Skocz do zawartości

The Shield

Featured Replies

• Odpowiedzi 462
  • Wyświetleń 41,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <lezy w pozycji embrionalnej i ssie kciuka>

• II KoBik II
    II KoBik II

Właśnie skończyło się coś czego nienawidzę w serialach które potrafią zawładnąć moim umysłem.   Koniec siedmiu sezonów i jest mi cholernie żal, że ten dzień nadszedł. Lepszego serialu póki co nie by

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Lem

Opublikowano

Najwyższy czas... ja już zdążyłem zapomnieć całkowicie co się działo ostatnio. Mam nadzieje, że dadzą jakiś recap.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No, nareszcie! Mój ulubiony serial, oglądałem po 3 razy wszystkie sezony i dziś z braku nowych odcinków zaczałem od nowa. Rewelacja, cezkam na 7

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wczorak obejrzałem kilka epów 1 sezonu, masakra jak dla mnie

Już zasysam wszystkie sezony

Opublikowano

No serial genialny. Szkoda ze zapowiedziany 7 ep ma byc ostatnim :( CHociaz w takiej broszurce ktora mozna znaleźc na stronie, opisujacej postaci itp - ogolnie polecam - dobili do chyba 12 epa. Dziwne ze chca serial juz zakonczyc, chociaz po tym co widzielismy pod koniec 5 i w 6 widac ze zmierza ta cala zabawa do konca. Tym bardziej dziwi te 12 epow, no ale...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tylko ja oglądam ? Jestem świeżo po obejrzeniu czwartego odcinka siódmego sezonu i o ile na początku byłem zawiedziony, tak teraz akcja porządnie się rozkręciła. Po raz kolejny końcówka odcinka powoduje dreszcz emocji i nieodpartą chęć dowiedzenia się co dalej.

Aaa właśnie pojawił się na torrencie kolejny odcinek :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mocny odcinek w tym tygodniu, zapowiada się godna końcówka tej serii.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fantastyczny finał serialu. 7 sezon to najwyższa forma serii, a ostatnie 75minut, to prawdziwy majstersztyk. Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Nom dokładnie, szkoda że to już koniec ale trzeba przyznać że ostatni podwójny epizod dał rady.

Opublikowano

Oj dał, dał. Aż żal że to już koniec. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że to najciekawszy, najlepiej przemyslany serial jaki widziałem.

Moment jak Shane popełnia samobójstwo i zabiera ze sobą rodzinę sprawił że aż uroniłem łezkę

a vic jak zwykle pozostał niezwruszony - świetna postać.

Opublikowano
  • Autor

Ostatnie odcinki były genialne, a finał to coś niesamowitego! Tak powinny się kończyć seriale, niebanalnie. Wspaniały serial i mimo wszystko szkoda że to już koniec. Polecam Sons of Anarchy tego samego scenarzysty.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jak ktos lubi to polecam Wire - troche bardziej realistyczne ujecie tematu (chyba)

Opublikowano

"The Wire" to nieco inna klasa niż to coś. W zasadzie, to chyba inna klasa niż cokolwiek, co zrobiono w telewizji.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przed chwila skonczylem ostatni odcinek. Serial fantastyczny. Swietnie rozpisana na 7 sezonow historia, realizm, aktorstwo, brutalnosc. No najwyzsza półka po prostu. 10/10. Kto nie widzial musi to nadrobić!

najlepsza postac - Kavanagh. Forest Whitaker byl absolutnie genialny. Po Alu Swearengen z Deadwood to moja ulubiona postac serialowa ever.

Jedynie czego mi brakowalo to mocnych bluzgow. Szild ma bodaj najwyzsze ograniczenie wiekowe, jest w ciul brutalny, porusza kontrowersyjne i trudne tresc, co rusz ktos wciaga nosem białko,iwiec czemu bluzgow zabraklo?

• 1 rok później...
Opublikowano

jestem prawie w polowie drugiego sezonu. niesamowity serial, doskonaly.

Opublikowano

A im dalej tym lepiej, z najlepszym zakonczeniem serialu ever @_@ (trollmode) Losci z ich zakonczeniem moga sie schowac.

Opublikowano

No bo porownywać zakonczenie losta z zakonczeniem shield to tak jak porownać ferrari z maluchem. The Shield z z tym endingiem to człowoka, obok rodziny soprano i six fit under

Opublikowano

A im dalej tym lepiej, z najlepszym zakonczeniem serialu ever @_@

obejrzyj SFU.

Eee... obejrzyj Shield?

Opublikowano

całkiem fajny serialik, prawie jak nasza stara dobra ekstradycja

Opublikowano

drugi sezon to jeszcze nic. Dopiero od 4 robi sie mocarnie, az to porażającego, niszczącego finalu:)

Wspaniale dzielo. Jedyny serial, ktory obejrzałem 2 razy pod rzad. bite 7 sezonow

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

skonczylem. doskonale zakonczenie. wspanialy serial, emocje pod koniec nie do opisania. nie wiem co napisac, zatkalo mnie, totalny wypas.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zaczelem ogladac serial (jestem juz na 2 odcinku 2 sezonu). Wrazenia jak najbardziej pozytywne. Wciaga, oraz dostarcza niezlej rozrywki.

Serial porownywany jest z The Wire, ale jak dla mnie (poki co przynajmniej - nie wiem jak sie beda prezentowaly pozostale sezony) nie ma porownania.

Po prostu The Shield, po wczesniejszym zapoznaniem sie z The Wire, wydaje sie niesamowicie naiwny.

Jednak mimo wszystko rozrywki dostarcza naprawde dobrej, wiec jak ktos nie ogladal to polecam. Sam sie teraz zastanawiam dlaczego tak dlugo zwlekalem z obejzeniem tego serialu..

[troche mnie od tego odrtracal fakt, ze puszczali go kiedys na AXN, bo przewaznie leca tam jakies kiepawe seriale typu CSI]

Opublikowano

Jakie było zakończenie w the shield bo zapomniałem?