ojejcu 86 Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 To Rittery można w Netto dostać? O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 nie wiem czy już tu pisałem, że lubię gorzką czekoladę. może być nawet bez orzechów, byleby nie była taka po ch,uju fest gorzka, tylko taka w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Lindt - Raspberry Intense <-- ostatnio spożywałem, wypasiona . A na jedno posiedzenie to średnio kilka kawałeczków czekolady zjadam, czasami zdarza się połówkę, ale raczej nie więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 rodzynki... jak mozna kalac czekolade czy co kolwiek tym syfem. jesli je jesc to tylko same. Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 To Rittery można w Netto dostać? O_o Kurcze, w Danii na pewno, a netto jest dunskie, lecz jest w kilku innych krajach dookola. Rittery to niemieckie czekolady, ale nie wiem. Nigdy nie bylem w polskim Netto . Mozna szukac jeszcze w niemieckich dyskontach typu Aldi i Lidl. Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 W polskim Netto nie znalazłem, ale dzisiaj widziałem Lidlu. Trochę przydrogawe, że się tak wyrażę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 U mnie znow podrozala. Pamietam jak byly po 8kr, teraz juz 11 ;>. 5 zeta w przeliczeniu. Milka jak partiami dowoza do netto jest po 8kr i sie skusze zawsze jak jest okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 rittery są za.(pipi)iste, jak mam okazje to obżeram się najczęściej marcepanową ja kupuje na stacjach benzynowych Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) Z ____TYCH DOSTĘPNYCH W POLSCE____ oczywiście Milka - poza wsiowymi reklamami z dubbingiem i żałosnym śmiechem, jest pyszna Zagraniczna - tylko Cadburry i Toblerone. Żadne inne firmy nie istnieją. Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez Fab3r Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Przecież Milka nie jest Polska Ja jestem zwolennikiem Milki, Alpen Golda no i oczywiście Ritterów. Z Polskich to jedynie Wawel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Milka z rodzynkami rules, najlepiej żęby jeszcze była lekko "miękka" poza tym nie pamietam firmy, ale czekolada z "okienkiem" w czerwono żółtym opakowaniu też super jest gorzkie podobno najzdrowsze ale mi jakoś nie podchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 ta milka deserowa jest niezla. taka jakby dwuwarstwowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soq 226 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Kiedyś smakowała mi pełnomleczna od Wedla, ale teraz to nie to samo. Natomiast teraz rządzą: Milka, Studentska i Rittery Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Właśnie wpierdzielam Lindt'a o smaku Papayi i Chilli - MIÓÓÓÓÓÓÓÓÓD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Milka, niemieckie słodycze są najlepsze:)Najlepiej smakują mi czekolady pełnomleczne. Z polskich Wawel, Cadbury jest fuuuj, za słodkie. Za jednym posiedzeniem mogę zjeść kilka okienek:) Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 właśnie otrzymałem gorzką od Lindta z gruszkami i płatkami migdałów... o kur'wa mistrzostwo! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Bąbąlada Orzechowa Alpen Gold - 11/10 Najlepsza czekolada jaką jadlem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zjem każdą, która nie jest gorzka. Ale i tak "Studentska" ze Słowacji bije całą resztę na łeb. Ten wyrób mogłem w siebie kiedyś ładować zamiast śniadania, obiadu i kolacji. Wszystko inne przy niej blednie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MakaPL 31 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Najlepsza czekolada jaka jadlen na chwile obecna jest Nestle w formie klasycznej tabliczki. Jest tylko dziesiec kawalkow w paczce, ale sa tak duze, ze z trudem wlozyc cala kostke do ust. Zwlaszcza mleczna jest pyszna Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 dlaczego te ankiety są takie poyebane i za każdym razem jak jakiś jeleń sobie zagłosuje to czytam posta usera MakaPL, bo niby są nowe posty? bo przeczytałem go już ze 20 razy ;p wie ktoś, gdzie można kupić migdałową Cadbury?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 czekolady prawie nie jem, ale jak mnie najdzie to potrafie sporo zjesc (ostatnio trzy na raz:) najlepsze imo sa zwykle mleczne z orzechami, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) czekolada gorzka wymiata. Wedla i alpen gold sa na wypasie . Prawie nieslodkie, czuc sam smak czekoladowy MNIAM Edytowane 14 Października 2008 przez bajej Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 jadł ktoś Lindta Sól morska? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 ...czekolada studencka z rodzynkami, galaretka i cholera wie czym jeszcze, pole powierzchni jak plyta chodnikowa...najlepsza ze Slowacji...mmmmmm ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Ostatnio jadlem takie kulki, cukierki od Lindta z 3 rodzajami czekolady. W srodku czekoladowe nadzienie, taki mus. Myslalem, ze sie spuszcze. Nigdy mi tak nie smakowala czekolada . Albo torcik kakaowy jaki zacinalem ostatnio... zawieral czerwone buraki (ciekawostka ;] Duni robia ciasta z marchewka, burakami itd. ), ale co z niego uczynila dobra, ekologiczna czekolada to nie miesci sie w pale ;o. Najpierw zjadlem jakies tajskie zarcie, a potem ten torcik i normalnie czulem jak rucham, a siedzialem nieruchomo na krzesle. Milki ssa pale - ta sama klasa co Lipton. Produkt w sumie niezlej jakosci, bardzo do zaakceptowania, ale smakosz musi jednak kosztowac produktow z gornej polki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi