January 22, 200817 yr a ja poszukuje ost z "Przyzwoity Przestepca" iiiiiiiiii.........z Collateral (zakladnik z Cruisem i Foxxem)...ktokolwiek? dzieki z gory 01. TOM ROTHROCK - Briefcase 02. THE ROOTS feat. CODY CHESNUTT - The seed 03. GROOVE ARMADA - Hands of time 04. CALEXICO - Guero canelo 05. TOM ROTHROCK - Rollin' Crumbin' 06. JAMES NEWTON HOWARD - Max steals briefcase 07. GREEN CAR MOTEL - Destino de abril 08. AUDIOSLAVE - Shadow on the sun 09. JAMES NEWTON HOWARD - Island limos 10. MILES DAVIS - Spanish key 11. KLAZZ BROTHERS & CUBA PERCUSSION - Air 12. PAUL OAKENFOLD - Ready steady go (remix) 13. ANTONIO PINTO - Car crash 14. JAMES NEWTON HOWARD - Vincent hops train 15. JAMES NETWON HOWARD - Finale 16. ANTONIO PINTO - Requiem
January 29, 200817 yr szukam ost do filmu kumple. jesli ktos cos ten tego jakis link, to bede wdzieczny.
February 10, 200817 yr szukam ost do filmu kumple. jesli ktos cos ten tego jakis link, to bede wdzieczny. Chodzi ci o "pals", "sidekick" czy "buddy"?
February 10, 200817 yr szukam ost do filmu kumple. jesli ktos cos ten tego jakis link, to bede wdzieczny. Chodzi ci o "pals", "sidekick" czy "buddy"? Z tego co kojarzę z innego tematu to Kempie chodzi o Buddy. Chociaż film widziałem kilka razy to jakoś nie pamiętam żadnej piosenki/utworu z filmu, ale też bym chętnie ściągnął.
February 11, 200817 yr Mialem kiedys OST z pals i pamiętam, że udostępniałem komuś na dc.Może jesli pogadamz tym kims to mi pozwoli zassac.
February 11, 200817 yr a to dzieki, nie fatyguj sie. chdzi mi o kumple/buddy dla scisłosci konkretnie o to: http://www.media-imdb.com/title/tt0371589/soundtrack
February 11, 200817 yr Nadal poszukuje The Marix Revolutions The Complete Score(to wydanie zawiera 2 cd).Pomoze ktos?
February 12, 200817 yr Sciagnelem ale to nie to.to tylko wydanie jedno plytowe ktore mam(oryginal).ale dzieki za pomoc
February 16, 200817 yr Dzis na polsacie lecial film "wielkie nadzieje" niedawno sie skonczyl i mam pytanie.Czy zna ktos moze nazwe tej piosenki co leciala gdy reklamowali film i jak sie konczyl?Moze akurat ktos zna nazwe bede wdzieczny :]
February 22, 200817 yr Mam wielką prośbę:zna ktoś z was tytuł piosenki,która leciała na początku filmu Taxi Luca Bessona?Proszę pomóżie
March 13, 200817 yr Ma ktoś może jakiegoś linka do utworu z ostatniej sceny filmu "He was a quiet man"/"Spokojny człowiek"?
March 23, 200817 yr Szukam OST z filmu "The Mist"/"Mgła" (2007), a właściwie utworu z damskim wokalem, ten co leciał m. in. na końcu filmu
March 29, 200817 yr Wie ktos skad pobrac Lux Aeterna(Paul Oakenfold Remix) ? EDIT ok w koncu znalazlem Edited March 29, 200817 yr by AumaanAnubis