Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LittleBigPlanet

Featured Replies

Opublikowano
podłapałem od niej kilka fajnych leveli w hearted, to chyba najlepszy sposób żeby coś znaleźć sprawdzać co lubia znajomi

tak właśnie udało mi sie trafić na tetris i 2 levele shootera kosmicznego ( no nazwy nie pomnę, zagrywałem sie w to na komórce)

http://pl.youtube.com/watch?v=Wg0ZBHdz7wM :huh:

szukajcie jako Libidius.jp

moja lista frinds ma łatwiej mam ten level w hearted

jezu......szczęka 3 piętra niżej.......ta gra ma niewiarygodny edytor ,a ludzie mają niesamowite pomysły

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 201,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość pawel_k
    Gość pawel_k

dziecko nie tłumacz mi jak trzeba skakać na platformach bo wcale nie wykazujesz się błyskotliwością pisząc takie "mądrości". nie problemem jest zrozumienie fizyki i poprawne odczytanie momentu wyskoku

• Staruchu, napisałeś o nieintuicyjnej fizyce, a teraz piszesz że łatwo ją zrozumieć i poprawnie odczytać moment wyskoku. Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie coś zrozumiałego dającego się poprawnie od

• Gość pawel_k
    Gość pawel_k

śmieszni jesteście a e-penisy wam urosły że hoho opanowaliście grę - wspaniale, cudownie wyjdźcie trochę ze skorupy pseudo-hardcorowców i popatrzcie trochę z boku na to wszystko. jakby gra była dl

Opublikowano
podłapałem od niej kilka fajnych leveli w hearted, to chyba najlepszy sposób żeby coś znaleźć sprawdzać co lubia znajomi

tak właśnie udało mi sie trafić na tetris i 2 levele shootera kosmicznego ( no nazwy nie pomnę, zagrywałem sie w to na komórce)

http://pl.youtube.com/watch?v=Wg0ZBHdz7wM :huh:

szukajcie jako Libidius.jp

moja lista frinds ma łatwiej mam ten level w hearted

OOOOOO JAAAAAAA     Czy to nie Gradius ?? Wymiękłem....

Jednak jeszcze nie opublikuje mojego levelu, za cieńki jest...

Opublikowano

No to wlasnie dotarla moja kopia..pogram troche w singla i od przyszlego tygodnia zaczynam ostro multi bo kupie sobie headset. Wiec jakby ktos chcial pograc to dodac mnie do friendsow.

Opublikowano

I ja zakupiłem...Melduję, że w katowickim saturnie już jest ( 199zł ) ;)

Ogólnie grą jestem oczarowany. Tylko, że na dzień dobry dostałem informację, że przez moje połączenie internetowe ( Nat 2 ) mogą być problemy z dołączeniem się do innych graczy - nie fajnie. Jednakże mimo to próbowałem pograć online i na samym początku były problemy z połączeniem się się, ale potem pograłem parę partii online i wszystko chodziło cacy ( poza okazjonalnymi lagami ). Myślę, że z LBP spędzę sporo czasu, a i chętnie pogram wspólnie z innymi ( dodawać do friendsów:) ) - parę partii z innymi graczami wywołało ogromnego banana na mojej twarzy.

Opublikowano

Dziś byłem w Saturnie w BlueCity i był LBP jak kogoś to zainteresuje, niestety cena troszkę wysoka bo 239pln(czy coś koło tego)...

Opublikowano

Ktoś wie czy we Wrocławskim MM lub Saturnie jest LBP i po ile?

Opublikowano
Ktoś wie czy we Wrocławskim MM lub Saturnie jest LBP i po ile?

Chyba na jakimś forum ktoś pisał, że 219 zł w Saturnie ( wrocławskim ).

Opublikowano

Wybitna gra. Mimo wszystko nie jestem w stanie nic ładnego stworzyć w kreatorze so far. Ale trzeba próbować dalej ;-)

Opublikowano

Grę dzisiaj zamówiłem, byłem neutralnie nastawiony do niej aż do czasu GC 08 - zagrałem tam i mnie oczarowała :) Z tego co widzę na YT to edytor ma niesamowite możliwości. Już się doczekać nie mogę na swoją płytkę :P

Opublikowano

nowych nabywcow zapraszam na moj levelik: Ninja Gaiden Delta, bowiem dzis zupdatowalem go do wersji v.1.1 (enhanced graphics :) W razie problemow ze znalezieniem - dodajcie mnie do friends i szukajcie po autorze majkelo

Opublikowano

A ktos wie czy gdzies w Krk da rade kupic za nie wiecej niz 199 zeta?? Na empik nie licze ale moze Saturn??

Opublikowano

Gdańsk się dołącza. W MM na pewno nie ma, bo wracając z Uczelni przechodzę i sprawdzałem, ale nie wiem czy jutro nie zaliczyć też Saturna :P

Ostatnio grałem w Betę chyba we wrześniu w specjalnym punkcie w Manchester City (obecnie przenieśli go do Londynu), i po prostu nie mogę już wytrzymać aby dorwać tą grę w swoje łapska (kij, że przeszedłem jakieś 70% etapów i znam je na pamięć).

Edytowane przez gnysek

Opublikowano

Czy ktos zamawial gre w sklepie psx ??

Opublikowano

Jakby co, to ja dzisiaj łyknąłem LBP w moim lokalnym MM (czyli w Kielcowie) - możliwe, że w całym kraju gra trafiła dzisiaj do dystrybucji.

Opublikowano

No w Krakowskim Saturnie tez juz jest ale cena to kpina 229 zeta zreszta podobnie jak Bioshocka(!).. heh i jak oni chcą zeby piractwo wytepic z PL..Dobrze ze wchodza teraz bundle bo gra bardzo szybko ztanieje..

Opublikowano

Siema.

Ja kupiłem w krakowskim Saturnie, bo ciśnienie po becie miałem nieziemskie. Ta gra to kamień milowy. Czegoś tak genialnego w swojej prostocie jeszcze nie widziałem. Aż trochę głupio człowiekowi że stary chłop siedzi przed tv i śmieje się jak głupi do sera, patrząc na biegające maskotki. Zasuwanie po Story Mode w co-op pochłania całkowicie. Nie chcę pisać na wyrost, ale to chyba najlepsza gra obecnej generacji w jaką grałem.

Opublikowano

W kaliskim MM stoi od wtroku po 219zł. Niektórzy przeginają z cenami gier na maxa :angry:

Opublikowano

a ja się bałem gdy zamawiałem wersję US za 189zł z wiadomego serwisu aukcyjnego,że przepłacam :P.A tak wyszło ,że mam najtaniej i do tego wersję unikat z diabelską piosenką z koranem :P(szkoda,że po patchu już jej konsola nie odtwarza :P)

Opublikowano

Ale zawsze możemy skasować pliki gry i odłączyć sobie neta. :rolleyes: Idealny wabik na potencjalnego kupca. :P Nie żebym planował kiedykolwiek sprzedać swój egzemplarz. :)

A skoro już piszę to zapraszam do levelu Angel Of Storm - Boss Battle autorstwa moi. Może nie każdy zagląda do "online".

Opublikowano

Ludziska czy maą grę amerykańska będę mógł grać z ludźmiz wersją PAL? Jeśli nie to poczekamna europejską wersje bo w moim sklepiku maja tylko amerykę

Opublikowano
  • Autor
Ludziska czy maą grę amerykańska będę mógł grać z ludźmiz wersją PAL? Jeśli nie to poczekamna europejską wersje bo w moim sklepiku maja tylko amerykę

będziesz mógł grać

Opublikowano

Ja już mam wersje europejska i normalnie gra wciaga niesamowicie ^_^

A online w 2 lub wiecej osób to poezja i miód wylewajacy sie z ekranu.

Chetnie pograł bym z polakiami online. Mam tez headseta a mój ID to: kolo89

Pozdrawiam