Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 510 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Ograłem Borderlands 2 więc pora na coś nowego co proponujecie /polecacie .

Interesują mnie tylko nowości ost. miesięcy

Opublikowano

Hitmana nowego bierz.

Opublikowano

zdecydowanie H4, nie wiadomo jeszcze jak hitman wypadnie

Opublikowano

Ja ograłem X-com i Halo 4. Obie mogę polecić. Zalezy czego szukasz.

Opublikowano

co wybrać do rozgrywek sieciowych ? Halo 4 ( nigdy nie grałem w poprzednie części) czy BO 2 ?. BF 3 już przynudza i nawet dodatki tego nie zmienią ;/

Opublikowano

Ograłem Borderlands 2 więc pora na coś nowego co proponujecie /polecacie .

Interesują mnie tylko nowości ost. miesięcy

weź Dishonored

Opublikowano

co wybrać do rozgrywek sieciowych ? Halo 4 ( nigdy nie grałem w poprzednie części) czy BO 2 ?. BF 3 już przynudza i nawet dodatki tego nie zmienią ;/

A czego oczekujesz po multi? Szybkich killi czy wymagających?

Opublikowano

wejśc na godzinę może dwie i postrzelać, coś niewymagającego wybieram

Black Ops 2 ewentualnie MW3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hitman to tylko single, więc narzuca się jako lepszy wybór. W Halo 4 jeszcze nie grałem, ale to zapewne kolejny bardzo dobry shooter. W Hitmanie jednak trzeba kombinować, skradać się, zabijać, jest kilka możliwych dróg, fajne dialogi postaci do posłuchania, zróżnicowane lokacje i ogólnie ciekawe sytuacje.

Jak nie liczyć multi, to na pewno Hitman.

Opublikowano

Jeśli podoba Ci się seria Halo, to nie masz nad czym się zastanawiać.

Opublikowano

Jeśli podoba Ci się seria Halo, to nie masz nad czym się zastanawiać.

:) kupiłem hitmana w wersji pc a halo 4 zakupie na x'sa na gwiazdkę i problem sam się rozwiązał :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Hej

szukam najlepszej gry na kinect cos ala fitness gdzie mozna spalić dużo kalorii i fajnie ćwiczenia żeby były ;]

zastanawiam się nad

Kinect Training

polecacie coś innego ?

Opublikowano

Panowie z innej beczki, bo może tutaj szybciej ktoś podpowie. Jaki poziom trudności atakować w FEAR 3? Dwójka na normalu była prosta jak drut- więc przelazłem na hardzie. Grał ktoś?

Opublikowano

Hej

szukam najlepszej gry na kinect cos ala fitness gdzie mozna spalić dużo kalorii i fajnie ćwiczenia żeby były ;]

zastanawiam się nad

Kinect Training

polecacie coś innego ?

Your Shape Fitness Evolved ewentualnie Nike+ Kinect Training.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Red Dead Redemption już za mną . Piękne zakończenie .

Teraz tak sobie myślę nad Dead Space 2 bo jedynka mnie wciągnęła do tego stopnia że zagrałem na niemożliwym . Rzadko wybieram najwyższy poziom trudności . Brać czy jednak to już nie to samo co jedynka ?

Bo w kolejce już czekają Batman Arkham City i Gears of War 3 hehe

Tylko SINGIEL jakby co !!!

Opublikowano

Pewnie ze brać DS2 jak jedynka się podobała to dwójeczka również podejdzie ... ale w mej ocenie DS2 nieco "słabszy" klimacik ma . Ale gierka BDB

Opublikowano

Mój brat aktualnie przechodzi DS2 i twierdzi że klimacik jest jeszcze lepszy niż w 'jedynce'. Jest sporo jakiś chorych sytuacji. Myślę że możesz spokojnie brać. Ja osobiście przeszedłem na razie tylko początek i muszę przyznać że jest mocny.

Opublikowano

Jedynce bliżej do survival horroru (przynajmniej na początku), a dwójka bardziej typowy szoter.

Co możecie polecić na dwa pady? Sportówki odpadają. Lego też.

Co sądzicie o Port Royale 3?

Edytowane przez Envikon

Opublikowano

Jedynce bliżej do survival horroru (przynajmniej na początku), a dwójka bardziej typowy szoter.

Co możecie polecić na dwa pady? Sportówki odpadają. Lego też.

Co sądzicie o Port Royale 3?

Ostatnio z tym samym zamierzeniem kupiłem Mortal Kombat. Polecam :)
Opublikowano

Dobra myśl. A jak wypada w zestawienu z innymi fajterami? Do MK mam sentyment z racji stareg mortala, w którego nawalałem jeszcze na PC ale jak kupować to od razu coś dobrego.

To jeszcze spytam o gry arcade jak i bardziej rozbudowane tytuły jakie można ściągnać z Liva. Co polecacie? Grałem tylko w Alan Wake nightmare i walking dead. Szukam tego typu produkcji. Było jeszcze coś o jakiejś katastrofie w mieście ale średnie.

Edytowane przez Envikon

Opublikowano

Dobra myśl. A jak wypada w zestawienu z innymi fajterami? Do MK mam sentyment z racji stareg mortala, w którego nawalałem jeszcze na PC ale jak kupować to od razu coś dobrego.

To jeszcze spytam o gry arcade jak i bardziej rozbudowane tytuły jakie można ściągnać z Liva. Co polecacie? Grałem tylko w Alan Wake nightmare i walking dead. Szukam tego typu produkcji. Było jeszcze coś o jakiejś katastrofie w mieście ale średnie.

Dla mnie chyba najlepszy fajter tej generacji, a jak masz sentyment to tym bardziej się polubisz z odświeżonym Mortalem. Co do gier arcade to z tym o katastrofie, podejrzewam, że myślisz o I am alive, ale od siebie polecę ci coś zupełnie w innym stylu - Castle crashers, szczególnie że szukasz produkcji na dwa pady :)