Paweł_PS 0 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Ja aktualnie gram w PESa 2008 Wisłą Kraków i nieźle mi idzie ;P. Kupiłem kilka gwiazd i nadal będe grał w PESa Edytowane 28 Stycznia 2008 przez Paweł_PS Cytuj Odnośnik do komentarza
dynio 2 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Tony Hawk American Westeland i Splinter Cell : Chaos Theory Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Aktualnie gram w Call of Duty 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofeck Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Killzone - nie spodziewalem sie ze ta gra jest az tak dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Hłehłe, jest zarąbista! Final Fantasy XII i mój ukochany Metal Gear Solid 3: Subsistence. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabol 0 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 VP2 Silmeria - trochę ciężko trawię to laseczkę z rozdwojeniem jaźni, a fabuła podobno do czołówki RPG nie należy. Dopiero zacząłem, gra ma podobno masę zalet, dam jej szanse. Psychonauts - ale z braku czasu też za długo nie pograłmem. Podobno niezłe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 GoW 2 i Viewtiful Joe :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Banana 0 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Z nudów Area-51 . Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Zacząłem od nowa Final Fantasy XII. Tym razem posiedziałem chwilę ze słownikiem, uważnie słuchałem dialogów i... historia nabiera rumieńców! Naprawdę, po dokładnym zrozumieniu kto z czym i po co, historia naprawdę wydaje się ciekawa. Jak na razie patrzę na grę zupełnie inaczej, kto wie, może teraz będę patrzeć na tę grę przychylniej . Troszkę jak z FFX, pierwsze 5 h było tragiczne, potem już tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Ja Raven jakoś nie przepadam za RPG. Nie wiem czemu te statystyki mnie przerażają. Teraz katuje na PS2 w OKAMI. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Zone of the Enders The 2nd Runner, ostatki na PS2, ale za to JAKIE! Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Zone of the Enders The 2nd Runner, ostatki na PS2, ale za to JAKIE!True... true... szkoda tylko, że dorwać dzisiaj oryginał graniczy z cudem. Albo inaczej, dorwać oryginał po ludzkiej cenie... ;> Niemniej jednak świetna gra akcji z ekstra udźwiękowieniem. Osobiście wczoraj odkurzyłem po ponad rocznej przerwie San Andreas przez co nawet nie zauważyłem jak zleciały 4h... Ta gra jednak ma to coś w sobie (wcześniejsze odsłony jakoś mnie nie wciągnęły). Dzisiaj przyszła w końcu Xenosaga Episode II, więc trzeba będzie przetestować. Ech... a sesja w toku :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Fuudimitzu 0 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 MGS3S, Burnout 3 i ICO, ta gra jest po prostu cudowna :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza
Guma211 0 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Ostatnio walcząc z czasem pokonuję kolejne trasy w Colin McRae Rally 2005, a co tydzień turniej familijny w PES 2008 ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Suavek, odkryłeś w San Andreas jakieś mechy czy cuś, że Ci się podoba ? Ja teraz męczę God of War II, nareszcie Zaje.bista gra, idę jak burza - zacząłem ledwie wczoraj, jutro na bank skończę, może jeszcze dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 czasem w Soul Calibura 3 jeszcze ale w pojedynke(bez kogos z 2 padziorem) to żadna frajda za to w Dragon BallZ Budokai Tenchaichi 2 można pociorać tak jak na samym początku mnie troche denerwowała ta gra tak teraz się wciągnęłam no i dalej, jak mam czas w nocy(tzn. nie chce mi sie spać) to boje sie w Silent Hill2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Zacząłem odpalać stare strzelaniny i nie tylko... Killzone - Multiplayer rządzi, to i zachciało mi się SP i gram. Time Splitters 2 też jest niezły. Nadal nie mogę przejśc ;/ Dragon Quest VIII gram i gram, ciągle gram... Zajmuje mi duużo czasu. Dość często pylam w RE 4 - Mimo kilku wad i tak przejdę, kupiłem to mam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 miło jest mieć w kolekcji pierwszego DMC ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Figaro jaki masz nick?? Ja pykam w Killzone i ToCA3 online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Eeeheehe.... Niestety, gram MP ale nie online tylko na lajwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Mam zamiar zagrać w Soul Calibur'a 3 ale... wiem o istniejącym problemie z save'm. Jeśli ktoś grał w SC3 to niech zajrzy do działu bijatyk i jeśli jest w stanie to spróbuje mi odpowiedzieć na pytanie... >>LINK<< Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Wczoraj kupiłam God of War 2 więc do 2:30 w nocy przechodziłam jedynkę, żeby dzisiaj móc zacząć grę w dwójeczkę Zapowiada się miodny weekend growy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Sly 2: Band of Thieves - yey, wkońcu skończę całą trylogię, a nigdzie nie mogłem znaleźć S2 Cytuj Odnośnik do komentarza
icar5 0 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Tomb Raider Anniversary.Polecam wszystkim lubiącym główkowanie w sporych lokacjach.Gra jest przykładem na to ,że nie wszystko co kojaży się z ogólnie przyjętym marketingiem jest pozbawione "głębii".Szkoda tylko,że pewnie nie doczekamy się kolejnej części na czarnulę... Cytuj Odnośnik do komentarza
borys123 0 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Dradon Quest VIII, a na desie FFXII RW okazjonalnie w pes 2008 (ale tylko przy piwie i na osiedlowym turnieju) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi