Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Kane & Lynch 2 nie polecam, bo split jest tylko poziomo i nie da się tego zmienić (w sensie, jeden ekran pod drugim) - nic przez to nie widać.

Co do innych:

Castle Crashers to podstawa

SC Conviction ma genialnego splita, wymaga podejścia taktycznego i współpracy, wspólne rozgryzanie leveli to konkretna frajda, dodatkowo jest DLC z misjami tylko dla coopa

Borderlands z dodatkami daje niezliczone godziny zabawy, szczególnie, jeśli lubicie hack'n'slashe, bo najbliżej jej do tego gatunku

Portal 2 to też must-have

Left4Dead ma coopa na splicie, świetna sprawa

Halo (obojętnie, 3, ODST czy Reach) - co prawda fabuła to nic ciekawego, momentami jest wręcz śmieszna w próbach stworzenia epickości, ale nadrabia gameplayem, który jest genialny

Kameo ma niezłego splita, ale nic porywającego

Crimson Alliance jest niezłe, ale strasznie krótkie

Jeśli lubicie sportowe, to polecam tryb kariery w FIFA 12 na dwóch - wspólne prowadzenie klubu, kłótnie o transfery, no i wspólna gra na boisku

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 532,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Halo (obojętnie, 3, ODST czy Reach) - co prawda fabuła to nic ciekawego, momentami jest wręcz śmieszna w próbach stworzenia epickości, ale nadrabia gameplayem, który jest genialny

23325857.jpg

gameplay jest niezły (głownie w multi) , ale cała otoczka tej gry, jej mitologia oraz fabuła jest mega dobra

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Halo 3 czy Battlefield 3?Problem dotyczy tego że jestem fanem serii Halo i chętnie bym poznał fabułe trójki żeby spokojnie zacząć grac w listopadzie w 4.Ale drugi problem dotyczy tego że również uwielbiam gry wojenne ,a wśród nich min. Battlefield?

A może spokojnie odopuścić sobie Halo 3,bo słyszałem że fabuła w trójce jest najprostrza z seri?Ale nie wiem czy w tedy będzie można spokojnie grać w 4

Opublikowano

Fabuła w H3 może nie sięga głęboko ale w połączeniu z poprzednimi częściami, daje radę i wspaniale się gra odkrywając konkluzję całej serii.

Dla mnie H3 bez dwóch zdań!!!

Opublikowano

warto brac fife 12 ? nie jaram sie pilka ale od czasu do czasu jak wpadnie jakis ziomek to milo jest sobie pograc ;) pytam bo mi zostalo troche ms punktow a widze ze w grach na zadanie cena spadla dosc znaczaco ;)

fifa 13 to raczej nic nowego nie bedzie procz skladow tak czy sie moze myle ?

Opublikowano

Jeśli grasz od czasu do czasu, to wielkiej różnicy między fifami nie wychwycisz. Dla stałych graczy warto co roku zmieniać, a tak, to składy możesz sobie aktualizować ręcznie, a gameplay Ci wystarczy. IMHO zdecydowanie warto, rozrywki mnóstwo, no i dzięki silnikowi fizycznemu nie raz będziesz miał niezapomniane sytuacje ;)

Opublikowano

SC: Conviction i Google.

Opublikowano

Dziś stanę się posiadaczem (ponownie) 360, jako że posiadam ps3 postanowiłem tylko szukać gier exclusivów na 360, pamiętam że seria forza, ace combat i tyle. Polećcie coś w tym temacie, do zakupu. Jesień idzie i długie wieczory.

Opublikowano

Wiedźmin 2, Gearsy (wszystkie części), Alan Wake, Fable

Edytowane przez Look4z

Opublikowano

Możecie polecić coś dobrego (strzelaniny, przygodowe) z trybem co-op dla 2 graczy na jednej konsoli ?? Dodam, że Army of Two, Call Of Duty, Left 4 Dead, Borderlands, SC: Conviction i Gears Of War już ograłem.

Edytowane przez grzes!ek*ps2

Opublikowano

Wszystkie części Halo.

Opublikowano

Wszystkie części Halo.

Grałem w Reach i mi nie podeszło.

Opublikowano

lara croft and the guardian of light

Opublikowano

A jest jakas dobra bijatyka w stylu Def Jam Fight for NY??

I jeszcze mam jedno pytanie, a mianowicie czy w Burnout Paradise jest tryb, w ktorym za robienie kraks dostajemy medale? Nie pamietam dokladnie ale chyba w B:Revenge byl to tryb Crash

Opublikowano

Ale bijatyka w stylu Def Jam FFNY dlatego, że można było się bić we 4 jednocześnie, czy ze względu na stylistykę? Bo tak generalnie najbliżej tego będą wszelkie wrestlingi, no i na pewno nie bierz się za Def Jam Icon, bo jest nieporównywalnie słabsze od FFNY.

Co do trybu Crash w Paradise - nie ma, za to jest (nie wiem, kto na to wpadł) możliwość po prostu odpalenia "kraksy" podczas jazdy, naciskasz bodajże LB i RB jednocześnie, fura wyskakuje w powietrze i wpadasz sobie w ruch uliczny, skacząc jak żabka, nabijając punkty. Porażka, nie ma co na to patrzeć, a miało to właśnie zastąpić genialny tryb Crash.

Edytowane przez Linek

Opublikowano

Straszna ujnia, że nie ma trybu Crash :confused: chyba dam sobie spokój z tym Paradise.

A co to bijatyk to właśnie chodziło mi o to, że można bić we 4 jednocześnie, bo szukam odmiany od Tekkena czy Soul Calibur.

Opublikowano

Kupił bym sobie coś z nowości dawno nie grałem w żadną sportową grę Fifa chyba najpopularniejsza na live ?

zastanawiam się nad :

Fifa 12/13

Darksiders 2 -- jedynka mną pozamiatała

Opublikowano

Bierz FIFE 13 jak masz zamiar gra online.

Opublikowano

Mam 1200 MPS przeznaczone na jeden z hitów XBL - Trials Evolution, Fez, Shank 2, a może coś jeszcze innego, czego nie ma w moim gamertagu?

Opublikowano

Bierz Trials Evolution

Opublikowano

Staram się unikać gier polegających na wyrabianiu czasów, choć obadałem demo i faktycznie robi wrażenie. Muszę sprawdzić jeszcze Feza.