Opublikowano 31 maja 200915 l Poprostu bedziemy wybierać "BSI" zamiast "EPC". Mam nadzieje że nie ograniczą tym sposobem rozgrywki. Chodzi mi o to czy jak wybierzemy wyspe to będą dostępne wszystkie challenge itp. a nie tylko to co z wyspą związane. EDIT: Po ponownym obejżeniu filmiku cofam to co napisałem. Wczesniej nie zauważyłem że mamy dostępne konkurencje w mieście. Edytowane 31 maja 200915 l przez Square
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Ma ktoś problem z włączeniem burnouta? Ja włączam i zatrzymuje mi się na "connecting to paradise city servers" słychać muzyczkę z menu i stoi w miejscu... Wiecie o co chodzi? Kolega też coś wspominał że wyskoczy mu dziś update do 1.9 (400MB), naprawdę pojawiła się dziś ta aktualizacja? Edytowane 11 czerwca 200915 l przez A.L.I
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Jest update 400mb Szkoda że mi się nie pojawia, może wreszcie gra potrafiłaby połączyć się z tymi serwerami EA.
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Czaiłem się do tej gry chyba z rok czasu i w końcu zdecydowałem się, warto było. Pewnie już było wspominane kilka razy ale ja też chcę to napisać: co to jest za głupota z cenami? w USA podstawka 19$, wersja z dodatkiem 29$ w PL podstawka 239 zł ???, wersja z dodatkiem 119 zł kupiłem oczywiście w US Store, jest różnica między 70zł a 240zł. Jak dotąd mało grałem, ale zauważyłem że tryb Road Rage jest trochę gorzej zrobiony niż np. w Burnout: Takedown na PS2. Tutaj można tylko pojedyńczo rozwalać samochody, respawn przeciwników jest trochę przegięty, a w chwili zaliczenia "takedown" mój samochód znika z drogi i w momencie powrotu do gry pojawia się gdzieś na środku jezdni z wytraconą prędkością. Samochody które zdobywamy przez "zdjęcie" ich z drogi na złomowisko - myślałem że rzeczywiście trzeba będzie je odnaleźć jeżdżące po mieście, a one po prostu respawnuja co pewien czas w okolicach mojego samochodu i starają się uciekać.
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Wyspa , wyspa i po wyspie! Niestety ,ale wyspa po 4h zaczela powaznie nudzic :-/ Wszystkie challenge pekly , to samo RR czy ST ,Bilboardy , Bramki i Mega jumpy... Zostal tylko nietkniety single ktorego chyba sobie zosawie na blizej nie okreslony czas ... Ja nie wiem , jak mozna bylo przez 15 miesiecy (Pierwsze filmiki z wyspy byly pokazane dokladnie pod koniec marca 2k8) odwalic taka fuszerke? Wyspa nie obejmuje rozmiarami nawet Downtown , brak jakis wiekszych hoopek do beczek,a te ktore sa zmuszaja po nieudanym skoku do 3 minutowych slalomow ,aby dostac sie do niej spowrotem. Challenge? Pfffy , 10"wyzwan" ktore nie dorastaja do piet doskonalym Challenge'om z Cagney'a. 9 nowych samochodow? 1 nowy , 8 wariacji starych :-/ 600h z BP minelo jak z bicza strzelil ,ale wydaje mi sie ,ze pora odlozyc na poleczke ta gre , widac Panom z Criterionu bardziej zalezalo na kasie w tym wypadku niz na fanach jak przy okazji wypuszczenia Cagney'a i Bikes Pack'u ( I nie mowie tu o cenie 13$ bo nie jest ona wysoka i da na pewno duzo frajdy z grania ludziom nie grajacym w BP nalogowo jak ja). Mam rowniez nadzieje ,ze byl to ostatni DLC do tej wspanialej gry i nie wypuszcza znowu jakis syfiastych samochodzikow ,niech lepiej zabiora sie za kolejna czesc ... chociaz jesli robia nowego NFSa to predko ona nie nadejdzie ;( Edytowane 12 czerwca 200915 l przez XM16E1
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Zrobilem 100% na wyspie, chelange online tez i mam w garazu 8 z 9 karoc ? WTF ? i co trzeba zrobic co by ta 9 dostac ?
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Nie chcialem tego przeczytac Dzieki. Mam moze z 300, co to za fura ta 9 ?
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Wyje**na w kosmos P12 Diamond ktora statsy ma prawie identyczne jak zwykla wersja ... <_< Ogolnie gra nie warta swieczki , by zrobic 500 challengey naprawde duzo czasu trzeba poswiecic ,a Criterion w nagrode daje stary samochod w nowej skorce na dodatek statsy raptem lekko podciagniete? Wolne zarty... mogli sie naprawde lepiej wysilic i dac cos nowego. Edytowane 14 czerwca 200915 l przez XM16E1
Opublikowano 16 czerwca 200915 l Posiadając dodatek Big Surf Island można za darmo odblokować wózki Toy. Toy Hunter Cavalry Bootlegger - wykonaj wszystkie 15 wielkich skoków Toy Jansen P12 88 Special - zniszcz wszystkie 45 billboardy Toy Carson GT Nighthawk - wykonaj wszystkie 25 Island Road Rules (Timed & Showtime) Toy Hunter Manhattan Spirit - zniszcz wszystkie 75 bramek
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Wiece co? W sumie myslac logicznie powina byc darmowa. Mysle, ze nie podziela tak graczy z i bez wyspy... Bo nie beda moli grac razem na bank. Bo chyba jak sobie wyobrazacie akcje, gdzie posiadacz wyspy wbija na most i jedzie dalej a drugi zatrzymuje sie na scianie? O.o hehe dokładnie taki motyw jest, gość wbija na most i jedzie na wyspe a mnie zatrzymuje niewidzialna ściana
Opublikowano 3 lipca 200915 l Pozwolę sobie przepisać tu posta, którego napisałem w temacie o PSN FAQ, bo może grający w Burnouta mają większe pojęcie o problemie. Otóż sprawa wygląda tak: Mam Liveboxa(to chyba istotne, bo z tego co udało mi się wyszperać w necie, to problem ten dotknął też innych właścicieli skrzynki od tepsy). Podczas grania online w Burnout: Paradise po chwili wyrzuca mnie z serwerów gry i PSN. Na dodatek tak jakby wywalało mi połączenie, bo niby lampki na Liveboksie się świecą, ale żadnych stron nie mogę wczytać i muszę go resetować. Dopiero wtedy mogę z powrotem zalogować się do PSN(inaczej wywala mi DNS error). Jakieś rady?
Opublikowano 3 lipca 200915 l Wyj.eb to gó.wno za okno i kup router. Przeczytaj w książeczce, którą otrzymałeś wraz z grą jakie porty należy otworzyć, aby móc w pełni cieszyć się grą online. Nie ma chyba różnicy między wersją UB i zwykłym BP więc masz tu porty do wklepania. Porty TCP: 21800-21899 Porty UDP: 3659, 6000, 9565, 9570 W razie czego, wyj,eb zaporę. Jak nie zadziała, to włącz opcję przekierowywania portów i wszystkich danych z tych portów na IP PS3.
Opublikowano 3 lipca 200915 l Sam mam liveboxa i takich akcji nie mam. Więc albo to nie wina liveboxa, albo ja mam farta ; p
Opublikowano 3 lipca 200915 l Khadgar PS3 podłączyłeś do Livebox'a kablem czy bezprzewodowo? Łącze bezprzewodowe ma to do siebie, że lubi gubić zasięg w mieszkaniach o grubych ścianach nawet na małych odległościach, jeśli sygnał jest słaby.
Opublikowano 3 lipca 200915 l No bezprzewodowo, ale w innych grach nie ma problemu. Wywala mnie tylko jak włączę onlinę w B:P( także z PSN i sieci - lampki się świecą, ale net nie działa)i generalnie muszę resetować Liveboksa, żeby wszystko poprawnie śmigało. Włączam znowu Burnouta i znowu jest kicha. Offline mogę grać bezproblemowo.
Opublikowano 4 lipca 200915 l No właśnie wiem, że więcej osób ma ten problem. Spróbuję coś z tym zrobić i byłbym wdzięczny za jego rozwiązanie, gdyby ktoś je znalazł. Edytowane 4 lipca 200915 l przez Khadgar
Opublikowano 4 lipca 200915 l Wklepałem. Nic to nie dało. Problem jest jednak inny niż mi się wydawało. Online działa, chyba że chcę dołączyć się do gry, w której gra tak od pięciu osób w górę. Wtedy podłącza mnie do sieci na chwilę, w ogóle nie widzę graczy, no i zaraz mnie wywala. Edytowane 4 lipca 200915 l przez Khadgar
Opublikowano 4 lipca 200915 l mam tak samo z wywalaniem, a internet z osiedlowki.. gdy tylko liczba graczy jest wieksza od 5 i tak stoje ze stadionem i motorami na 8typa :[