Opublikowano 5 listopada 201212 l kornixxx, CB'owi najbliżej do Fuzon Frenzy 2, o którym pisałem wyżej.
Opublikowano 8 listopada 201212 l Ograłem Borderlands 2 więc pora na coś nowego co proponujecie /polecacie . Interesują mnie tylko nowości ost. miesięcy
Opublikowano 8 listopada 201212 l -Forza Horizon -Assasins Creed 3 -XCOM -Far Cry 3 (niebawem) -Halo 4
Opublikowano 8 listopada 201212 l Ja ograłem X-com i Halo 4. Obie mogę polecić. Zalezy czego szukasz.
Opublikowano 12 listopada 201212 l co wybrać do rozgrywek sieciowych ? Halo 4 ( nigdy nie grałem w poprzednie części) czy BO 2 ?. BF 3 już przynudza i nawet dodatki tego nie zmienią ;/
Opublikowano 12 listopada 201212 l Ograłem Borderlands 2 więc pora na coś nowego co proponujecie /polecacie . Interesują mnie tylko nowości ost. miesięcy weź Dishonored
Opublikowano 12 listopada 201212 l co wybrać do rozgrywek sieciowych ? Halo 4 ( nigdy nie grałem w poprzednie części) czy BO 2 ?. BF 3 już przynudza i nawet dodatki tego nie zmienią ;/ A czego oczekujesz po multi? Szybkich killi czy wymagających?
Opublikowano 12 listopada 201212 l wejśc na godzinę może dwie i postrzelać, coś niewymagającego wybieram
Opublikowano 12 listopada 201212 l wejśc na godzinę może dwie i postrzelać, coś niewymagającego wybieram Black Ops 2 ewentualnie MW3
Opublikowano 22 listopada 201212 l Hitman czy Halo 4 chodzi mi o kampanie singlową. Nie liczy się długość a grywalność.
Opublikowano 22 listopada 201212 l Hitman to tylko single, więc narzuca się jako lepszy wybór. W Halo 4 jeszcze nie grałem, ale to zapewne kolejny bardzo dobry shooter. W Hitmanie jednak trzeba kombinować, skradać się, zabijać, jest kilka możliwych dróg, fajne dialogi postaci do posłuchania, zróżnicowane lokacje i ogólnie ciekawe sytuacje. Jak nie liczyć multi, to na pewno Hitman.
Opublikowano 27 listopada 201212 l Jeśli podoba Ci się seria Halo, to nie masz nad czym się zastanawiać.
Opublikowano 28 listopada 201212 l Jeśli podoba Ci się seria Halo, to nie masz nad czym się zastanawiać. kupiłem hitmana w wersji pc a halo 4 zakupie na x'sa na gwiazdkę i problem sam się rozwiązał Edytowane 28 listopada 201212 l przez blantman
Opublikowano 29 listopada 201212 l Hej szukam najlepszej gry na kinect cos ala fitness gdzie mozna spalić dużo kalorii i fajnie ćwiczenia żeby były ;] zastanawiam się nad Kinect Training polecacie coś innego ?
Opublikowano 30 listopada 201212 l Panowie z innej beczki, bo może tutaj szybciej ktoś podpowie. Jaki poziom trudności atakować w FEAR 3? Dwójka na normalu była prosta jak drut- więc przelazłem na hardzie. Grał ktoś?
Opublikowano 30 listopada 201212 l Hej szukam najlepszej gry na kinect cos ala fitness gdzie mozna spalić dużo kalorii i fajnie ćwiczenia żeby były ;] zastanawiam się nad Kinect Training polecacie coś innego ? Your Shape Fitness Evolved ewentualnie Nike+ Kinect Training.
Opublikowano 12 grudnia 201212 l Red Dead Redemption już za mną . Piękne zakończenie . Teraz tak sobie myślę nad Dead Space 2 bo jedynka mnie wciągnęła do tego stopnia że zagrałem na niemożliwym . Rzadko wybieram najwyższy poziom trudności . Brać czy jednak to już nie to samo co jedynka ? Bo w kolejce już czekają Batman Arkham City i Gears of War 3 hehe Tylko SINGIEL jakby co !!!
Opublikowano 13 grudnia 201212 l Pewnie ze brać DS2 jak jedynka się podobała to dwójeczka również podejdzie ... ale w mej ocenie DS2 nieco "słabszy" klimacik ma . Ale gierka BDB
Opublikowano 13 grudnia 201212 l Mój brat aktualnie przechodzi DS2 i twierdzi że klimacik jest jeszcze lepszy niż w 'jedynce'. Jest sporo jakiś chorych sytuacji. Myślę że możesz spokojnie brać. Ja osobiście przeszedłem na razie tylko początek i muszę przyznać że jest mocny.
Opublikowano 15 grudnia 201212 l Jedynce bliżej do survival horroru (przynajmniej na początku), a dwójka bardziej typowy szoter. Co możecie polecić na dwa pady? Sportówki odpadają. Lego też. Co sądzicie o Port Royale 3? Edytowane 15 grudnia 201212 l przez Envikon
Opublikowano 16 grudnia 201212 l Jedynce bliżej do survival horroru (przynajmniej na początku), a dwójka bardziej typowy szoter. Co możecie polecić na dwa pady? Sportówki odpadają. Lego też. Co sądzicie o Port Royale 3? Ostatnio z tym samym zamierzeniem kupiłem Mortal Kombat. Polecam
Opublikowano 17 grudnia 201212 l Dobra myśl. A jak wypada w zestawienu z innymi fajterami? Do MK mam sentyment z racji stareg mortala, w którego nawalałem jeszcze na PC ale jak kupować to od razu coś dobrego. To jeszcze spytam o gry arcade jak i bardziej rozbudowane tytuły jakie można ściągnać z Liva. Co polecacie? Grałem tylko w Alan Wake nightmare i walking dead. Szukam tego typu produkcji. Było jeszcze coś o jakiejś katastrofie w mieście ale średnie. Edytowane 17 grudnia 201212 l przez Envikon
Opublikowano 22 grudnia 201212 l Dobra myśl. A jak wypada w zestawienu z innymi fajterami? Do MK mam sentyment z racji stareg mortala, w którego nawalałem jeszcze na PC ale jak kupować to od razu coś dobrego. To jeszcze spytam o gry arcade jak i bardziej rozbudowane tytuły jakie można ściągnać z Liva. Co polecacie? Grałem tylko w Alan Wake nightmare i walking dead. Szukam tego typu produkcji. Było jeszcze coś o jakiejś katastrofie w mieście ale średnie. Dla mnie chyba najlepszy fajter tej generacji, a jak masz sentyment to tym bardziej się polubisz z odświeżonym Mortalem. Co do gier arcade to z tym o katastrofie, podejrzewam, że myślisz o I am alive, ale od siebie polecę ci coś zupełnie w innym stylu - Castle crashers, szczególnie że szukasz produkcji na dwa pady