dx36 2 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Zapytam krotko Rock Band czy Guitar Hero 3 ?? niestety chodzi mi o same plytki takze nie wiem co by sie lepiej gralo na padzie Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Zapytam krotko Rock Band czy Guitar Hero 3 ?? niestety chodzi mi o same plytki takze nie wiem co by sie lepiej gralo na padzie Coś mocno mi się zdaję, że w RB na padzie sobie nie pograsz. Jeśli się myle niech ktoś mnie poprawi . Cytuj Odnośnik do komentarza
Wallerot2 0 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 W RB nie zagrasz na padzie , najwyżej będziesz mógł śpiewać do Headseta. Cytuj Odnośnik do komentarza
dx36 2 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 no wlasnie wiem ze w rock bandzie bede mogl tylko spiewac idlatego sie pytam czy nie lepiej gh3 Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Od śpiewania jest singstar, a za taką samą cenę będziesz miał więcej funu z GH III (acziwmenty na przykład). Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 niewiem jak mozna grac w GH czy RB padem gdy stworzono do niego specialne kontrolery Cytuj Odnośnik do komentarza
Prototype 0_0 0 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) Niektórych może nie stac (jak mnie w stanie obecnym) a inni chcą zobaczyc czy są przezaj.ebisci i umieją grac na padzie Edytowane 1 Czerwca 2008 przez Prototype 0_0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Dark Sector/Army of Two/R6: Vegas 2/Rock Band (sama gra i czekanie na premierę)/Frontlines. Prosiłbym o podanie plusów i minusów danych gier (oprócz RB). Grałem w Vegasa 1 i mi się bardzo podobało, ale nie wiem jak V2. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
8800 GTS 0 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Jesli mozesz dwie to Army i rainbow. Jesli jedną- rainbow/army Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ao2 - humor, coop, dosc fajne aczivy, duzo gunow, 2 dodatkowe mapy SP na Rynku (free) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bezelek126 0 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Potrzebna mi szybka rada : Assasins creed czy burnout paradise? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pijany 0 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 AC cie zanudzi monotonnia rozgrywki, Burnout zirytuje nawigacja i brakiem restartu wyscigu. Z tej dwojki wolalbym mimo wszystko Assasina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bezelek126 0 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 a oplaca sie Burnout paradise za 55zl ? jak nowka Cytuj Odnośnik do komentarza
xiii-13 0 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ja bym brał Burnouta. Przez pierwsze kilkanaście godzin bardzo mi się podobał. Później przyszedł kryzys i przeszła faza na rozwalanie autek. W Assassynie przeszedłem 4 zabójstwa i wymiękłem, tak nudna ta gra . Pozbyłem się go gdy przyszedł do mnie kumpel, pograł z pięć minut "na pałę" wciskając dwa przyciski Zaliczył jedną misję i ze cztery achievy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) rowniez burna chodz nie zabardzo mi sie spodobal po demie ale cena atrakcyjna co polecicie max do 70zl interesuja mnie glownie fpps (gry akcji ogolnie), wyscigi ale z modelem jazdy jak flatout czy NFSy (forzowe zabardzo mi nie podchodza) no poza tym Burnoutem poczekam jeszcze az troche stanieje halo3, army2, gta, orangebox, cod2/3,saints row,burn revenge, pdz, crackdown, gow, thp8, dead rising, r6, prey mialem Edytowane 2 Czerwca 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Burnout Paradise czy GTA IV? Dodam, że grę kupuję głównie na wakacje dla czystego funu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bezelek126 0 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 GTA IV bo bardziej rozbudowane i na dluzej starczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Prototype 0_0 0 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Każdy musi miec ten swój pierwszy raz: Gears of War czy Crackdown?? Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Gears of War zdecydowanie! Gra warta kasy, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 to sa 2 calkowicie rozne gry, mi tam crackdown bardziej przypasil Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zalezy, co wolisz. Czy strzelanki, czy gry free roamingowe. Wez pod uwage to, ze Crackdown w swoim gatunku to sredniak (choc gra jest niezla), a Gearsy to pierwsza liga strzelanek. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Gears of War. W moim przypadku potwierdziły się opinie, że to najlepsza gra na Xboxa 360. Single to przeciętniak, góra 8/10 (wysoka góra). Za to lepszego multi w życiu nie widziałem. Jest rozpierducha= jest zabawa. A i taktycy będą zadowoleni. Polecam w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Crackdown wciągnął mnie na o wiele dłużej niz Gearsy.GOW jest sliczne-fakt,ale rozgrywka jak dla mnie była zbyt monotonna i ograniczona.Crack z kolej to taka niczym nie skrępowana jatka z duzą dozą wolności,nieliniowość dotyczy nie tylko kolejności wykonywania misji,ale nawet samego sposobu dostania sie do bossów.no i elementy rozwoju bohatera zawsze mnie wciagaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Co wybrać DoA 4, czy VF5? Która jest bardziej "realistyczna" i ma lepszy multi przez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 VF5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi