Dark AlexX 0 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ja bym brał Assasins Creed swietna gra, a jak kiepsko znasz angielski to wez wersje po PL (moim zdaniem jest bardzo dobrze z lokalizowana). Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 (edytowane) Z ang nie ma najmniejszego problemu. W sumie to nawet wole jak nie jest polonizowana, chyba że wyjątkowo dobrze to zrobiono. BTW są tam jakieś bronie wymagające celowania, jeżeli tak to jak z tym auto-aimem Edytowane 12 Września 2008 przez Colin84 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Czy F.E.A.R faktycznie zawiesza się na jednym z pierwszych leveli bez jakiegoś patcha? Zastanawiam się nad kupnem, ale niestety mój Xbox nie jest podłączony do sieci, więc nie mam możliwości pobrania patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 nie, gralem w niego pare razy (1) i nigdy mi sie nic nie zawiesilo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 fear sie nie wiesza bourne czy ac - chyba bourne, krotsze troche ale caly czas cos sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Tak też zrobiłem. Narazie Bourne. AC wezme jak wyjdzie Classic, czyli niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 gral ktos juz w Warhammer Battle March i jakies opinie. Zastanawiam sie ale czytalem ze skopane sterowanie. W wadach ktos podal ze kampania liniowa do bolu ale w starym Shadow of Hornet Rat byla identyczna i mi sie podobala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 bourne viking czy conan. Która z tych gierek daje najwięcej funu? Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Bourne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Albo Viking zalezy jaki rodzaj wolisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Viking daje rade... naprawde pozytywna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Na początek coś z nowości Wiem, że porównanie tych 2-óch tytułów jest raczej trudne, ale zastanawiam się nad wyborem pomiędzie Mercenaries 2 i SW: TFU - co doradzicie? Pograłem trochę w demko SW i nawet mi się podoba, ale niestety cierpi na tą samą chorobę, co inne ostatnio oglądane przeze mnie tytuły - nie powala <_< To samo chyba można powiedzieć o Mercenaries 2, bo jego recka na GT jakichś szczególnych emocji we mnie nie wzbudziła <_< Ale może znajdzie się mędrzec, który pomoże mi dokonać wyboru Tak samo też myślę nad GRID'em Demko mnie szczególnie nie przekonało - co mnie ciut dziwi, bo uwielbiam samochodówki, a jakoś gierka do mnie w ogóle nie przemówiła... Pytanie czy w ogóle potrafi przyciąnąć na dłużej? No i na koniec Mass Effect - na gierke miałem apetyt swojego czasu, ale była zbyt droga, potem nie było czasu na granie i jakos teraz dopiero sobie o niej przypomniałem W sumie wyrwać można ją za 80-90 zł, co majątkiem nie jest, ale gdyby ktoś mógł się wypowiedzieć w kwestii czy warto, to byłbym wdzięczny Tym bardziej, że fanem RPG jakoś szczególnie nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Odpowiem Ci tylko co do GRIDa ,bo tylko w to gralem/gam nadal. Odkad plytka wpadla do mne do czytnika, lezy tam juz z dwa tygodnie bez zadnych wymian, chyba ze przyjda goscie i chca cos innego. Gra jest przekozacka, rzadko ktora scigalka mnie na tyle przyciaga, nastepny chyba bedzie Midnight Club dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 zdecydowanie Mass Effect... gra miazdzy. Force Unleashed na 100% postawie wyzej niz Mercenaries 2, ktore IMO sa slabiutkie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Hmm... Co do SW, to mam jej do zarzucenia głównie liniowość... Choć w fulla nie grałem, to po demu nie sposób odnieść wrażenie, że możemy się poruszać tylko jednym wyznaczonym szlakiem ustalonym przez twórców Jak to wygląda w przypadku Mercenaries 2 i Mass Effect'a? Co do GRID'a, to po oglądnięciu recki na GT przekonuję się powoli do tej gierki Tylko jako że jestem fanem wyścigów, to zastanawiam się (nie śmiać się), nad zakupem kiery od M$ Pytanie tylko czy jest to potrzebne i jak się ma grania na "kółku" w stosunku do grania na padzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Grałem w Mass Effect i mogę Ci go zdecydowanie polecić. Czuć, że wyszedł spod ręki twórców KotOR'a, więc jak polubiłeś tamten tytuł, to kupuj ME bez zastanowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Kierownica to tylko do Forzy, GRID jest zbyt arcadowy jak na logiczne myslenie Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Wybor jest dla mnie oczywisty - Mass Effect Jedna z najlepszych gier na iksa ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 No i PGR i TDU jeszcze dają radę na kierownicy w miarę, jak dla mnie GRID już nie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Możesz rozwinąć kwestię, dlaczego GRID nie sprawuje sie dobrze na kierze? Oczywiście mowa o tej oryginalnej od M$? Co do Mass Effect'a - nie grałem, więc trudno mi go porównać, ale miałem ostatnio styczność z Too Human - czy te gierki są do siebie jakkolwiek podobne? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Po prostu - model jazdy (ale grałem w demko żeby nie było - nie w pełną wersje) przy kierownicy wydaje się na tyle sztuczny, że zabiera radość z grania, po prostu nie nadaje się. Chociaż możesz opdalić niby najbardziej symulacyjne ustawienia i wyłączyć systemy ale jak dla mnie to nie to i grało mi się kiepsko w takim ustawieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Niestety, ale na padzie zauważyłem tą bolączkę, jakim jest (nie bójmy się użyć określenia) aracade'owy model jazdy... O ile na najwyższym trybie trudności i wyłączonych wspomagaczach jest nawet ciekawie, o tyle Forza 2 jest tutaj o milę przed GRID'em W sumie od dawna poluję na kółko od M$ i o ile Forza 2, TDU czy PGR dają radę, o tyle oczekiwałem od GRID'a czegoś więcej... Fakt - frajda z grania jest na pewno, ale czy pokonywanie zakrętów przy prędkości 150 km/h jest realistyczne - chyba nie bardzo Ale czekam jeszcze na ew. inne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Zazwyczaj arcade jest od tego ,zeby nie bylo to realistyczne <_< Chcesz realistycznie to wlacz Forze i sie ciesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Mnie bardziej niż o realizm chodzi o odczucia z grania na kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 unreal tournament 3 czy gow na live ? i ile osob gra w anrila ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi