Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Smak nie jest zły, ale jak pisałem słabo wyczuwalny jak dla mnie, lubie dobrze doprawione rzeczy.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 342,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

doprawione są w sam raz. nienawidzę żarcia, które jest przyprawione za bardzo, wtedy nie da sie jeść, bo kubki smakowe szaleją.

Opublikowano

Ogólnie Biedronka się rozszalała ostatnio z czipsami. Nawet nie zdążyłem spróbować tych pizzowych i szaszłykowych a tu wczoraj widzę dwa nowe smaki: włoskie zioła i pomidory w ziołach.. Obadał ktoś?

Opublikowano
  • Autor

Te smaki były już dużo wcześniej w serii limitowanej i są całkiem smaczne. A poza tym to pojawiły się chrupki cebulowe w biedronce obok bekonowych i orzechowych.

Opublikowano

No Biedronka jest w tym momencie liderem czipsowego rynku. Szkoda, że nie mają jakichś pringlesów, byłoby elegancko. Cieszy, że co chwilę można znaleźć jakies nowości. No i te sezonowe dają radę. Czekam, aż wrócą biedronkowe lejsy strongi.

Opublikowano

Włoskie zioła to akurat moje ulubione z BIEDronki. Delikatne, ale zarazem intensywne.

bede musial sprawdzic, tesknie za tymi 1d5c3bb1df.jpg

Opublikowano

Jak ktoś lubi chrupki to Lidlu teraz są bardzo spoko. Nazywają się chyba Mcennedy, o smaku barbecue-curry. Bardzo rzadko jadam chrupki i chipsy, ale z tych z amerykanskiej serii w Lidlu zawsze coś spróbuję :)

Opublikowano

Jak laska na siedzeniu obok mnie w samolocie otworzyła tego małą paczkę, to myślałem, że się zrzygam, ale ok.

Opublikowano

Trochę za kwaśne mimo wszystko są. Ale dobre. Po trochu można jeść.

Opublikowano

Jadłem kiedyś nachosy serowe ale nie takie zwykłe tylko pozwijanie w wąskie ruloniki, kojarzycie gdzie to można kupić? Bo nie pamiętam nawet jakiej były firmy.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Jadłem kiedyś nachosy serowe ale nie takie zwykłe tylko pozwijanie w wąskie ruloniki, kojarzycie gdzie to można kupić? Bo nie pamiętam nawet jakiej były firmy.

w tesco takie sa

Opublikowano

Są w Lidlu w tygodnie meksykańskie. I w Piotrze i Pawle zawsze są.

Opublikowano

Jak laska na siedzeniu obok mnie w samolocie otworzyła tego małą paczkę, to myślałem, że się zrzygam, ale ok.

stary mi je przywiozl ze stanow za dzieciaka, poszly do smieci

to bym chcial zeby do polski trafilo

doritos-nacho.jpg

Edytowane przez Traktorzysta

Opublikowano

Nie wiem, ale jak będziesz miał jeszcze Mountain Dew, to będziesz mógł zostać dziennikarzem growym. ;)

Opublikowano

Jakieś lepsze nachosy?

za(pipi)iste w smaku i grubsze od tego co u nas mozna dostac. do tego w stanach kosztuja grosze.

Opublikowano

Ostatnio ziomek przyniósł jakieś naczosy z biedronki. No ku.rwa, jakie były dobre.

Opublikowano

Ostatnio ziomek przyniósł jakieś naczosy z biedronki. No ku.rwa, jakie były dobre.

te z biedronki to w ogole sa najlepsze, i tanie, ale też bym sprobowal tych doritos, szkoda ze u nas nie ma

Opublikowano

No Panczo z Biedronki są wyśmienite, tanie i jest ich dużo. Nie wiem gdzie jest myk, ale boję się, że w składzie.