Opublikowano 4 godziny temu4 godz. saga trwa dalej..... usunąłem corsair icue bo w końcu pojawił się jakiś błąd i było to związane z pamięcią a tą mam od korsarzy i było dobrze ..... dopóki nie updatowałem sterów od grafy. Do zasilacza jeszcze nie zaglądałem ale coraz bardziej wygląda mi to na jakiś software'owy problem. Teraz gdzieś mam mój klucz od windy ale nie pamiętam gdzie, bo może jakbym przeinstalował system co coś by to dało? Again temp w normie na idle Gpu mam w granicach 45~50 pod obciążeniem jest jakieś 75. Nie wiem czemu bardziej się boję otwierać zasilacz niż GPU ale tak mam .... Jeśli nadal będą restarty to to zrobię. Jakieś inne pomysły, zamiana kości RAM miejscami? mam obecnie 4x8 na dual channel kupowane osobno w sensie kupiłem 2x8 a potem kolejne takie same 2x8 i to wszystko mi działało do teraz te drugie kości mają takie same oznaczenia jak i wszystkie numery korespondują ze sobą. Zresztą wcześniej działało po update RAM bez zarzutu