Opublikowano 5 października 20168 l Sztandarowy jest, że ph brałeś, o ruchach podczas wykonywania ćwiczeń nie czytałem jeszcze. Młody chłopak jesteś,temat techniki popularny jak ph.
Opublikowano 5 października 20168 l Szkoda kasy na ph, juz lepiej koks a nie sie bawic w polsrodki D3 to też ph Dostępny w aptece DHAE też,to mityczne słowo którym yaczes określa coś czego nei rozumie.
Opublikowano 6 października 20168 l litwin, ale niezle zdziwko musiales miec, po latach lylania tego guwna, ze to niszczy zdrowie o wiele bardziej niz normalne sterydy, co? Jeszcze zadnych oslonek nie rozpisywales xdddddddddddddddd Ciekawe ile zyc zniszczyles/skrociles? Jakby ktos nie wiedzial, co lykal litwin juz w 2005/6 xd http://www.kulturysta.com/prohormony-schodz-zla-droge/ Edytowane 6 października 20168 l przez Dave Czezky
Opublikowano 6 października 20168 l Ale ty jesteś monotematyczny,myślałem że jakiś link gdzie piszę "jedz tego tyle i nie bierz osłonek" a ty ogólny materiał o ph,serio alko zdegradowało ci funkcje mózgu do ciut bardziej złożonej niż oddychanie.
Opublikowano 6 października 20168 l Dzisiaj mały"trofik" przy wiosłowaniu Hantel ma 65 kg. ja sobie nadwyrezylem kregoslup ledzwiowy kilka lat temu przez takie cw ja lit na filmiku pierwszym.
Opublikowano 7 października 20168 l Bo miałeś pewnie koci grzbiet,ja mam pogłębiona lordozę,tyle że przez bluzę nie widać.
Opublikowano 7 października 20168 l rozdzielilem splita jednak na 4 dni, nie dawalem rady dobrze barkow zrobic po nogach, zbyt zajechany bylem.
Opublikowano 7 października 20168 l Podziwiam ludzi ktorzy robiac barki, plecy czy klate robia do tego cos jeszcze. Ja jade 5 dni. Tyle ze dwa mam dosyc krotkie bo jeden dzien na same nogi i jeden dzien na lapy czyli biceps/triceps. Nienarzekam , odkad dodalem cardio rosne jak nigdy a co najwazniejsze nie zalewam sie
Opublikowano 7 października 20168 l Kanabis ile trwa twoj trening silowy, oczywiscie liczac przerwy bo kazdy je robi?
Opublikowano 7 października 20168 l Troche ponad godzine, wiadomo same nogi czy lapy duzo krocej. Choc chyba unitra tego nie przeczyta
Opublikowano 8 października 20168 l Jakies dobre cwiczenia na lydki procz wspiec na palcach ze sztanga na barkach?
Opublikowano 8 października 20168 l Czulem lekkie skrepowanie ogladajac to namyoutube ale moze byc dobre. Dzieki
Opublikowano 8 października 20168 l nie pisales kiedys ze w piwnicy czy działce trenujesz sam? do zestawu polecam jeszcze hip thrust
Opublikowano 8 października 20168 l I to ze cwicze sam powinno miec jakis zwiazek z tym ze krepowal mnie widok pana w leginsach na jtubie wypinajacego pupe i robiacego dajace do wyobrazni ruchy? Cale szczescie ze jestem silnie heteroseksualny
Opublikowano 10 października 20168 l no czy te pokraczne ruchy to jest dla beki czy serio tak cwiczysz? Yaczes liczę na ciebie,bądź nie ugięty jak patryk 2703,napisz mu jak choojowo robi wiosło: https://www.facebook.com/radekslodkiewicz/videos/701254450030406/ Tak sobie myślę,że masz z w/w wiele wspólnego.Oboje wypowiadacie się w tematach o których nie macie pojęcia,tępicie koks,nie ćwiczycie nóg.