Opublikowano 1 marca 20169 l Nie no bez spiny. Gratsy Shen za dobra redu. Ja wytne najwyzej sobie wlosy z nosa. Lubie byc swiniakiem z zalana lapa. Elo.
Opublikowano 1 marca 20169 l dorzucam 50g ryzu w treningowe, w przyszlym dorzuce kolejne 50g w nietreningowe i zobaczymy, nie spiesze sie nigdzie.
Opublikowano 1 marca 20169 l Kurde, dzięki. Co ja bym bez Was zrobił? Eh te przyzwyczajenia, że mi wszystko pod pysk przynoszą.. Ps. Dałem plusa na fonie, działa?
Opublikowano 1 marca 20169 l Kurde, dzięki. Co ja bym bez Was zrobił? Eh te przyzwyczajenia, że mi wszystko pod pysk przynoszą.. Ps. Dałem plusa na fonie, działa? Panie kierowniku, nie dziala.
Opublikowano 1 marca 20169 l I tys jest kierownik? Chyba przeciepu gnojowicy. xD Ty sie nawet do tego nie nadajesz bo... bys ja zjadl zanim bys ja przerzucil. Kurde, dzięki. Co ja bym bez Was zrobił? Eh te przyzwyczajenia, że mi wszystko pod pysk przynoszą.. Ps. Dałem plusa na fonie, działa? Panie kierowniku, nie dziala. DZIALA ! Co oszukujesz?
Opublikowano 12 marca 20169 l Toć to twoja dupa jest xDDDDDD hahaha ciekawe gdybym nie powiedzial ilu by si strzepało do tyłka litwina
Opublikowano 12 marca 20169 l Też ma z Trec-a? Litwin na nieswiadomce zwalil gruche do wlasnej dupy :O