Paweł_PS 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Borderlands Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 (edytowane) Rowniez mount and blade, ktos poleci jakies ciekawe mody? No i nie umiem zebrac wiecej chlopa niz 39 ludzi Eagle and the Radiant Cross - świetny mod który zapoznaje nas z stylem walki " piką i muszkietem " :] Prophecy of Pendor - mod fantasy ( tak lekko ) http://forums.taleworlds.com/index.php <--- tu znajdziesz wszystko A ilość chłopa zależy od trzech rzeczy : renown czyli sława - którą sie dostaje za bitwy z przewazajacymi ( liczebnie lub jakościowo ) siłami wroga , zrobione questy ( chyba tylko niektóre , raczej te dla lordów nie te z wiosek chociaz łba nie dam se urżnąc za to ) i wygrane turnieje charyzmy i umiejetności dowodzenie . Wiec jak chcesz mieć wiecej ludzi to pakuj w to :] . żeby nei było OT : aktualnie ciupie w Europa Universalis 3 :] świetna gra ;] Edytowane 25 Grudnia 2009 przez Canaris Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Dirt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 TimeShift i chyba kolejny raz łyknę Kotor2, bo widzę że wyszły jakieś nowe modziki przywracające content, który nie załapał się do finalnej wersji gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Wczoraj zmeczone Company of Heroes, dzisiaj odpalilem Tiberium Wars. Fajne giery. Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Cały czas namiętnie męczę multi MW2. Wessało mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Pierwsze Modern Warfare po multi. Złoty środek pomiędzy FEAR i CS1.6, miodzio. Pyka ktoś jeszcze, czy już miała miejsce masowa forumowa przesiadka na MW2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Pierwsze Modern Warfare po multi. Złoty środek pomiędzy FEAR i CS1.6, miodzio. Pyka ktoś jeszcze, czy już miała miejsce masowa forumowa przesiadka na MW2? Fear Combat to były czasy, aż się łezka w oku kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) Planescape Torment. Jestem juz w menusach. Edytowane 26 Grudnia 2009 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kane & Lynch, Street Fighter IV - kozak gry Cytuj Odnośnik do komentarza
kwachus 5 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Warhammer : Battle March, WoW pogram jeszcze do konca abonamentu i zostawie na wakacje;na urlop, Wciąga strasznie ale po ok 8-9 h grania nudzi sie a po przerwie od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Agent_Man 154 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Też się zaraziłem Mount & blade. Cholera, w żadnej grze ścinanie wrogiego wojska nie było aż tak rajcujące Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Anno 1701, za niecałe trzy dyszki Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Call of Duty 4 - epickość i dynamika tej gry mnie powalają na kolana, nie mogę się doczekać momentu kiedy odpalę ją w internecie! W kolejce Civ 4 z dodatkami i Empire Earth III. No a w międzyczasie mam quest - postawić Win XP, 7 i Ubuntu na jednym komputerze tak, aby śmigało. Przygotowania skończone, właśnie zabieram się za format dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 King's Bounty, dodatki do Dawn of War i MoH:Airborne Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Skonczylem company of heroes, red alert 3 i tiberium wars plus dodatki do nich. Jakies inne fajne rtsy ktos poleci ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Warhammer 40k II jest świetny podobno (podobno, bo nie grałem) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Command and Conquer Generals, zakładając, ze nie grałeś wcześniej. Jeżeli lubisz fantasy i motywy rpg, to uderzaj w Warcrafta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 C&C zaliczone wszystkie. Warcrafty, warhammery i inne dziwne orki-rycerzyki odpadaja. Najlepiej jakies klimaty modern albo 2ws. No albo cos w stylu c&c. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vhaeraun 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dark Messiah of M&M, pogralem dopiero z 30min, ale juz czuje ze jest niezla ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 C&C zaliczone wszystkie. Warcrafty, warhammery i inne dziwne orki-rycerzyki odpadaja. Najlepiej jakies klimaty modern albo 2ws. No albo cos w stylu c&c. W stylu C&C to Emperor: Battle for Dune - ten sam silnik tylko w 3D. Cudowna muzyka, świetny gameplay, ogółem genialna gra w moich oczach przewyższająca większość odsłon C&C. Z innych to seria Age of Empires oraz Age of Mythology - ten drugi o dziwo niedoceniony, bądź też niedostatecznie rozreklamowany. W podobnych klimatach Rise of Nations, działający na silniku podobnym do AoE, tylko oferujący znacznie więcej opcji oraz obejmujący okresy od starożytności do współczesności. Sins of a Solar Empire jest świetną strategią, będącą mieszanką Homeworlda i Galactic Civilisations. Na półce mam jeszcze Act of War z dodatkiem oraz Supreme Commander - podobno bardzo dobre, aczkolwiek nie grałem jeszcze. A odnośnie właściwego tematu, przeszedłem Gears of War i zacząłem ponowną rozgrywkę na wyższym poziomie trudności. Do tego czekam aż Empik sprowadzi Street Fighter IV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Iron 18 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Człowieka nietoperza i Residenta 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Battle for Dune lykne - pamietam jak zagrywalem sie w diune na psxie, niezla gierka. Uruchomilem MW2 online(...). Ja pier%#^%#** &*#*%^# ^*#% &*# jaki ten meczmejking jest $#&%@&$%bany. Hack na level i klasy oczywiscie nie dziala i gram na normalnym trybie. Bede teraz 2 tygodnie sie meczyl, zeby odblokowac tryb hardcore. Goscie z akimbo i shotgunami sa zabojczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 aktualnie ostro pogrywam na emulatorze segi genesis- dokladnie comix zone Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi