Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 400,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

http://www.google.com/url?q=http://kalorynka.pl/porady/216/L-karnityna-Dziala-Czy-warto-ja-stosowac-.aspx&sa=U&ei=5IJEUo_kC8qRtQaNiIG4Dw&ved=0CBsQFjAA&usg=AFQjCNHvGGvXF8fIL33Ho0-cK7oVvIv_BA

pierwsze lepsze z brzegu o karnitynie

w sumie chyba więcej jest artykułów, że nie działa, niż że działa 

z badaniami dotyczącymi wątpliwej skuteczności środków jest ten problem, że często ciężko sprawdzić, czy były robione rzetelnie i nie na zamówienie

można łykać, ale w sumie można też fajnie schudnąć bez tego

Edytowane przez Kazub

Opublikowano
  • Autor

Hoy, ze lapa fajnie puchnie juz po jednym cyklu, ale Kazub just denied.

Opublikowano

Co sądzicie o l-glutaminie ? Wyczytałem, że dobrze jest dorzucać porcję tego suplementu w proszku to koktajlu proteinowego po treningu ? Warto, czy raczej ściema ?

Opublikowano

Ja nie wierze w nic poza kreatyna i bialkiem.

Uwielbiam tez roznego rodzaju pompery ale nie o tym mowa :F

Opublikowano

@wronerro

BCAA też mit? (pytam jako noob ;) )

Nie mit, BCAA to świetny suplement. Tyle że po prostu suplementacja nim jest dosyc droga

Opublikowano

U mnie BCAA podstawa. Biore właściwie cały czas.

Opublikowano

mnie zawsze zastanawia po co typom tak do 90kg białko?

przecież dostarczyc te ~180g białka w pożywieniu to nie jest jakiś specjalny wyczyn i sam wyrabiam tą normę bez większych problemów, a wydaje mi się (choc oczywiscie jako żółtodziób moge sie mylic) że to białko jest bardziej wartosciowe i ekonomiczne od kupowania odżywek białkowych.

Opublikowano

No też mi się właśnie wydawało, że trochę podkoloryzowane jest z tą l-glutaminą. Kupować na razie i tak nie zamierzałem, ale byłem ciekawy Waszej opinii, co by w najwyżej w przyszłości spróbować.

@maciucha.

Weź pod uwagę, że odżywka białkowa est bardziej przystępna pod względem spożywania. Niektórym po godz. 20 się już nie chce jeść, a tak to sobie koktajl łykną ;)

Opublikowano

Nie kazdy konczy szkole o godz 13 by potem moc ladowac w siebie przez 9 godz zarcie a powyzej 4k kcal juz trzeba sie troche narobic.

Taki proch w postaci gainera/bialka to przede wszystkim wygoda, bo zrobisz to sobie w 2 min w pracy i makro sie zgadzaja :]

Edytowane przez wronerro

Opublikowano

I generalnie taki gainer/białko syci jak normalny posiłek?

Opublikowano

Mnie nie ale makro sie zgadza XD

Ja ostatnio mam wir w brzuchu, jak zaczalem mase to wszystko we mnie wchodzi w chorych ilosciach.

Jak moje zapotrzebowanie wynosi ok 2900kcal tak laduje w siebie po 3500-3800kcal i musze chodzic spac ok 22 bo ok 0;00 zaczyna mnie ssac :F
Ps. Aktualnie mam chyba tylko bialko.

Edytowane przez wronerro

Opublikowano

I generalnie taki gainer/białko syci jak normalny posiłek?

Żaden proch nie jest dla organizmu tym co żarcie.

A z poprzednim twoim postem to zgadzam sie w 100%. Koktaile tylko dla heavyweight i pracoholików ;)

Chociaz jak przypomne sobie moje koktajle z syntraxa to aż slinka cieknie takie były w smaku :)

Opublikowano
  • Autor

ja potrzebuje cos na zapierdalanie. Boks 2xtyg plus silka. mialo byc 3xtyg ale daje rade max 2, po wiecej sie zwyczajnie bo ludzku nie chce. chuy tam z masą, kompleksow nie mam, tylko chodzi mi o cos, co by wspomoglo regeneracje. witaminy biore, jak kasa jest, to laduje bcaa i bialko. cos jeszcze?

Spartakusie?

ps. nie chce zadnych boosterow bo mnie straszy po tym, lapy sie trzesa, serducho nawala, a w glowie biorą góre pesymistyczne mysli.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

amfetamina

Opublikowano

kurde panowie jest moc, kupilem na probe jabko od KFD na probe. Nie wiem co oni mi przyslali w puszcze ale po tygodniu brania bije swoje wszystkie rekordy i to calkiem kurde niezle (wyciskanie hantli, przed 33kg na strone 4 max powtorzenia - obecnie 36 kg na strone i 6 powtorzen). Na chwile obecna najlepiej zainwestowane ~38zl w suple w mojej calej przygodzie z silka. 

Opublikowano
  • Autor

Ale to jedno jabko za 38zl czy za kilo?