Opublikowano 13 marca 200916 l a moze by tak zrobic jakis porzadek tutaj? pisze sie do pomocy:) back in business
Opublikowano 21 marca 200916 l Cholera, no chetnie, bo ja rzeczywiscie nie mam czasu ani nawet nie wiem, o czym tu piszecie. Mowisz ze dasz rade?
Opublikowano 24 marca 200916 l nie wiem czy dam rade. sprobowac warto. najpierw moze wymysle jakis sprytny porzadek a jak juz cos spisze, to wkleje tu propozycje c'nie?
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Nie wiem, gdzie to wrzucić: http://www.biztok.pl/biznes/lidl-konczy-wspolprace-z-pascalem-i-okrasa-siec-co-miesiac-wydaje-22-mln-zl-na-reklame-telewizyjna_a21962?utm_source=o2_SG&utm_medium=Hotspot&utm_campaign=o2 Pascal i Okrasa kończą z Lidlem, a wiecie, że wcześniej Lidl chciał do promocji Gesslerową, ale ta zażyczyła sobie tyle, że taniej było wziąć tych dwóch gostków?
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Te reklamy były nawet ok, nie miały w(pipi)iających dźwięków, a i te przepisy zdarzały się ciekawe.
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l No lipa straszna. Lubilem te ich gotowanie z ciekawymi poradami i bez nachalnego lokowania produktu. Mam nadzieje, ze strona kuchni lidla nie zniknie.
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l pewnie wezmą kogoś innego, w końcu teraz każdy market ma swoją dzifkę-od-gotowania ;d
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Oby tylko nie gesler. Każdy inny nawet dużo bardziej randomowy by się nadał.
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Gessler chcieli wziąć przed Okrasem i Pascalem, ale zażądała za dużą kwotę, więc Lidlowi bardziej opłacało się brać dwóch kolesi, niż jedną babę.
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Widziałem bilbordy z Doris Wellman jak spieprza coś w kuchni. Był też jakiś napis że niedługo się zabiera za gotowanie.czcionka była podobna do tej z ryneczka lidlA. Ja bym ją obstawial.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Dorota Wellman zastąpi Okrasę i Brodnickiego w reklamach Lidla Dorota Wellman została twarzą nowej kampanii reklamowej sieci dyskontów Lidl – informuje portal Wirtualnemedia.pl. Prezenterka TVN ma zastąpić kucharzy Karola Okrasę i Pascala Brodnickiego, którzy przez ostatnie trzy lata występowali w reklamach tej sieci sklepów. Lidl rozpoczyna nową kampanię reklamową, a jej bohaterką jest właśnie Wellman. Prezenterka ma wejść w rolę szefa kuchni Lidla, co zwiastują reklamy sieci, które pojawiły się w prasie i na nośnikach outdoorowych. W internecie i telewizji będą także emitowane spoty pokazujące Wellman podczas prób kulinarnych. Szczegóły nowej kampanii Lidl ma ujawnić 3 września. http://wiadomosci.onet.pl/kraj/dorota-wellman-zastapi-okrase-i-brodnickiego-w-reklamach-lidla/m3t48s No jak dla mnie to ona ma byc tylko twarza. Czy bedzie stala przy garach jak chlopaki? Watpie. Oby nie.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l najgorzej, samo patrzenie na nią zniechęca do jedzenia. ciekawe, czy też wyda książkę kucharską pod znakiem lidla.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l na co grubasa brac do gotowania, tylko z tego powodu ze jest znany? Nie czaje. Oby to nie lidl, bo szacunek strace.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l najgorzej, samo patrzenie na nią zniechęca do jedzenia. ciekawe, czy też wyda książkę kucharską pod znakiem lidla. Zrozumiałbym jeszcze żeby firmowała jakąś karme dla tuczników, ale żeby dla ludzi ? o mamo
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Ona w ogóle ma cos wspólnego z gotowaniem, poza tym, ze jest gruba? No pracuje w telewizji sniadaniowej :potter:
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l W radiu też jest spot o niej. Ze niby we wrześniu więcej info. Lipa, bo ta baba przecie nie gotuje.