Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SZUKASZ JAKIEJŚ PIOSENKI? NIE ZNASZ TYTUŁU?

Featured Replies

Opublikowano

Witam, prosze pomozcie znalezc mi pewnie utwor ktory siedzi mi w glowie od dluzszego czasu. Niestety nie znam autora a zaledwie kilka slow. To starsza piosenka, bardzo wolna spiewa ja mezczyzna i jest tam cos takiego: beautiful lady rite now ou yes i znow powtorka rite now ou yesssss takie przedluzone. nawet nieiwem dokladnie czy to tes slowa ale jakos to tak mi brzmi w glowie. bardzo melodyjna i spokojna. Bardzo prosze o pomoc bo mnie zameczy to mruczenie w glowie:) Z gory dziekuje

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

muzyka z tego trailera?

Opublikowano

ZZ Top - Sharp Dressed Man

Masz przecież napisane w najwyżej ocenianych komentarzach.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak nazywał  się kawałek gdzie laska  podobna do  emmy hewitt http://www.tc-helicon.com/wp-content/uploads/2012/07/Emma_Hewitt_profile_pic.jpg śpiewała w  takim jak by trójwymiarze, chodziła tam,dużo było jakiś kolorowych  kwadratów i trójkątów chyba, róznie  raz  na  niebieskim tle itd, wiem że kiedyś leciał ten kawałek na vive czy mtv i pamiętam że mniej więcej tak wyglądał  teledysk  z  nią :confused:   help

Edytowane przez mersi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pomoże ktoś ? :) Słowa ze słuchu nic nie dają, tylko jakieś boys bandy mi znajduje :confused:

Edytowane przez kapell

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

pytanie do fanow muzyki eksperymentalnej: wie ktos gdzie mozna dorwac sety z podcastow Mary Ann Hobbs i jej show z BBC1? najlepiej jak najwiecej. znalazlem jedna stronke, ale jest po rosyjsku i trzeba sie rejestrowac zeby dorwac pliki do torrentow :/

sety sa legalne i oczywiscie mozna je shareowac.

Opublikowano

Poszukuję utworu użytego w trailerze Video Games: The Movie:

Bardzo lubię epickie instrumentalne utwory a tego nigdy wcześniej nie słyszałem i nie posiadam o nim żadnych informacji, ma ktoś pomysł jak szukać, jak poznać wykonarcę albo tytuł? Nie daje mi to spokoju :(

Opublikowano

To co od 00:15, co to? Mało ambitne, wiem. Wokal po rusku (chyba), nie panimaju.

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

To co od 00:15, co to? Mało ambitne, wiem. Wokal po rusku (chyba), nie panimaju.

Elena "Midnight Sun "

Opublikowano

siema szukam francuskiej piosenki spiewanej przez kobiete, piosenka byla dostepna na stronie internetowej gdzie podczas jej odsluchiwania mozna bylo rysowac jakies ptaki, kleksy i nie wiadomo co jeszcze. BARDZO BEDE WDZIECZNY i dam 3 plusy!!

Opublikowano

Jak się nazywa utwór z enter the matrix gdzie Niobi i ghost spotykają się w białym pomieszczeniu gdzie na filmie Matrix reaktywacja NEO z Morfeuszem walczyli z armią Smithów

Opublikowano

Szukam piosenki na teledysku gościu śpiewa i gra na gitarze a inny na kontenerze na śmieci wybija rytm na szklankach nożem. Kurde za wiele nie mogę więcej powiedzieć.

Opublikowano
Witam.

Otóż szukam piosenki która jak mi się wydaję jest z 2005 roku (nie jestem pewny), kojarzę ją z piosenką Crazy Frog która właśnie powstała w tamtych latach. Była częstym gościem na Vivie równolegle z w/w kawałkiem.

Piosenka jest wykonywana przez młodego chłopaka, o ile dobrze sobie przypominam miał On blond włosy (taki Bieber czy jakkolwiek się to pisze;p).

Na teledysku występuje wspomniany chłopak oraz młoda, ładna dziewczyna. Nie pamiętam dokładnie szczegółów ale na pewno na końcu clipu pływali razem w basenie, do którego dostali się przez ogrodzenie(tego ostatniego nie jestem pewien), chyba jesienią (kojarzą mi się złote liście). Piosenka była spokojna oczywiście w języku angielskim.

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam

Dante