Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Plugawy, łapka dobra, już po wcześniejszym zdjęciu było widać, że nie próżnujesz :) . Dorzuć mięcha 8)

Bercik, pamiętam że jak dawałeś wcześniej fotę, to był niezły rys klatki, biceps wydaję mi się trochę krótki, ale mam to samo :ermm:

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 597,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

po co redukujesz, wyglądasz ok

Opublikowano

Wielkie suty,miałem kumpla w szkole z takimi to się śmiałem ze pół wsi wykarmił nimi :P Co do reszty,to jest jeszcze sporo miejsca na obudowanie,dobrze ze jest spore odtłuszczenie.

Opublikowano

No wlasnie chyba za bardzo sie odtłuscilem (194 / 86kg). Planuje odstawic bieganie (łatwo powiedziec) i wiecej pożrec plus tylko siłka..

suty jak suty - wielkie jak wszystko u mnie, bejbe.

Opublikowano

No wlasnie chyba za bardzo sie odtłuscilem (194 / 86kg). Planuje odstawic bieganie (łatwo powiedziec) i wiecej pożrec plus tylko siłka..suty jak suty - wielkie jak wszystko u mnie, bejbe.

Ok,ok,jak bym był złośliwy a nie jestem,to bym się spytał po co facetowi wielkie suty :P

Opublikowano

po co redukujesz, wyglądasz ok

Co by zrzucić jak najwięcej fatu, później masówka ale konkretnie jakościowo, mam nadzięję. Taki jest plan.

Opublikowano

Spróbuj tabaty,ponoć mega pali fat ale jednocześnie wzmacnia,ja jutro to wypróbuję.

Opublikowano

Litwin i jak to z tą tabatą jest ? powoli wracam do ćwiczeń po 3 miesięcznej kontuzji i chce coś na spalanie fatu dodać do siłowni ( którą sobie przez te 3 miechy skompletowałem :) ) . Czy pozostać lepiej przy abs 2 ? wiem, wiem że abs 2 na brzuch jest , ale jak go robiłem przez pare miesięcy dziennie to ładnie na wadze zszedłem w dół . Do biegania się nie umiem / nie chce przełamać ( świadom jak biegi dobrze robią na spalanie fatu )

Opublikowano

No tętno nakręcone,moja dziewczyna odpadła po 5 serii,jak dla mnie idealny przerywnik,szczególnie mieszanie przysiadów z pompkami.

Opublikowano

Mało mięsa bo i zrzucam co zbędne. Obecnie 84kg na 180cm. Nie jest źle. Spadłem z 90-89kg na 81. Teraz podbijam ale powoli. Masówa nadejdzie we wrześniu.

y.jpg

jkjk.jpg

Opublikowano

.. i jestes s(pipi)y. Witaj w klubie, unikaj slonca i daj szanse komorce aby zlapala ostrosc ;p

Opublikowano

Byłem kiedyś murzynem ale znudziło mi się :)

Unikam w sumie. Dziedziczne, niestety. Spinam łapę i mi się trzęsie, a autofocus w tym milestone to patologia jakaś. Będzie sprzęt będzie ostro widać uapy ;)

Opublikowano

Zrzuciłem 2 kg i wyszło trochę szczegółów,niestety światło słabe ale prostowniki się pokazały :P

2ns563l.jpg

2m3k7xg.jpg

Opublikowano

Litwin, Ty biegasz, suplementujesz sie, dbasz o diete, a jestes bardziej zalany niz ja xD

Swoja droga biore sie za siebie - mam 2 tygodnie zeby zrzucic 5kg fatu. Wchodze na diete kura + kasza/ciemny ryz x6, zero fastfood, lodow, chipsow, itp, ktore przez ostatnie pol roku byly podstawa mojej diety + codziennie silka i bieganie :] bye bye 43,5 w kablu ;f

Opublikowano

Litwin, Ty biegasz, suplementujesz sie, dbasz o diete, a jestes bardziej zalany niz ja xDSwoja droga biore sie za siebie - mam 2 tygodnie zeby zrzucic 5kg fatu. Wchodze na diete kura + kasza/ciemny ryz x6, zero fastfood, lodow, chipsow, itp, ktore przez ostatnie pol roku byly podstawa mojej diety + codziennie silka i bieganie :] bye bye 43,5 w kablu ;f

Taka genetyka,endomorficy tak mają.

Opublikowano

A to chyba ze. Ja to musialem wpieprzac wszystko, bo typowa dieta kulturystyczna to u mnie dieta na redukcje ;)

Opublikowano

Ja kiedyś ważyłem 83 kg ale się dusiłem jak buty zawiązywałem :P Dopiero teraz z sensem zrobiłem te 82 kg,ale dziś już 79,3,mam nadzieje ze to redukcja a nie jakiś rak :P

Opublikowano

Ale mięcha dorzucasz jeszcze c`nie ? Objętościowo wyglądam podobnie jak Ty i chcę więcej(określił bym się nawet jako mezomorfik) . Eleganckie prostowniki.

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Ale mięcha dorzucasz jeszcze c`nie ? Objętościowo wyglądam podobnie jak Ty i chcę więcej(określił bym się nawet jako mezomorfik) . Eleganckie prostowniki.

Teraz staram się robić rekompozycję,waga w miejscu,fat w dół,siła i mięcho w górę :P