Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pełna okazałość i długie spodnie XDD

Ale łapa kozak, props

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 597,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

To ja tez, waga naczczo 80kg. Ok 9-10 % Bf.

6a132e7ca5c734eca5922626d69b0674.jpg

Idę zaraz na trening. Czuję się jak (pipi) bez wegli, na treningu pompy brak i strasznie płasko ale dzisiaj ladowanko!

gdzie wybielales zeby? Kawal dobrej robotu odwalili.
Opublikowano

Tommi odpocznij troche, to twój kolejny zart w ciagu tygodnia 2/10.

Opublikowano

O, wiem, kur.va. Niczego jeszcze sobie nie postanowilem na post- no wiec postanawiam, ze nie bede pisac na forumie przez ten czas. Dam Wam troche odpoczac. Pozdro i do zobaczenia za iles tam tygodni.

E: Mialo zlepic, sorry.

Opublikowano

Ta kobikowa to nawet mi nie działa :(

Za słabego kompa mam chyba

Opublikowano

chuya widac na tych waszych zdjęciach. na pompie z napinką a nie pitutu

Nie ma wungla nie ma pompy.
Opublikowano

Chu.jowa klata, wronerro. Pozdro.

Opublikowano

Wronerro zawsze mi się myli z XM i niepotrzebnie myślałem, że ten pierwszy jest tym wielkim koksem, ale i tak dam plusika.

Kobik tez bardzo fajnie, ale wygląd wronerra bardziej mi podchodzi

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

No wrescie działą mi fota Kobika, dobrze jest brachu , jest moc , ciśnij dalej , pyzata gęba jak u mnie PLUSIK

Opublikowano

No mam problem z klata.

Rosnie w szerz...

Chcialbym ja troche uwypuklic a ona coraz bardziej rozbija sie na boki..

Opublikowano

@KoBik - głowa wielka jakbyś omkę wpierdalał ale łapa misiowa no i klata i bary widać, że kawał bydlaka. Klasa.

@Wronerro - no kurwa tak wyglądać to bym przed lustrem stawał i walił konia ale jeszcze poczekam bo znowu "ktoś" sobie wczoraj cheat day piątkowy zrobił i browar z orzeszkami solonymi + pizzą + parę garści cuksów zrobi swoje za cały tydzień wyrzeczeń. :D

Opublikowano

Jak wiekszosc spartakusów to 65 kilogramowi kulturysci to co sie dziwisz :/

Opublikowano

Jedna osoba zarzuca, wujaszek, dalsza dyskusja chyba zbedna

Opublikowano

Ja czekam az wujaszek wreszcie peknie i wezmie sie za sterydy. Tak go korci tak go kusi.

Opublikowano

Wiktor, w jaka sylwetke teraz celujesz? Tniesz az sie krata pokaze, czy chcesz byc tylko mniej zalany, cos jak kobik na swojej foci?

Opublikowano

Coś jak kobik to jestem już. Poszły dwa kilo w dwa tygodnie, troche za szybko moim zdaniem no ale trudno. Celuje w sylwetke zaje.bistą, chce miec zaje.biscie podciętą klate, za(pipi)iście pocięte bary i wogóle. Na kracie mi nie zależy. Ale jak bedzie szansa to powalcze 

Opublikowano

No jak chcesz klate i barki podciac to sila rzeczy z brzucha tez zleci

Opublikowano

No jak chcesz klate i barki podciac to sila rzeczy z brzucha tez zleci

Na barkach i klacie nie ma tyle fatu co na brzuchu. Podciecie barków to nawet juz u mnie było widac delikatnie. Klata kwestia tygodni.

Wiem ze bedzie leciec z wszystkiego, tylko odsłoniecie brzucha moze zając jednak wiecej czasu i pracy niz podciecie klaty , bica czy barków.