Kroolik 7 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Wczoraj włączyłem L4D i co? Jakich update. Ktoś wie co poprawiali? Jeszcze tylko trochę (52,100/53,595) i wpadnie Zombie Genocidest co równa się naprawdę wymęczonemu (czyli trudno) 1000GS Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Valve has confirmed that the title update is the client-side fix meant to address the previously mentioned cheating. No more system link and user-hosted shenanigans for you! Cytuj Odnośnik do komentarza
BBGodzilla 1 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Panowie pewnie wiele z was zastanawiało się - czy po updacie glitche dalej działają ? TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 O jakich glitchach mówisz? Znam tylko na experta i "wchodzenie na kamienie". Coś jeszcze jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Gierka daje rade - na poczatku zle sie nastawilem do niej (w sumie wtedy to live'u nie mialem i zostal mi tylko split). Coop jest fajny jak rowniez Versus. Moze jakos sie spotkamy na Live Cytuj Odnośnik do komentarza
BBGodzilla 1 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Chodzi właśnie o te że nie musisz przechodzić całej kampani tylko 5ty chapter... Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Nigdy nie przepadałem za horrorami. Po prostu za bardzo się na nich bałem. W grach miałem to samo. Misja w samotności w GRAW2 odrzuciła mnie od tej gry na rok,z powodu wysokiego poziomu adrenaliny (bo nie miałem kompanów). Jak to jest L4D? Polecacie to dal mnie? Dodam,ze w gry typu Dead Space,Doom, Jericho nigdy nie grałem i nie chcę nagle dostać zawału. tak przy okazji - o co chodzi z tymi gliczami na achievementy? Na forum OC pisali o tym,że teraz,to kazdy ,,noob" może wycisnąć calaka w tej grze. Powiecie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 InFiDeL - tez zadnych horrorow nie ogladam bo mnie one nie interesuja ale gry jak Dead Space, Doom, Jericho czy L4D nie sa strasze. To tylko gra, jak nie grasz na sluchawkach to nie masz sie czego obawiac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 (edytowane) Ja również nie lubię gier strasznych/horrorowatych, wolę gry spokojne, wesołe, z dobrą fabuła (chociaż Dead Space mnie skusiło i grę ukończyłem) ale Left 4 Dead to zupełnie inna bajka tam nie grasz w pojedynkę tylko we 4, najlepiej z Polakami + headset i jest więcej śmiechu i zabawy niż strachu, do tego w L4D zombiaki nie wyskakują na ciebie z nienacka strasząc, już z daleka leci na ciebie cała masa hordy. Ta gra nie jest straszna uwierz, ta gra jest funista Edytowane 8 Stycznia 2009 przez krzychu_419 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 tak przy okazji - o co chodzi z tymi gliczami na achievementy? Na forum OC pisali o tym,że teraz,to kazdy ,,noob" może wycisnąć calaka w tej grze. Powiecie o co chodzi? Nie wiem czy każdy, bo nawet sam finał na Ekspercie jest raczej nie łatwy. Ale na pewno chodzi o glitcha na ubicie 53k zombiaków, ale musiałbym być lamą by tak robić. Kwestia podejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 O co chodzi z takim bugiem ze sie wali melee na miniguna i potem np. na Dead Air wybijamy sie na samolot? Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 to celowa zagrywka developera, klep w miniguna z kolby a potem na niego wskocz im więcej hitów tym dalej polecisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Kiedy ma byc orientacyjne ten nowy DLC? Chetnie wykorzystam moje 800msp :} Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Czy w E1M3 rozwalenie takich drzwi do warehouse'u jest jakims glitchem? Bo zeby dostac sie na gore potrzebna jest winda wg gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Co to jest E1M3 bo nie za bardzo kumam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 epizod 1, mapa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Czy w E1M3 rozwalenie takich drzwi do warehouse'u jest jakims glitchem? Bo zeby dostac sie na gore potrzebna jest winda wg gry Tak to jest Glich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Kurde, odrazu czas ze L4D jest znacznie trudniejszy od takich gier jak Halo, COD, Vegas i co tam jeszcze bylo z autoregeneracja. Ekspert daje troche popalic, troche zalezy od szczescia jak Ai Director ustawi sobie atak hord czy wezwie Tanka. Zeby zaliczyc acziva za kampanie na EXP to musze przejsc koniecznie za 1 razem 5 mapek? Bo zrobilem wczoraj z jakimis randomowymi ludzi Blood Harvest ale przy obronie ich wywalilo. Moze wystarczy ze zalicza ostatni akt BH i acziv wpadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Może (nie musi) być coś takiego jak z GoW1. Zaliczy Ci co-opa nawet po pierdylionie restartów i powrotów do gry, ale pod jednym warunkiem - z tą samą osobą przechodzisz kampanię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Komu jeszcze brakuje acziwów w kontrze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Mi tylko zabic a raczej powalic 4 Tankiem ale to na 2 pady zrobie sobie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 mi brakuje achievow w kontrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Mi tylko zabic a raczej powalic 4 Tankiem ale to na 2 pady zrobie sobie ;P Mnie to samo, jak to zrobisz dwoma padami? Grę będę mieć w piątek spowrotem więc możemy popykać Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Tzn jak? Jeden ja, drugi brejdak, poziom 5 z Blood Harvest. Jak robilem kilka dni temu to ze 4 razy podrzad bylem Tankiem tuz przed zejsciem na pole kukurydziane, potem ciagle Witch stala przy drabince ze 3 razy podrzac . Moze jutro to sproboje zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Bardzo latwo mozesz to zrobic na ostatnim chapterze pierwszej kampanii, jesli grasz dwoma padami - po wezwaniu pojazdu zawsze spawnuje sie Tank + respawnuje sie w takim miejscu, ze z dystansu komp cie nie widzi, wiec masz pewnosc, ze cie boty nie rozstrzelaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi