Gość ragus Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Z wieloma postami Kazuba sie nie zgadzam, wiele mnie irytowało, ale nie ten post. Czysta brudna prawda. Jak można nie ubóstwiać tego filmu? Przecież to trzeba być poje,banym Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Jak można nie ubóstwiać tego filmu? Przecież to trzeba być poje,banym THIS https://www.youtube.com/watch?v=EPydRKuhuEk JAK MOŻNA BYĆ SILNIE HETEROSEKSUALNYM MĘŻCZYZNĄ I NIE MIEĆ BONERA OD TEJ SCENY, AŻ PO SAM KONIEC ? NO JAK ? WYTŁUMACZIE MI, BO NIE ROZUMIEM Edytowane 20 Lipca 2015 przez Kazub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Trójka istnieje, ale trwa tylko ~50 minut. Po których widz, zachęcony pierwszymi 50-minutami dostaje gó.wnem w twarz w 51 minucie. Oby w "dwójce" i "trójce" nie było rebootu Tiny Turner i gromadki autystycznych gówniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Trójka istnieje, ale trwa tylko ~50 minut. Po których widz, zachęcony pierwszymi 50-minutami dostaje gó.wnem w twarz w 51 minucie. Tym bardziej, że PIG SHIT i MASTER BLASTER było całkiem cool, a potem widz czuje się jakby to była ''megaprodukcja'' z kevinem costnerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 trochę szacunku dla Costnera za "Dances With Wolves", taknieok? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Coś ci się pomyliło. W gatunku akcja to jest film na 10. Ogólnie jest na 7. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 zastanawiające, że widzowie niższej klasy uznali, że przy mad max fury road nie trzeba używać mózgu i wrzucają ten film do jednego wora z przeciętnymi akcyjniakami z taśmociągu. detale, smaczki, lore....nie sposób wszystkiego wychwycić po jednym seansie, ale to też za sprawą show na ekranie. wydaje mi się, że widz niższej klasy potrzebowałby zbędnego pyerdolenia, gdzie np. max ma różne przygody i spotyka różnych ludków, którzy mu tłumaczą (a w rzeczywistości widzowi), o co chodzi (jakby sam ku,rwa nie wiedział). mad max fury road tak nie robi, bo szanuje inteligencję widza wyższej klasy. dialogów jest malutko, bo postaci przemawiają tu czynami. nawet postacie z trzeciego planu mają tu swoją małą historię. o war boys dowiadujemy się więcej, niż każdy inny film, na którym "wyłączacie mózgi", chciałby w ogóle opowiedzieć. who killed the world ? znacie odpowiedź na to pytanie ? wiecie w ogóle czego dotyczy ? I had a brother! A baby brother! And he was perfect! Perfect in every way! wiecie, dlaczego był perfect ? wiecie kim są barry i larry ? jaki jest wasz stosunek do motywu feminizmu w mad max fury road ? jak można wyłączyć mózg, nie włączając go nawet ? podziwiać wizualia i dźwiękalia Mocne 7/10. Oczywiście w kategorii kina akcji/rozrywkowego. no oczywiście, bo jak wiadomo, kino akcji/rozrywkowe, ma swoją odzielną kategorię, w której należy je oceniać. zawsze mnie to identycznie bawi, kiedy widzowie niższej klasy usprawiedliwiają tak wysoką ocenę. jakby chcieli zaznaczyć - ej bo wiecie, tak ogólnie to ja same mądre filmy oglądam, wiem jak smakuje kawior Coś ci się pomyliło. W gatunku akcja to jest film na 10. Ogólnie jest na 7. o, następny..... Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) ehehe, uwielbiam to zastanawiające, że widzowie niższej klasy uznali (...) wydaje mi się, że widz niższej klasy potrzebowałby (...) bo szanuje inteligencję widza wyższej klasy. (...) kiedy widzowie niższej klasy usprawiedliwiają (...) https://www.youtube.com/watch?v=EPydRKuhuEk JAK MOŻNA BYĆ SILNIE HETEROSEKSUALNYM MĘŻCZYZNĄ I NIE MIEĆ BONERA OD TEJ SCENY, AŻ PO SAM KONIEC ? NO JAK ? WYTŁUMACZIE MI, BO NIE ROZUMIEM UUUUUUUUAAAA!!!!! MOOOC!!!!!!! V8!!!!!!!!! DYM!!!!!!!!!! BENZYNA!!!!!!!!!! HETEROSEKSUALNOSC!!!!!!!!!! EREKCJA!!!!!!!!!!! AKCJA!!!!!!!!!!!! CHUY!!!!!!!!!! ALFA!!!!! NIZSZA KASTA!!!!!! JEDNA PRAWDA!!!!!!!!!!! TESTOSTERON!!!!!!! AAAAAAAARGHHHHHH!!!!!!!! Wystarczajaco neandert... heteroseksualnie? Edytowane 21 Lipca 2015 przez tommi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Jaka krucjata o jakiś film lol I te jeszcze żałosne samodowartościowujące się posty Kazuba. No beka wnusiu. Edytowane 21 Lipca 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) o, jest i sutek, mało wymagający widz. co tam ? byłeś już na san andreas ? podobno lepsze, niż 2012 i transformers coś tam Edytowane 21 Lipca 2015 przez Kazub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Nie byłem i nie zamierzam mięśniaczku. Tylko się tam nie spoć zbytnio bo jeszcze coś Ci się stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 emotki, mięśniaczki, dystansik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 I ty jako typowy polaczek-prostaczek w tym temacie. Wszytko na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Kazub, ale serio już dosyć o tym MM, wojna się już skończyła, daj im odejść z tego świata w spokoju. Co to ja ostatnio oglądałem... Boyhood- siadł mi i to bardzo, prawdopodobnie dlatego, że mam od jakieś czasu zajawkę (rozbudzoną przez mangi Jiro Taniguchiego itp.) na opowieści traktujące o przemijaniu. Wiadomo, że już sam pomysł na realizację jest wart zainteresowania się obrazem Linklatera, ale nie tylko. To nie jest film z gatunku "baba siedzi na zielonym dywanie i obiera ziemniory, a nad nią latają motyle", raczej nie ma tutaj wielopoziomowej symboliki, proste środki i prosta historia. Podobnie się czułem oglądając Prostą Historię Lyncha i moje ukochane Broken Flowers Jarmuscha. 4+/5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 O czym rozmawiają mężczyźni - takie 5/10, film pokazuje facetów z bardzo ''płytkiej strony'', trochę wyolbrzymione, ale opowiada o ruskach więc kto wie xD liczyłam na coś bardziej ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Sutek byl na antmanie wiec sie zna. Mad Max sztywno wchodzi. Idealny obraz akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Wszystko fajnie, ale idźcie już sobie, bo modem poszczuję: http://www.psxextreme.info/topic/110385-mad-max-fury-road-2015/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Sutek byl na antmanie wiec sie zna. Mad Max sztywno wchodzi. Idealny obraz akcji. Chodzę praktycznie na wszystkie większe premiery kinowe(ofc o ile mnie interesują) więc co to ma do rzeczy? Poza tym nigdzie nie piszę, że MM jest słaby(dla mnie na razie najlepszy film roku) tylko nie rozumiem tej krucjaty przeciwko osobom, które nie oceniają tego filmu na 10. Edytowane 22 Lipca 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ten apokaliptyczny film z Rhoną Mitrą którego jeszcze nie oglądałem jest o wiele lepszy niż nowy Mad Max. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 not sure if stupid Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ten apokaliptyczny film z Rhoną Mitrą którego jeszcze nie oglądałem jest o wiele lepszy niż nowy Mad Max. Zarzucisz tytułem? Lubię post-apo, a Mad Max FR to raczej film akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Doomsday, ale to był podły żart Milana. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Doomsday, ale to był podły żart Milana. Sprzedaj mu plaskacza ode mnie. Na rozluźnienie emocji związanych z Mad Maxem polecam leciutki film z 2002 z Jeremy Irons'em i Paticią Kaas, Piano Bar. Mój ulubiony film z kategorii - na niedzielne poPołudnie. 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Miasto Złodziei - nic nadzwyczajnego, ale film sam w sobie mi się bardzo podobał. Nie ma w tym nic odkrywczego, w zasadzie fabułę można odgadnąć po 20 minutach, ale jednak coś wciągnęło. Polecam, 7.5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ten apokaliptyczny film z Rhoną Mitrą którego jeszcze nie oglądałem jest o wiele lepszy niż nowy Mad Max. Zarzucisz tytułem? Lubię post-apo, a Mad Max FR to raczej film akcji. jak i również post-apo, duh tak, wiem, miał być koniec z mad maxem....ale oni nic nie rozumieją, muszę walczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi