Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Do białka leje się mało wody,by było gęste i wtedy każde jest smaczne,tylko woda musi mieć mało minerałów(przegotowana na przykład)by nie zaburzać smaku.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 400,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Niestety w sojowym mleku jest cukier, raczej po treningu je pije.

Opublikowano

Mleko sojowe ma inny problem,jest z soi ;) Ja tam po 30-tce fitoestrogenów dostarczać nie będę.

Opublikowano

od 200mln dziennie cycki mi chyba nie urosna? Ja nie bluber co je tylko soje.

Opublikowano

Polecacie to białko?

http://allegro.pl/hi-tec-whey-c-6-2250g-izolat-c6-probka-wys-0-i4173764119.html

Czy może w tej cenie i ilości znajdzie się coś lepszego? 2.2kg za 150zł?

Może wezme ten ostrovit, ale boję się chemicznego smaku. Z mlekiem bym robił bo nie mam srania po tym.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Tego białka bym za darmo nie wziął,za 90 zeta masz 1,8 kg Ostrovitu w dwóch smakach.

Opublikowano

ostrovit czekoladowy spoko, żadnej chemii nie wyczuwam, a z mlekiem o wiele lepsze niż z wodą.

Opublikowano

Dobra cena za te białeczko KFD. Nigdy jeszcze nie miałem okazji go spróbować ale przy zamówieniu 3.5 kg jestem o 150 zł do przodu niż biorąc białko olimpu na siłowni a makro też ma dobre.Miał ktoś okazję kosztować produktów walden farms? Jeden sklep w szczecinie ma ich produkty 0kcal .Myślałem by dobrać jakiś syrop czekoladowy/karmelowy by dorzucić jak chęć na słodkie złapie ale obawiam się smaku.

Opublikowano

Bialko kfd dobre. :) Obawialem sie smaku czekoladowego ale z woda jest ok. Jakie proporcje woda/proch zeby bylo dobre wedlug was?

Opublikowano

Ja chciałem kupić dip czekoladowy do omleta, ale ogólnie drogo, więc póki co zrezygnowałem ; (.

Bialko kfd dobre. :) Obawialem sie smaku czekoladowego ale z woda jest ok. Jakie proporcje woda/proch zeby bylo dobre wedlug was?

Ok. 200 ml wody i 1,5 miarki prochu.

Opublikowano

Jak ktoś ma ochotę na słodkie czasami polecam te produkty o których pisałem.Karmelowy dip to istne cudo tak samo sos czekoladowy a jutro lecę kupić jakiś sosik 0kcal do mięsa bo masę tego mieli.

okcal? Pierwsze słysze, gdzie to?

edit:

ok juz wiem w sklepie w poznaniu

Opublikowano

Poj.ebało mi sie.

Ej dobre to moze byc, bo ja lubie podjadać i mnie to wku.rwia strasznie na redukcji. 

Próbował już ktoś tych np kremów orzechowych czy dipów?

Opublikowano

Czekolada z twarogiem super się sprawdza i dość mało tego schodzi . Ale karmel jak pisałem petarda , z plackiem owsianym na śniadanie smakuje świetnie. Orzechowego nie próbowałem bo nie przepadam za smakiem orzechów ale była w sklepie też masa różnych dżemów , które tez niby są świetne. Fajna sprawa wcześniej nie zdawałem sobie sprawy że coś takiego istnieje a teraz pewnie dorzucę to do diety.

Opublikowano

Na przeciw Pizzeri Marco polo są uliczki.Na rogu masz sklep społem a naprzeciw niego w tej uliczce jest sklep sportowy .Na wystawie masz sprzęt pitbulla więc od razu zauważysz.Masę tego mają i tanio więc polecam przejść i sprawdzić samemu.

Opublikowano

Chetnie ogarne, ale który z 5 oddziałów Marco polo, kojarze tylko ten przy placu kościuszki? ;]

Ogólnie przyzwyczajony jestem do twarogu bez niczego, ew z solą, ale takie coś by weszło nieźle.

Opublikowano

Oki, zamówiłem na spróbowanie masło orzechowe, dip karmelowy i dip czekoladowy. Zobaczymy co to za sprawa. planuje jakieś muffinki pier.dolnąc albo ciasto. 

Chetnie ogarne, ale który z 5 oddziałów Marco polo, kojarze tylko ten przy placu kościuszki? ;]

Ogólnie przyzwyczajony jestem do twarogu bez niczego, ew z solą, ale takie coś by weszło nieźle.

Ja jadam z miodem i polecam.

Opublikowano

kupiłem to białko Ostrovitu truskawka+czekolada jutro przyjdzie. Jak wysram flaki albo nie będzie przyrostów to sami będziecie to żreć.

Opublikowano

Następnym razem KFD wezmę. Uns bardzo spoko był bo kiedyś brałem kokos i smakował jak Muller Milch. A co do ostrovitu to skład podobno sprawdzony. Niby Olimp ich chciał skompromitować i sprawdził i sam się skompromitował. Tak pisali na KFD forum.