aux 3 784 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 7 sezon wystartuje prawdopodobnie we wrześniu. Jest też krótki teaser: http://pl.youtube.com/watch?v=AkkKBQbXXxE Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Najwyższy czas... ja już zdążyłem zapomnieć całkowicie co się działo ostatnio. Mam nadzieje, że dadzą jakiś recap. Cytuj Odnośnik do komentarza
SNESiak 4 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 No, nareszcie! Mój ulubiony serial, oglądałem po 3 razy wszystkie sezony i dziś z braku nowych odcinków zaczałem od nowa. Rewelacja, cezkam na 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Wczorak obejrzałem kilka epów 1 sezonu, masakra jak dla mnie Już zasysam wszystkie sezony Cytuj Odnośnik do komentarza
SNESiak 4 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 No serial genialny. Szkoda ze zapowiedziany 7 ep ma byc ostatnim CHociaz w takiej broszurce ktora mozna znaleźc na stronie, opisujacej postaci itp - ogolnie polecam - dobili do chyba 12 epa. Dziwne ze chca serial juz zakonczyc, chociaz po tym co widzielismy pod koniec 5 i w 6 widac ze zmierza ta cala zabawa do konca. Tym bardziej dziwi te 12 epow, no ale... Cytuj Odnośnik do komentarza
SNESiak 4 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Tylko ja oglądam ? Jestem świeżo po obejrzeniu czwartego odcinka siódmego sezonu i o ile na początku byłem zawiedziony, tak teraz akcja porządnie się rozkręciła. Po raz kolejny końcówka odcinka powoduje dreszcz emocji i nieodpartą chęć dowiedzenia się co dalej. Aaa właśnie pojawił się na torrencie kolejny odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Mocny odcinek w tym tygodniu, zapowiada się godna końcówka tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Fantastyczny finał serialu. 7 sezon to najwyższa forma serii, a ostatnie 75minut, to prawdziwy majstersztyk. Nic dodać, nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nom dokładnie, szkoda że to już koniec ale trzeba przyznać że ostatni podwójny epizod dał rady. Cytuj Odnośnik do komentarza
SNESiak 4 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Oj dał, dał. Aż żal że to już koniec. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że to najciekawszy, najlepiej przemyslany serial jaki widziałem. Moment jak Shane popełnia samobójstwo i zabiera ze sobą rodzinę sprawił że aż uroniłem łezkę a vic jak zwykle pozostał niezwruszony - świetna postać. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ostatnie odcinki były genialne, a finał to coś niesamowitego! Tak powinny się kończyć seriale, niebanalnie. Wspaniały serial i mimo wszystko szkoda że to już koniec. Polecam Sons of Anarchy tego samego scenarzysty. Cytuj Odnośnik do komentarza
epl 160 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 jak ktos lubi to polecam Wire - troche bardziej realistyczne ujecie tematu (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 "The Wire" to nieco inna klasa niż to coś. W zasadzie, to chyba inna klasa niż cokolwiek, co zrobiono w telewizji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Przed chwila skonczylem ostatni odcinek. Serial fantastyczny. Swietnie rozpisana na 7 sezonow historia, realizm, aktorstwo, brutalnosc. No najwyzsza półka po prostu. 10/10. Kto nie widzial musi to nadrobić! najlepsza postac - Kavanagh. Forest Whitaker byl absolutnie genialny. Po Alu Swearengen z Deadwood to moja ulubiona postac serialowa ever. Jedynie czego mi brakowalo to mocnych bluzgow. Szild ma bodaj najwyzsze ograniczenie wiekowe, jest w ciul brutalny, porusza kontrowersyjne i trudne tresc, co rusz ktos wciaga nosem białko,iwiec czemu bluzgow zabraklo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jestem prawie w polowie drugiego sezonu. niesamowity serial, doskonaly. Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 A im dalej tym lepiej, z najlepszym zakonczeniem serialu ever @_@ (trollmode) Losci z ich zakonczeniem moga sie schowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 No bo porownywać zakonczenie losta z zakonczeniem shield to tak jak porownać ferrari z maluchem. The Shield z z tym endingiem to człowoka, obok rodziny soprano i six fit under Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 A im dalej tym lepiej, z najlepszym zakonczeniem serialu ever @_@ obejrzyj SFU. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 A im dalej tym lepiej, z najlepszym zakonczeniem serialu ever @_@ obejrzyj SFU. Eee... obejrzyj Shield? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 całkiem fajny serialik, prawie jak nasza stara dobra ekstradycja Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 drugi sezon to jeszcze nic. Dopiero od 4 robi sie mocarnie, az to porażającego, niszczącego finalu:) Wspaniale dzielo. Jedyny serial, ktory obejrzałem 2 razy pod rzad. bite 7 sezonow Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wiec czemu bluzgow zabraklo? Bo w stacji FX nigdy nie ma wulgaryzmów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 skonczylem. doskonale zakonczenie. wspanialy serial, emocje pod koniec nie do opisania. nie wiem co napisac, zatkalo mnie, totalny wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaczelem ogladac serial (jestem juz na 2 odcinku 2 sezonu). Wrazenia jak najbardziej pozytywne. Wciaga, oraz dostarcza niezlej rozrywki. Serial porownywany jest z The Wire, ale jak dla mnie (poki co przynajmniej - nie wiem jak sie beda prezentowaly pozostale sezony) nie ma porownania. Po prostu The Shield, po wczesniejszym zapoznaniem sie z The Wire, wydaje sie niesamowicie naiwny. Jednak mimo wszystko rozrywki dostarcza naprawde dobrej, wiec jak ktos nie ogladal to polecam. Sam sie teraz zastanawiam dlaczego tak dlugo zwlekalem z obejzeniem tego serialu.. [troche mnie od tego odrtracal fakt, ze puszczali go kiedys na AXN, bo przewaznie leca tam jakies kiepawe seriale typu CSI] Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Jakie było zakończenie w the shield bo zapomniałem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi