w tej scence napisow - ze gangole probuja grac w pile... najpierw sie nia tna... pozniej pija "pilll?? Aaaaa?", a pozniej w koncu znajduja swoj sposob na gre (spluwami) i stanie na bramce

Wiesz Myszak, jeszcze się zastanawiam czemu w recenzji mówisz normalnym głosem, a w filmikach jakby go "przesterowujesz"? To jest fajne ale do niektórych zajawek po prostu nie pasuje.

Edytowane przez Doneth

Opublikowano

Dawno nie ogladalem zadnego odcinka i z ciekawosci o recenzje gta 4 skusilem sie obadac...slabo to wyszlo..nie podobalo mi sie :mellow:

Opublikowano
No i jak zwykle za(pipi)is.ta robota :) Mam pytanie. Czy zdjęcia do opisu GTA IV w PE zostały również wykonane przez Game Time?

Zdjecia do PE czesciowo powstaly w tej samej miejscowce co niektore akcje z GT, ale byly robione osobno, niezaleznie i w innym czasie

zdjecia aparatem to jedno, a ustawiene planu (kamera, ludzie, oswietlenie, efelty, statysci :P) to zupelnie inna bajka :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale się uśmiałam, GRID - realistyczna gra, hahahahaha, konkurencja dla Forzy i GT, hahahahaha :lol3:

Opublikowano

Bo to prawda jest pani Wiesławo. Proszę wyłączyć wszystkie wspomagacze przed wyścigiem typu ABS, TCS, i tym podobne a sama się pani przekona jak bardzo realistycznie do tematu podeszli mistrzowie kodu.

Aha żeby nie było że nie pisze na temat w temacie o GameTime więc dodam tylko, że Myszaq jest bardzo ładnym prowadzącym ^_^ . Pozdrawiam

Edytowane przez k0ntra

Opublikowano

Wchodze na stronke www.gametime.pl klikam na pobieralnia wybieram odcinek-- pobierz wyskakuje 2 male okienko i napis wybierz jakosc pliku i to wszystko.jak moge wybrac skoro nic niema.uzywam opery jaki i explorera.

Pozatym gametime jest fajny.

Opublikowano
Wchodze na stronke www.gametime.pl klikam na pobieralnia wybieram odcinek-- pobierz wyskakuje 2 male okienko i napis wybierz jakosc pliku i to wszystko.jak moge wybrac skoro nic niema.uzywam opery jaki i explorera.

Pozatym gametime jest fajny.

dziwne, powinno chodzic... a sprawdz na http://www.telka.tvk.pl i tam znajdz przejscie do gametime

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

niedlugo powinien byc nowy GT? kiedy mozna sie go spodziewac?

Opublikowano
Dawno nie ogladalem zadnego odcinka i z ciekawosci o recenzje gta 4 skusilem sie obadac...slabo to wyszlo..nie podobalo mi sie :mellow:

niestety - dobrego, polskiego programu o grach nie znajdziesz. ale przynajmniej jakichś jest :-)b

Opublikowano
niedlugo powinien byc nowy GT? kiedy mozna sie go spodziewac?

w piatek 20, wieczorem

na http://www.telka.tvk.pl

bedzie wypadek samochodowy :)

zapowiada sie milo :) czekam, obejrze, ocenie, skomentuje :)

Opublikowano

22 GameTime jest juz do obejrzenia na http://www.telka.tvk.pl

zapraszam

w poneidzialek powinien byc tez na http://www.gametime.pl w wyzszej rozdzielczosci

w srodku standardowo - woda, walenie morda o drzewa i beton, samuraje i samochdowe kraksy :)

Edytowane przez Myszaq