Opublikowano 20 lutego 20169 l To ja tez, waga naczczo 80kg. Ok 9-10 % Bf. Idę zaraz na trening. Czuję się jak (pipi) bez wegli, na treningu pompy brak i strasznie płasko ale dzisiaj ladowanko! gdzie wybielales zeby? Kawal dobrej robotu odwalili.
Opublikowano 20 lutego 20169 l O, wiem, kur.va. Niczego jeszcze sobie nie postanowilem na post- no wiec postanawiam, ze nie bede pisac na forumie przez ten czas. Dam Wam troche odpoczac. Pozdro i do zobaczenia za iles tam tygodni. E: Mialo zlepic, sorry.
Opublikowano 20 lutego 20169 l chuya widac na tych waszych zdjęciach. na pompie z napinką a nie pitutu
Opublikowano 20 lutego 20169 l chuya widac na tych waszych zdjęciach. na pompie z napinką a nie pitutuNie ma wungla nie ma pompy.
Opublikowano 20 lutego 20169 l Wronerro zawsze mi się myli z XM i niepotrzebnie myślałem, że ten pierwszy jest tym wielkim koksem, ale i tak dam plusika. Kobik tez bardzo fajnie, ale wygląd wronerra bardziej mi podchodzi Edytowane 20 lutego 20169 l przez Plugawy
Opublikowano 20 lutego 20169 l No wrescie działą mi fota Kobika, dobrze jest brachu , jest moc , ciśnij dalej , pyzata gęba jak u mnie PLUSIK
Opublikowano 20 lutego 20169 l Pyza musi byc bo diety nie trzymam. Wiem wymowki ale huy tam. Maly nie chce byc ani dociety.
Opublikowano 20 lutego 20169 l No mam problem z klata. Rosnie w szerz... Chcialbym ja troche uwypuklic a ona coraz bardziej rozbija sie na boki..
Opublikowano 20 lutego 20169 l @KoBik - głowa wielka jakbyś omkę wpierdalał ale łapa misiowa no i klata i bary widać, że kawał bydlaka. Klasa. @Wronerro - no kurwa tak wyglądać to bym przed lustrem stawał i walił konia ale jeszcze poczekam bo znowu "ktoś" sobie wczoraj cheat day piątkowy zrobił i browar z orzeszkami solonymi + pizzą + parę garści cuksów zrobi swoje za cały tydzień wyrzeczeń.
Opublikowano 21 lutego 20169 l Zarzucajo mi po tej focie ze to nie natural ja pyerdole. A to tylko dobre ujecie. Co by bylo gdybym bral? Mr.PSXE w kieszeni.
Opublikowano 21 lutego 20169 l Jak wiekszosc spartakusów to 65 kilogramowi kulturysci to co sie dziwisz
Opublikowano 21 lutego 20169 l Ja czekam az wujaszek wreszcie peknie i wezmie sie za sterydy. Tak go korci tak go kusi.
Opublikowano 21 lutego 20169 l Wiktor, w jaka sylwetke teraz celujesz? Tniesz az sie krata pokaze, czy chcesz byc tylko mniej zalany, cos jak kobik na swojej foci?
Opublikowano 21 lutego 20169 l Coś jak kobik to jestem już. Poszły dwa kilo w dwa tygodnie, troche za szybko moim zdaniem no ale trudno. Celuje w sylwetke zaje.bistą, chce miec zaje.biscie podciętą klate, za(pipi)iście pocięte bary i wogóle. Na kracie mi nie zależy. Ale jak bedzie szansa to powalcze
Opublikowano 21 lutego 20169 l No jak chcesz klate i barki podciac to sila rzeczy z brzucha tez zleci
Opublikowano 21 lutego 20169 l No jak chcesz klate i barki podciac to sila rzeczy z brzucha tez zleci Na barkach i klacie nie ma tyle fatu co na brzuchu. Podciecie barków to nawet juz u mnie było widac delikatnie. Klata kwestia tygodni. Wiem ze bedzie leciec z wszystkiego, tylko odsłoniecie brzucha moze zając jednak wiecej czasu i pracy niz podciecie klaty , bica czy barków.