Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

No własnie kazub nie do końca bo i Holyfield i Lewis pokazali Tysonowi że wyżsi mają większą szanse na powodzenie. Zresztą widac po przykładzie przeciez kliczków jak warunki fizyczne sa w boksie ważne. Wysokiej klasy bokserzy jak oni po prostu niższych nie dopuszczają do półdystansu gdzie mogliby namieszać.

Co do paquiao. A z kim on sie lał wyższym? Marquez 170cm, Hatton 171, Cotto 170

Więc niestety ale ten przykład jest chybiony.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 406,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

No własnie kazub nie do końca bo i Holyfield i Lewis pokazali Tysonowi że wyżsi mają większą szanse na powodzenie. 

to był schyłek jego kariery (na własne życzenie), a desperackim odgryzieniem ucha w rewanżu, tylko potwierdził, że to już koniec

kliczkowie poza zasięgiem mają też wszystko inne zayebiste

Opublikowano

Co do paquiao. A z kim on sie lał wyższym?

de la hoya - 179 

morales - 173

margarito - 180

mosley - 174

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Tak samo o de la hoya można powiedzieć że to był już schyłek, bo z Oscarem w czasie jego prime raczej nie stawiałbym na Pacquiao. Dobra nieistotne, to nie temat o boksie

Opublikowano
  • Autor

ratliff, berbick, smith, thomas, tucker, biggs - chłopaki z początku kariery majka. Berbick o 10, rezta o ponad 15 cm wyzsi. Pamietacie, co sie z nimi stało? 

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

A pamiętasz że Tyson jest najmłodszym mistrzem świata wagi ciężkiej w dziejach boksu i jest dosyć wyjątkowy? A wyjątek potwierdza regułe? A pamietacie co Kliczko robią ze swoimi niższymi przeciwnkami?

Opublikowano
  • Autor

Naprawde nie sadze, zeby Bracia dali rade Majkowi w jego szczycie formy. Kliczkowie to glownie defensorzy, wykorzystuja dlugie lapy, zeby trzymac dystans, a ulubionymi atakami tysona byly ataki z dolu. Do tego, Majk to chyba do tej pory nie pobity mistrz swiata w rotacjach w miejscu lub do przodu. Wniosek? Wyniosłby Kliczka na cepach.

Opublikowano

Ej ale Kliczko to nie tylko ostatnie lata stary. Z witem obecnie lub nawet wladem tyson w swoim prime nie miałby z nimi problemu. Ale wtedy?

Opublikowano

Wklej jakieś linki z tymi suplami, bo nie chcę mi się szukać ich wartości odżywczych i składów.

Opublikowano

Jeden uj,wszystkie oparte o maltodekstrynę.

pro-complex-nutr.jpgserious-mass-facts.jpg

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Serous Mass ma prawie 3 razy więcej węglowodanów, więc należałoby się zastanowić, ile węgli Ci brakuje w diecie.

Opublikowano
  • Autor

Ej ale Kliczko to nie tylko ostatnie lata stary. Z witem obecnie lub nawet wladem tyson w swoim prime nie miałby z nimi problemu. Ale wtedy?

Witali to drewno. Cala kareiere

Opublikowano

Serous Mass ma prawie 3 razy więcej węglowodanów, więc należałoby się zastanowić, ile węgli Ci brakuje w diecie.

per serving. sprawdź jeszcze raz 

Opublikowano

Zalecana porcja tego serious sama jest dwa razy wieksza krupek.

Opublikowano

Ogólnie to niby więcej białka w tym pierwszym, za to w drugim więcej witamin.

To takie wybieranie mniejszego zła IMO

Opublikowano

No ok, ja po prostu zakładałem, że spożywana będzie w obu przypadkach cała porcja ;)

Opublikowano

no, ale rozumiesz głupote tego założenia ? jak ci jeden producent czekolady napisze, żebyś zjadł całą czekolade, a drugi, że tylko pół, to założysz, że pierwsza jest dwa razy większa ?

Opublikowano

Jeżeli on ma być tylko po treningu to obojętnie jaki,może być nawet Mass Active z Fitmaxa,natomiast jeżeli to ma zastępować jakiś posiłek to albo będzie dorzucał do tego zmielone płatki owsiane albo kupi coś w stylu "Up your mass" z MHP.

Opublikowano

Albo oleje i kupi filet w biedronce i ryż.

Opublikowano

no, ale rozumiesz głupote tego założenia ? jak ci jeden producent czekolady napisze, żebyś zjadł całą czekolade, a drugi, że tylko pół, to założysz, że pierwsza jest dwa razy większa ?

Nie do końca głupie założenie, bo brałem pod uwagę to, ile @jimmybonsowi brakuje to dziennego bilansu, o ile takie coś zaplanował. Mniejsza o to.

Opublikowano

Albo oleje i kupi filet w biedronce i ryż.

Optymalnie,ale nie każdemu się chce,może tak,nie każdy tym żyje tak jak my.

Opublikowano

Ogólnie to niby więcej białka w tym pierwszym, za to w drugim więcej witamin.

To takie wybieranie mniejszego zła IMO

"niby więcej " - czyli ponad dwa razy więcej 

poza tym od dawna przecież wiadomo, że skład gainera ocenia się głównie po witaminach

profesor kanabolic w natarciu

Opublikowano

Do gainerow daja laktoze, to sie nadaje tylko dla hien, lepiej cukier wpierdalac.