Opublikowano 6 marca 201312 l Smak nie jest zły, ale jak pisałem słabo wyczuwalny jak dla mnie, lubie dobrze doprawione rzeczy.
Opublikowano 6 marca 201312 l doprawione są w sam raz. nienawidzę żarcia, które jest przyprawione za bardzo, wtedy nie da sie jeść, bo kubki smakowe szaleją.
Opublikowano 6 marca 201312 l Ogólnie Biedronka się rozszalała ostatnio z czipsami. Nawet nie zdążyłem spróbować tych pizzowych i szaszłykowych a tu wczoraj widzę dwa nowe smaki: włoskie zioła i pomidory w ziołach.. Obadał ktoś?
Opublikowano 6 marca 201312 l Autor Te smaki były już dużo wcześniej w serii limitowanej i są całkiem smaczne. A poza tym to pojawiły się chrupki cebulowe w biedronce obok bekonowych i orzechowych.
Opublikowano 6 marca 201312 l Włoskie zioła to akurat moje ulubione z BIEDronki. Delikatne, ale zarazem intensywne.
Opublikowano 6 marca 201312 l No Biedronka jest w tym momencie liderem czipsowego rynku. Szkoda, że nie mają jakichś pringlesów, byłoby elegancko. Cieszy, że co chwilę można znaleźć jakies nowości. No i te sezonowe dają radę. Czekam, aż wrócą biedronkowe lejsy strongi.
Opublikowano 6 marca 201312 l No te z biedry salasa jeszcze jakoś przejdą, ale ten szaszłyk to syf straszny. NIE KUPOWAĆ!
Opublikowano 6 marca 201312 l Włoskie zioła to akurat moje ulubione z BIEDronki. Delikatne, ale zarazem intensywne. bede musial sprawdzic, tesknie za tymi
Opublikowano 10 marca 201312 l Jak ktoś lubi chrupki to Lidlu teraz są bardzo spoko. Nazywają się chyba Mcennedy, o smaku barbecue-curry. Bardzo rzadko jadam chrupki i chipsy, ale z tych z amerykanskiej serii w Lidlu zawsze coś spróbuję
Opublikowano 11 marca 201312 l Jak laska na siedzeniu obok mnie w samolocie otworzyła tego małą paczkę, to myślałem, że się zrzygam, ale ok.
Opublikowano 11 marca 201312 l Jadłem kiedyś nachosy serowe ale nie takie zwykłe tylko pozwijanie w wąskie ruloniki, kojarzycie gdzie to można kupić? Bo nie pamiętam nawet jakiej były firmy. Edytowane 11 marca 201312 l przez mate5
Opublikowano 11 marca 201312 l Jadłem kiedyś nachosy serowe ale nie takie zwykłe tylko pozwijanie w wąskie ruloniki, kojarzycie gdzie to można kupić? Bo nie pamiętam nawet jakiej były firmy. w tesco takie sa
Opublikowano 12 marca 201312 l Jak laska na siedzeniu obok mnie w samolocie otworzyła tego małą paczkę, to myślałem, że się zrzygam, ale ok. stary mi je przywiozl ze stanow za dzieciaka, poszly do smieci to bym chcial zeby do polski trafilo Edytowane 12 marca 201312 l przez Traktorzysta
Opublikowano 12 marca 201312 l Nie wiem, ale jak będziesz miał jeszcze Mountain Dew, to będziesz mógł zostać dziennikarzem growym.
Opublikowano 12 marca 201312 l Jakieś lepsze nachosy? za(pipi)iste w smaku i grubsze od tego co u nas mozna dostac. do tego w stanach kosztuja grosze.
Opublikowano 12 marca 201312 l Ostatnio ziomek przyniósł jakieś naczosy z biedronki. No ku.rwa, jakie były dobre.
Opublikowano 12 marca 201312 l Jak robiłem w Hiszpanii to mieli tam za(pipi)iste chipsy ze skórek świńskich. To była przekąska :
Opublikowano 12 marca 201312 l Ostatnio ziomek przyniósł jakieś naczosy z biedronki. No ku.rwa, jakie były dobre. te z biedronki to w ogole sa najlepsze, i tanie, ale też bym sprobowal tych doritos, szkoda ze u nas nie ma
Opublikowano 12 marca 201312 l No Panczo z Biedronki są wyśmienite, tanie i jest ich dużo. Nie wiem gdzie jest myk, ale boję się, że w składzie.
Opublikowano 15 marca 201312 l w Żabce Lay's paprykowe, zielona cebulka i strongi 150g za 3,49 zł już trzy paczki kupiłem ;/
Opublikowano 15 marca 201312 l ja sobie kupilem pare tub pringlesow w almie za 6,99 o smaku chilli, calkiem dobre