Opublikowano 13 grudnia 20168 l Sie okaze. Z tego 3go rozdzialu da sie wyjsc? Mam wrazenie, ze tych misji pobocznych jest pierdyliard. Do tego lowienie ryb. Obsesyjne zakupy (musze miec wszystkie dostepny soundtracki).
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Hey, mam pytaniePowie mi ktos dlaczego gdy atakuje wrogow to Noctis traci punkty zycia ??Strasznie mnie to wkur.... Raz gdy z latającego statku wyskoczyli żołnierze to wykonałem warp strike gdy stali w grupie i zaliczylem zgon Czy to z powodu uzywania krolewskich broni czy ja poprostu czegos nie doczytalem albo nie rozumiem??
Opublikowano 13 grudnia 20168 l uzywanie krolewskich broni rowna sie powolna utrata zycia kosztem wiekszego damage
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Dodatkowo jak wbjasz sie w duza grupe to raczej na bank nie obronisz plecow i ci ktos kopa w dpe zasadzi. Bijesz jednego a pozostalych 5 leje ciebie.
Opublikowano 13 grudnia 20168 l uzywanie krolewskich broni rowna sie powolna utrata zycia kosztem wiekszego damage Kurde troche lipa. No, ale skoro tak jest to trzeba zmienic oręż. Dzieki za odpowiedz Dodatkowo jak wbjasz sie w duza grupe to raczej na bank nie obronisz plecow i ci ktos kopa w dpe zasadzi. Bijesz jednego a pozostalych 5 leje ciebie. Zdaje sobie z tego sprawe, ale bardzo mnie zaskoczylo, ze wpadajac im na głowy przy uzyciu topora z grobowca krola, nagle gine nie otrzymawszy zadnego ciosu od przeciwnika No, ale juz wiem, ze to wina broni i trzeba ja zmienic. Pozdrawiam
Opublikowano 13 grudnia 20168 l W najdłuższym dungeonie gry, na dosłownie samym końcu, po kilku godzinach męczarni, wpadłem przez podłogę w nicość chu.jowego developingu i musiałem grę zrestartować. Czas sprzedać.
Opublikowano 13 grudnia 20168 l No dungeony sa dlugie, nudne i copy paste a jak cos sie stanie to okolo godzina w plecy. Polecam obczyscic teleportnac sie do wejscia save'nac i dokonczyc.
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Eeee nie Kali, on mowi o innym dungeonie, ktory jest tak z 3-4 razy dluzszy od reszty. Gdybym mial go robic od nowa przez glitch to bym to olal juz.
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Właśnie ukończyłem ten specjalny dungeon. Fajna zabawa, zawsze coś innego. W jednym czy dwóch miejscach utknąłem na dłużej, ale tak bez nerwów. Ukończyłem po jakiś ok 4h... W pełni szczęśliwy ze zdobycia tylu itemków poleciałem od razu do Regalii... Startuje... i zahaczyłem o górkę... BUM! Game Over. A sejw oczywiście nie zrobiony...
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Ok jako fan serii nie spieszyłem sie i starałem się zrobić wszystko za pierwszym razem. - po godzinie bylem znudzony 90% czasu to jazda samochodem. - po 15h okazało sie że najlepsze bronie zdobyłem w pierwszej godzinie ?? - po 30h okazało sie że "ULTIMA WEPONS" dostaje sie za marchewki!!! tak to nie żart ani żargon, centralnie hodujesz marchewki (sadzisz , spisz i już ) dajesz gostkowi 4 a on ci daje bron która z 40DMG Cid przerabia na 200-350DMG powtarzasz to dla każdej postaci. - po 80 miałem platynę i odinstalowałem gre nie chce widzieć season passa, Reasumując jeżeli czytasz tego posta nie KUPUJ!!! tej GRY masz dwa sposoby na jej przejście 1) nie marnujesz czasu, używasz "fast trawel" i masz loadingi 2-3min co quest/minute, ale kończysz gre w 10-15 godzin. 2) nie używasz fast trawel, nie masz loadningow ale grasz 50-80 godz bo co min podróżujesz do kolejnego miejsca przez 3-8 min, ergo 80% gry to jazda samochodem tam i z powrotem. Poza tym dramatycznym wyborem gra nie ma absolutnie żadnej fabuly (w porownaniu do FF15 Kingsglave), gra jest dramatycznie prosta w pierwszym lub w 2 chapterze dostajesz najlepsze bronie , kolejne rozdziały to jazda samochodem lub pociągiem plus parę QTE i następny rozdział. Fabula jest taka biedna że w połowie dostajesz możliwość cofania czasu ale nie w taki sposób jak myślicie po prostu fabula jest taka biedna że w największej lokalizacji (5x Wiedźmin) nie ma co robić wiec idziesz dalej a tam fabula odcina CI możliwość powrotu wiec jedyny sposób by nabrać XP, czy wyhodować więcej marchewek to skok w czasie zebranie marchewki i powrót z powrotem do fabuły !!!!!. Większość potworów lvl99 rozwalasz dwoma flaszkami magi i taktycznym ciosem grupowym "overwhelm", a Adamantoise to jakaż żenada zero strategi bierzesz broń która pozwala CI strzelać 6x1000-2500DPS i tak przez 3 dni w grze no i jakieś zaplecze 20-40 elixirow. FF15 ROZCZAROWANIE ROKU 2/10
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Wiesz co ja wszystko rozumiem ale PO CO grałeś w grę 2/10 80h ? To już podchodzi pod ten sławny autyzm o który mnie oskarżają.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Dokładnie. To lubię. Crap 2/10, nie dotykać , parzy mózg od chuyowości!!! - zrobiłem platyne po 80 godzinach grania. Blender weź idź i juz nie pisz więcej "recenzji".
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Można pograc 2-3 godziny, uznac za crap i odsprzedac na drugi dzień z minimalna stratą. Sumienie czyste, czas nie stracony a i nie wychodzisz na idiote na gierkowym forumie.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Może to gość z tych co to trofki i platyny muszą wbijać. Tak czy owak szacun,że chciało ci się z tym cudakiem tyle męczyć.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Ta. Pograłby 2h, napisałby że crap i sprzedał, to byście go z kijami pogonili, bo jak to bez przejścia gry daje 2/10?!
Opublikowano 20 grudnia 20168 l Przecież napisał, że jest fanem serii, a wiadomo jak jest z fanami- skrajnie.
Opublikowano 20 grudnia 20168 l mnie tez ten final rozczarowal i nawet przed zakupem o tym wiedzialem, specjalnie zakonczenie widzialem na youtube by nie kusilo kupic, a i tak kupilem jak trafilem smieszna okazje i w tydzien nabilem w niej wiecej godzin niz przy niektorych grach w pol roku - wiec rozumiem jako fan serii te narzekanie, a granie