Opublikowano 24 maja 200816 l 7 sezon wystartuje prawdopodobnie we wrześniu. Jest też krótki teaser: http://pl.youtube.com/watch?v=AkkKBQbXXxE
Opublikowano 27 maja 200816 l Najwyższy czas... ja już zdążyłem zapomnieć całkowicie co się działo ostatnio. Mam nadzieje, że dadzą jakiś recap.
Opublikowano 24 czerwca 200816 l No, nareszcie! Mój ulubiony serial, oglądałem po 3 razy wszystkie sezony i dziś z braku nowych odcinków zaczałem od nowa. Rewelacja, cezkam na 7
Opublikowano 23 lipca 200816 l Wczorak obejrzałem kilka epów 1 sezonu, masakra jak dla mnie Już zasysam wszystkie sezony
Opublikowano 28 lipca 200816 l No serial genialny. Szkoda ze zapowiedziany 7 ep ma byc ostatnim CHociaz w takiej broszurce ktora mozna znaleźc na stronie, opisujacej postaci itp - ogolnie polecam - dobili do chyba 12 epa. Dziwne ze chca serial juz zakonczyc, chociaz po tym co widzielismy pod koniec 5 i w 6 widac ze zmierza ta cala zabawa do konca. Tym bardziej dziwi te 12 epow, no ale...
Opublikowano 2 października 200816 l Tylko ja oglądam ? Jestem świeżo po obejrzeniu czwartego odcinka siódmego sezonu i o ile na początku byłem zawiedziony, tak teraz akcja porządnie się rozkręciła. Po raz kolejny końcówka odcinka powoduje dreszcz emocji i nieodpartą chęć dowiedzenia się co dalej. Aaa właśnie pojawił się na torrencie kolejny odcinek
Opublikowano 22 października 200816 l Mocny odcinek w tym tygodniu, zapowiada się godna końcówka tej serii.
Opublikowano 30 listopada 200816 l Fantastyczny finał serialu. 7 sezon to najwyższa forma serii, a ostatnie 75minut, to prawdziwy majstersztyk. Nic dodać, nic ująć.
Opublikowano 2 grudnia 200816 l Nom dokładnie, szkoda że to już koniec ale trzeba przyznać że ostatni podwójny epizod dał rady.
Opublikowano 3 grudnia 200816 l Oj dał, dał. Aż żal że to już koniec. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że to najciekawszy, najlepiej przemyslany serial jaki widziałem. Moment jak Shane popełnia samobójstwo i zabiera ze sobą rodzinę sprawił że aż uroniłem łezkę a vic jak zwykle pozostał niezwruszony - świetna postać.
Opublikowano 7 grudnia 200816 l Autor Ostatnie odcinki były genialne, a finał to coś niesamowitego! Tak powinny się kończyć seriale, niebanalnie. Wspaniały serial i mimo wszystko szkoda że to już koniec. Polecam Sons of Anarchy tego samego scenarzysty.
Opublikowano 9 lutego 200916 l jak ktos lubi to polecam Wire - troche bardziej realistyczne ujecie tematu (chyba)
Opublikowano 10 lutego 200916 l "The Wire" to nieco inna klasa niż to coś. W zasadzie, to chyba inna klasa niż cokolwiek, co zrobiono w telewizji.
Opublikowano 7 maja 200915 l Przed chwila skonczylem ostatni odcinek. Serial fantastyczny. Swietnie rozpisana na 7 sezonow historia, realizm, aktorstwo, brutalnosc. No najwyzsza półka po prostu. 10/10. Kto nie widzial musi to nadrobić! najlepsza postac - Kavanagh. Forest Whitaker byl absolutnie genialny. Po Alu Swearengen z Deadwood to moja ulubiona postac serialowa ever. Jedynie czego mi brakowalo to mocnych bluzgow. Szild ma bodaj najwyzsze ograniczenie wiekowe, jest w ciul brutalny, porusza kontrowersyjne i trudne tresc, co rusz ktos wciaga nosem białko,iwiec czemu bluzgow zabraklo?
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l jestem prawie w polowie drugiego sezonu. niesamowity serial, doskonaly.
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l A im dalej tym lepiej, z najlepszym zakonczeniem serialu ever @_@ (trollmode) Losci z ich zakonczeniem moga sie schowac.
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l No bo porownywać zakonczenie losta z zakonczeniem shield to tak jak porownać ferrari z maluchem. The Shield z z tym endingiem to człowoka, obok rodziny soprano i six fit under
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l A im dalej tym lepiej, z najlepszym zakonczeniem serialu ever @_@ obejrzyj SFU.
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l A im dalej tym lepiej, z najlepszym zakonczeniem serialu ever @_@ obejrzyj SFU. Eee... obejrzyj Shield?
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l drugi sezon to jeszcze nic. Dopiero od 4 robi sie mocarnie, az to porażającego, niszczącego finalu:) Wspaniale dzielo. Jedyny serial, ktory obejrzałem 2 razy pod rzad. bite 7 sezonow
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l wiec czemu bluzgow zabraklo? Bo w stacji FX nigdy nie ma wulgaryzmów.
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l skonczylem. doskonale zakonczenie. wspanialy serial, emocje pod koniec nie do opisania. nie wiem co napisac, zatkalo mnie, totalny wypas.
Opublikowano 13 listopada 201014 l Zaczelem ogladac serial (jestem juz na 2 odcinku 2 sezonu). Wrazenia jak najbardziej pozytywne. Wciaga, oraz dostarcza niezlej rozrywki. Serial porownywany jest z The Wire, ale jak dla mnie (poki co przynajmniej - nie wiem jak sie beda prezentowaly pozostale sezony) nie ma porownania. Po prostu The Shield, po wczesniejszym zapoznaniem sie z The Wire, wydaje sie niesamowicie naiwny. Jednak mimo wszystko rozrywki dostarcza naprawde dobrej, wiec jak ktos nie ogladal to polecam. Sam sie teraz zastanawiam dlaczego tak dlugo zwlekalem z obejzeniem tego serialu.. [troche mnie od tego odrtracal fakt, ze puszczali go kiedys na AXN, bo przewaznie leca tam jakies kiepawe seriale typu CSI]