Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Game Time

Featured Replies

Myszaq nie wiedziałem , że tak dobrze tańczysz <prawie śmieszny dżołk>

Odcinek jak zwykle na wysoki poziomie . I co tu więcej gadać ? . Trzymajta tak dalej ;)

• 2 weeks later...
  • Replies 186
  • Views 31.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• To ja pisuje na forum GT i zero odzweu, a tu widze wszyscy piszą :| Dawajcie moze zaczniecie tam coś pisać, bo tamtejsze forum "obumiera". BTW, Myszaq, znasz moze przypuszczalna datę nast. odcinka

W pobieralni wybieram jakiś odcinek i pisze tylko:Wybierz jakość pliku i nic wiecej nie ma, jak zasysać te odcinki?

było mówione że kolejne odcinki można tylko bezpośrednio w necie oglądać

No , zwiastun taki jak lubię :)

O której można się spodziewać nowego odcinka?

No , zwiastun taki jak lubię :)

O której można się spodziewać nowego odcinka?

po 19:00

Ale Panowie, jest poniedziałek po 20-stej, a nowego Game Time'u wciąż nie ma. <_< Normalnie i idę spać po dobranocce ;D

Odcinek bardzo fajny. Zdominowany przez GTA4. Recenzja jest rozbita na 3 części, co jest dobrym zabiegiem. Nie podobało mi się za to, że wszystkie zajawki były w atmosferze GTA (nawet do UEFY), w niektórych średnio wiadomo o co chodzi(rosyjskie gangole uprawiające parkour wtf?). Filmik do Silent Hilla zarządził, jeden z najlepszych w Waszej telewizyjnej karierze. Myszak będziesz normalnie drugim Bradem Pittem. Ogólnie bardzo fajny odcinek.

popieram. good shit.. hehe, obejrzałem - moge iść spać.

Odcinek bardzo fajny. Zdominowany przez GTA4. Recenzja jest rozbita na 3 części, co jest dobrym zabiegiem. Nie podobało mi się za to, że wszystkie zajawki były w atmosferze GTA (nawet do UEFY), w niektórych średnio wiadomo o co chodzi(rosyjskie gangole uprawiające parkour wtf?). Filmik do Silent Hilla zarządził, jeden z najlepszych w Waszej telewizyjnej karierze. Myszak będziesz normalnie drugim Bradem Pittem. Ogólnie bardzo fajny odcinek.

klimat gta mial sie unosic nad wszystkimi scenkami - taki byl zamysl... w koncu to miesiac gta :)

parkour? a Niko nie ma (nowosc w serii) opcji biegania po dachach, pogoni i wspinania sie na budynki? Ma! I to pokazalismy

co do UEFY i czytelnosci, to zabraklo w tej scence napisow - ze gangole probuja grac w pile... najpierw sie nia tna... pozniej pija "pilll?? Aaaaa?", a pozniej w koncu znajduja swoj sposob na gre (spluwami) i stanie na bramce

Edited by Myszaq

No i jak zwykle za(pipi)is.ta robota :) Mam pytanie. Czy zdjęcia do opisu GTA IV w PE zostały również wykonane przez Game Time?

klimat gta mial sie unosic nad wszystkimi scenkami - taki byl zamysl... w koncu to miesiac gta :)

parkour? a Niko nie ma (nowosc w serii) opcji biegania po dachach, pogoni i wspinania sie na budynki? Ma! I to pokazalismy

co do UEFY i czytelnosci, to zabraklo w tej scence napisow - ze gangole probuja grac w pile... najpierw sie nia tna... pozniej pija "pilll?? Aaaaa?", a pozniej w koncu znajduja swoj sposob na gre (spluwami) i stanie na bramce

Wiesz Myszak, jeszcze się zastanawiam czemu w recenzji mówisz normalnym głosem, a w filmikach jakby go "przesterowujesz"? To jest fajne ale do niektórych zajawek po prostu nie pasuje.

Edited by Doneth

Dawno nie ogladalem zadnego odcinka i z ciekawosci o recenzje gta 4 skusilem sie obadac...slabo to wyszlo..nie podobalo mi sie :mellow:

No i jak zwykle za(pipi)is.ta robota :) Mam pytanie. Czy zdjęcia do opisu GTA IV w PE zostały również wykonane przez Game Time?

Zdjecia do PE czesciowo powstaly w tej samej miejscowce co niektore akcje z GT, ale byly robione osobno, niezaleznie i w innym czasie

zdjecia aparatem to jedno, a ustawiene planu (kamera, ludzie, oswietlenie, efelty, statysci :P) to zupelnie inna bajka :)

• 2 weeks later...

Ale się uśmiałam, GRID - realistyczna gra, hahahahaha, konkurencja dla Forzy i GT, hahahahaha :lol3:

Bo to prawda jest pani Wiesławo. Proszę wyłączyć wszystkie wspomagacze przed wyścigiem typu ABS, TCS, i tym podobne a sama się pani przekona jak bardzo realistycznie do tematu podeszli mistrzowie kodu.

Aha żeby nie było że nie pisze na temat w temacie o GameTime więc dodam tylko, że Myszaq jest bardzo ładnym prowadzącym ^_^ . Pozdrawiam

Edited by k0ntra

Wchodze na stronke www.gametime.pl klikam na pobieralnia wybieram odcinek-- pobierz wyskakuje 2 male okienko i napis wybierz jakosc pliku i to wszystko.jak moge wybrac skoro nic niema.uzywam opery jaki i explorera.

Pozatym gametime jest fajny.

Wchodze na stronke www.gametime.pl klikam na pobieralnia wybieram odcinek-- pobierz wyskakuje 2 male okienko i napis wybierz jakosc pliku i to wszystko.jak moge wybrac skoro nic niema.uzywam opery jaki i explorera.

Pozatym gametime jest fajny.

dziwne, powinno chodzic... a sprawdz na http://www.telka.tvk.pl i tam znajdz przejscie do gametime

• 2 weeks later...

niedlugo powinien byc nowy GT? kiedy mozna sie go spodziewac?

Dawno nie ogladalem zadnego odcinka i z ciekawosci o recenzje gta 4 skusilem sie obadac...slabo to wyszlo..nie podobalo mi sie :mellow:

niestety - dobrego, polskiego programu o grach nie znajdziesz. ale przynajmniej jakichś jest :-)b

niedlugo powinien byc nowy GT? kiedy mozna sie go spodziewac?

w piatek 20, wieczorem

na http://www.telka.tvk.pl

bedzie wypadek samochodowy :)

zapowiada sie milo :) czekam, obejrze, ocenie, skomentuje :)

22 GameTime jest juz do obejrzenia na http://www.telka.tvk.pl

zapraszam

w poneidzialek powinien byc tez na http://www.gametime.pl w wyzszej rozdzielczosci

w srodku standardowo - woda, walenie morda o drzewa i beton, samuraje i samochdowe kraksy :)

Edited by Myszaq