canuks 63 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ogólnie dodatek nie przypadl mi do gustu myslalem ze bedzie lepszy. <_< a co ty chciałeś za darmochę ? prawdę mówiąc dodatek przesadzony z iloscią atakujących a własciwie z ich częstotliwością . Na mapie ostatni bastion zabijam tanka nija jakies 2-3 sek i qwa nastepny tank nie wspomnę juz o hordzie zwykłych + specjalni HUNTER,SMOOKEr, BOOMEr przynajmniej jeden z wymienionych wystepuje w ilosci 2 lub 3. sorry ale trochę przesadzony hardcore :E Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 za(pipi)isty jest ten tryb, wczoraj za pierwszym razem z botami na Last Stand to 3:48 dałem radę oczy w (pipi)e nic nie pomogą, tu się zawsze zginie - jatka jest rewelacyjna, latają butle, karnistry, mołotowy, martwe koty teraz trzeba przysiąść ze swoją ekipą i rozpieprzyć trochę martwego mięcha Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Wersja PC posiada dodatkowe osiagniecia taka ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 no bez przesady :o ... czemu tych aczików na x360 nie ma ? co to gorsza platforma czy co ? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Mnie to nie dziwi, biorąc pod uwagę sytuację z brakiem DLC do Team Fortress 2 w wersji na X360. Niestety, Valve woli bardziej wspierać rynek PC niż konsol Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 albo wyjdzie z dodatkową kampanią - mnie to (pipi)atsa, gry nie stoją aczikami Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 W przypadku L4D te nowe wcale nie sa super - mozna powiedziec standard - wygraj, wygraj, wygraj. Nie wiem jak jest w przypadku TF2 co tam dali nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 w tf2 na pc masz za(pipi)iste acziwy, masa kwaśnych patentów dla poszczególnych klas, np. zabierz skautem kanapkę hejwikowi Cytuj Odnośnik do komentarza
jojok21 0 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Myslę, że chodzi o to: Microsoft: Darmowy update? Żarty sobie robicie? Valve: Nie. Microsoft: Dobra, ale następne bedą płatne. Aha, zapomnijcie o jakichkolwiek nowych achievementach! Co myśleliście, że dostaniecie za darmo parę punkcików gamerscore? ; > Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Trochę czasu juz spędziłem przy L4D. Zawsze byłem neutralnie nastawiony do silnika Source'a,ale teraz go naprawdę polubiłem, świetnie komponuje się z grą. Cieszę się,że przeciwnicy są rozmaici,a nie same zwykłe zombie. Fajnie jak sie chamburgery boją ,,śpiewu" Witch . Bez co-opa ta gra nie miała by sensu istnienia,bo wyrzynka zombich ze znajomymi przy alko jest bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 W sumie to się lekko zawiodłem 4 króciutkie kampanie + plus dwa jakieś dodatkowe tryby i to ma niby być gra sprzedawana za pełną cenę? Apropo tych kampanii ( czyli samej gry). Lokacje bardzo podobne, wrogowie ciągle ci sami, 4 rodzaje broni do wyboru, żadnego systemu rankingowego, nic. Ja rozumiem że to gra stworzona do gry w sieci i nie ma być specjalnie skomplikowana, ale bez przesady. Taki RE5 w kooperacji daje tony więcej radości. Nie wiem może sie jeszcze przekonam, ale liczyłem na coś więcej po demku, a wychodzi na to ze dalej jest ciągle to samo i gra pęka w 4 godzinki. Są niby wyższe poziomy trudności.... ale ile można grać w tych samym lokacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 chyba żartujesz L4D jest dynamiczne tu widać walkę o przeżycie a RE5 to point and click przy niej PS. Grają jacyś polacy w tą grę :?: wczoraj cały dzień szukałem rodaków i nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Valve nie zapomina o konsolowym Left 4 Dead. Valve nie zamierza jeszcze zostawiać nas samych. Doug Lombardi potwierdził, że firma ma jeszcze w planach wydanie co najmniej jednego dodatku do pierwszej części gry, zanim na dobre rozkręci się akcja pod tytułem Left 4 Dead 2. Szczegóły powinny ukazać się w przeciągu najbliższych tygodni. źródło http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,6788...eft_4_Dead.html Już zacieram rączki Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 @marioo widać nie grałeś w pełną grę w co-op. ta gra daje masę radochy i przechodzenie kampanii po raz kolejny wcale się nie nudzi. ponadto jest parę acziwmentów, które wyznaczają ciekawe wymagania, które niełatwo jest spełnić. gra na pewno nie pęka 4h. chyba, że nie lubisz stawiać sobie wymagań innych niż przejście gry na easy ; ] RE5 w co-op też jest przyjemne, przyznaję. ale tylko w tym trybie. poza tym, to dla mnie zawód roku... jak nie dekady, niestety : | Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgodnie z zapowiedziami Valve nie przestaje wspierać swojego dziecka zombiaka. Left 4 Dead 2 pojwi się już w listopadzie a my we wrześniu dostaniemy nową kampanię. Crash Course ma kosztować 560msp (piecowcy nie będą musieli nic płacić) i zaoferować dużo nowości. Nie zapomniano o multi dodając nowe mapy to trybu Survival a także zmodyfikowaną, skróconą wersję Versus. To zapewne umili czekanie na przygody w Nowym Orleanie. http://xboxxn.com/ Całkiem spoko ale teraz pewnie za równowartość 800msp{mniej chyba nie da się kupić} można dorwać L4D na peceta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Byles blisko . 1600msp kosztuje z 60-70zl (mniejszych juz nie maja na allegro), zas sama gra na CP z 40-50zl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Ja 19 lipca zamówiłem L4D w PSXE jak te obniżki były i anulowałem wczoraj zamówienie bo by mi wersja classic już przyszła, polecialem szybko do MM i znalazłem ostatnią sztukę z pierwszego wypustu ale w cenie classic (90zł) :-p już mialem wyjść jak w rogu na półce pod inną grą dostrzegłem, heh. Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 17 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Bardzo zawiodlem sie na polityce cenowej tej gry. W dniu premiery i jakis miesiac po kosztowala 34e za nowke. Obecnie gra nie spada z ceny 50 i 44 euro za uzywke, tragedia... W takiej cenie moge kupic 5 gier pokroju gow2 czy ng z drugiej reki, tak wiec czekam ( jak na codmw ktory jest drozszy od codmw2 lol!) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 chmura: Co Ty gadasz, przecież ta gra nowa we wszystkich sklepach kosztuje 90zł, weszła do serii klasyków. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 17 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 W mojej dzielnicy w Dablinie gamestop czy xtra-vison nie ma tej wersji, jeszcze. Dzieki za cynk, jutro wiade do nich na koniu i przepytam jak to sie ma do naszego za(pipi)a europy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Na pewno lada dzień będą mieli te klasyki na składzie, u nas w MM końcówkę z pierwszego wypustu sprzedawali już po cenie klasyków i ja tak własnie kupiłem. A wcześniej gra była droga bo mało kto ją odsprzedawał z uwagi na to, że to typowy oracz do multiplayera, a takie gry ludzie dużo rzadziej sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Wiadomo już kiedy się pojawi DLC Crash Course ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 W necie piszcza ze moze 23 wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 http://www.xbox360achievements.org/news/news-3569-Left-4-Dead-Crash-Course-DLC-Coming-Next-Week-UPDATED.html nowa kampania do ściągnięcia 29.09. niestety brak jakiegokolwiek info o dodatkowych acziwach. Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 W Polsce pewnie pojawi sie w godzinach popołudniowych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi