Skocz do zawartości

Chipsy


Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mate5

Dip do chipsów

 

Ketchup ostry Heinz - ilość według uznania

musztarda dijon kamis - pół łyżeczki

chrzan wasabi provitus - pół łyżeczki

od chu,ja papryki ostrej w proszku z prymatu

pieprz

 

Taki robię zawsze od roku, nie wierzę, żeby komuś to nie smakowało. Polecam.

Odnośnik do komentarza

No, w kinie, najlepiej multikinie, popić popcorn zimną Colą to jest dopiero orgazm.

 

Jadłem niedawno Top Czipsy z biedry bekonowe - zajeebiste. Ale najlepsze dla mnie to Lay's Strong Chili, te piri piri nie jadłem, a wasabi chvjowe.

 

Czaję się na te nowe smaki, widziałem już leczo, ale akurat one mnie nie kręcą.

Odnośnik do komentarza

Wietnamskie Ran Khoai Tay - smakują jak 90% chipsów o smaku mięsa. Nic odkrywczego chociaż miłośnikom smakow pokroju karkówki/kurczaka/żebere może podejść.

 

Tajskie Takhrai - kupiłem, bo byłem ciekawy jak może smakować coś co reklamowane jest jako połączenie trawy cytrynowej i mleka kokosowego. Sądziłem, że będzie to jakaś mocno egzotyczna mieszanka a tutaj okazuje się, że to zaledwie fromage tyle, że z innym zestawem przypraw. Coś jak śmietanowo-paprykowe. Warte uwagi ale nie wprowadzają nic oryginalnego tak jak chakalaka czy wycofane z Biedronki grillowane warzywa.

Odnośnik do komentarza

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...