Opublikowano 19 czerwca 200816 l z tego co wiem to PE obejmuje patronat nad Xbox Fun Day, i to chyba byłoby na tyle imprez ze zgredami
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Zorganizujcie coś w '09 ;f Taczibana funduje domki dla wszystkich xD Edit Ukyo: Chyba ty ... Edit Lain: :* Edytowane 15 stycznia 200916 l przez Lain
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Kurcze, skoro zgredzi nie mają czasu/chęci/pieniędzy/czegokolwiek to sami coś zorganizujmy, a oni przyjadą na gotowe jako VIP. Założę się, że jest tu kilka osób, które chętnie by się podjęły takiego przedsięwzięcia, mają do tego możliwości i zdolności. Bo takie marudzenie, a kiedy, a dlaczego, a po co tylko skutecznie zniechęca... Ja się na takich rzeczach nie znam, poza tym z małym dzieckiem ciężko by było, więc odpadam
Opublikowano 15 stycznia 200916 l No właśnie. Można by samemu coś skołować, ale kto się tego podejmie ? ;p Wiadomo, że to nie hop-siup :>
Opublikowano 15 stycznia 200916 l najpierw region gdzie ma to być...... po regionie poszukać na necie wynajem domkow letniskowych itp, zadzwonic, pogadac, dowiedziec sie, zapytac o kaucje i ogloscic na forum potrzeba do tego 7-8 ludzi, pełnoletnich, zorganizowanych, poważnych jak Myszaq . Najlepiej z okolic gdzie będzie orgaizowane party. reszta sama pojdzie. organizacja tej małej grupki zależy od powodzenia zadania.
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Ilo osób tyle zdań... a może ankieta? Taka regionowa - mazowsze, mazury itp... potem sie wybierze miasto... bedzie najlatwiej.
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Najlepiej w okolicach Krakowa! może być! a jak nie w Kraku to w Zakopanem jest też dużo wolnej przestrzeni :]
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Myślę że to dobry czas na myślenie co i jak z EP6. Dobrze by było wybrać do końca miesiąca te co najwyżej 10 osob. Później zrobić ankietę co gdzie i kiedy. Najlepiej by było ją zakończyć przed końcem lutego. Potem już tylko dzwonić pytać się i ustalać. To tak naprawdę nie jest trudne wystarczy organizacji i poświecenia ciut więcej czasu. Więc jeśli są chetni do pomocy dawać tu. Zgłaszam swoja Kandydaturę .
Opublikowano 16 stycznia 200916 l No, ja też mogę pomóc o ile będę w stanie. ; p Btw. może najpierw ankieta z miejscowościami , potem z datą EP i na końcu dzwonimy itp.? ;f
Opublikowano 16 stycznia 200916 l No, ja też mogę pomóc o ile będę w stanie. ; p Btw. może najpierw ankieta z miejscowościami , potem z datą EP i na końcu dzwonimy itp.? ;f jeśli wytrzymasz to pomożesz. ankieta bedzie jak bedzie ekipa. pozniej usiadziemy i pomyslimy co dalej.
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Sprawdzić ile osób jest chętnych można podczas ustalania daty ;] Bo dopóki nie będzie ustalona miejscowość posty będą takie ''EE.no wpadnę jak będzie w Warszawie/Łodzi/Gdańsku/Wy(pipi)ejowie wielkim'' . :>
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Najlepiej w okolicach Krakowa! Nie okolice wroclawia! MichAelis może wejdziesz w to. Sprawdzić ile osób jest chętnych można podczas ustalania daty ;] Bo dopóki nie będzie ustalona miejscowość posty będą takie ''EE.no wpadnę jak będzie w Warszawie/Łodzi/Gdańsku/Wy(pipi)ejowie wielkim'' . :> wiesz, mogę się mylić ale chyba jest lepiej zadecydować czy przyjechać na EP jeśli wiadome jest miejsce imprezy. nie ma sensu sprawdzać teraz kto che a kto nie, wiadomo że dużo ludzi na to czeka. jest wielu młodych graczy którzy słyszeli to i owo o innych EP i smai chcą zobaczyć jak to jest.
Opublikowano 16 stycznia 200916 l No przecież o tym piszę. :> A ankietę o miejscu.. podajemy miasta czy po prostu województwa? ; ] I wtedy wybieramy jakąś placówkę dogodną ? :>
Opublikowano 16 stycznia 200916 l nie ma sensu dawać miast/kurortów, jak wiemy jest wiele pieknych miejsc. najlepiej wojewodztwa dac w ankiecie. userzy wybiora , zaś nasza ekipa odpowiedzialna za organizacje podejmie dalsze kroki czyli zadecyduje o miescowosci. wiadomo ze nasze piękne woj. nie są wielkosci stanów w US. więc nikt płakał nie bedzie jak wybierzemy np okolice krakowa czy okolice npweg sącza.
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Myślę że to dobry czas na myślenie co i jak z EP6. Dobrze by było wybrać do końca miesiąca te co najwyżej 10 osob. Później zrobić ankietę co gdzie i kiedy. Najlepiej by było ją zakończyć przed końcem lutego. Potem już tylko dzwonić pytać się i ustalać. To tak naprawdę nie jest trudne wystarczy organizacji i poświecenia ciut więcej czasu. Więc jeśli są chetni do pomocy dawać tu. Zgłaszam swoja Kandydaturę . to i ja rowniez No, ja też mogę pomóc o ile będę w stanie. ; p Btw. może najpierw ankieta z miejscowościami , potem z datą EP i na końcu dzwonimy itp.? ;f And my axe! Wybrzeże z dostępem do plaży i wody to jedyne, sensowne miejsce.
Opublikowano 11 lutego 200916 l Moze u mnie przy granicy z Ukraina? Raptem kilka kilosow do przejscia, a wiadomo na UA bardzo tani alkohol i fajki.
Opublikowano 11 lutego 200916 l Spoko bartiz, spodziewaj się nas we wakacje. Wbijemy Ci na chatę. ; )
Opublikowano 3 czerwca 200915 l W nowym numerze Extreme jest napisane, ze w Warszawie w klubie LUCID. To prawda ?
Opublikowano 3 czerwca 200915 l nie, to taki psikus. http://www.psxextreme.info/Extreme-Party-6...009-t77375.html
Opublikowano 4 czerwca 200915 l Nie moglem znalesc nigdzie tematu i zastanawialo mnie dlaczego nie ma w ogole info o tym - dzieki.
Opublikowano 2 sierpnia 200915 l Mam nadzieję, że dacie w końcu możliwość ściągnięcia relacji z EP z internetu, a nie będziecie sobie życzyć zakupu towaru za 100zł, żeby takową dostać. I to w dodatku jeszcze w odpowiednim czasie.