Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

God of War 3

Featured Replies

Opublikowano

Sam sobie odpowiedzialem na swoje pytanie gra byla dostepna tylko w sieci Game i od 3 tygodni wszystkie pre-ordery zostaly wysprzedane ... UK (pipi)

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 480,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzieki jeszcze raz.   Dla mnie ten moment to również kaszana, spodziewałem się walki a'la ta z Ikarem - latamy wokół Tytana niszcząc po kolei paluszki, a dalej rączki skurczybyka ,a ten trzymajac s

• Gram na Chaos i jest ich za malo xD Grigori dzieki zas musze grac od nowa ><

• SPOILERY   No to jedziemy:   - Końcówka GOW II nastawiała mnie na zwieńczenie trylogii w najlepszy sposób, epicką walkę miedzy tytanami ,Kratosem, a Bogami z odmóżdzającą walką na sam koniec na sz

Opublikowano

A na (pipi) mnie Steelbox ??

No nic teraz zacznie się kombinowanie z sklepem PE wysyłka do UK i pewnie mnie to będzie kosztować z 200 funtów zamiast 110 ... w(pipi)iłem się poleca jakieś warny zaraz

Opublikowano

A na (pipi) mnie Steelbox ??

No nic teraz zacznie się kombinowanie z sklepem PE wysyłka do UK i pewnie mnie to będzie kosztować z 200 funtów zamiast 110 ... w(pipi)iłem się poleca jakieś warny zaraz

a musisz skladac preordera?

Myslisz ze nie bedzie ultimate box w dniu premiery w jakims normalym sklepie z grami?

pamietam ze rzucił mi sie w oczy skin kratosa z niebieskmi pasami zamiast czerwonych na ciele a nie pamietam jego nazwy i w jakim zastawie bedzie sie znajdowal a w internecie nie widze zeby byl wymieniany przy ktoryms z zestwów. ktos w tym temacie go pokazywal wiec prosze o przypomnienie.

Edytowane przez QTF

Opublikowano

W nowym Neo Plus (być może będzie dostepny numer już jutro) ma być pierwsza w Polsce recka.

Opublikowano

Przejrzałem fragment screena z zapowiedzi nowego numeru konkurencji i mimo, że treść jest niewidoczna to dojrzałem, że

W kolumnie po lewej widoczne są następujące oceny: Grafika - 10, Dźwięk - 9, Miód - 10, Design - 9

Interesujące...

Opublikowano

Przejrzałem fragment screena z zapowiedzi nowego numeru konkurencji i mimo, że treść jest niewidoczna to dojrzałem, że

W kolumnie po lewej widoczne są następujące oceny: Grafika - 10, Dźwięk - 9, Miód - 10, Design - 9

Interesujące...

A zarazem oczywiste;].

To było pewne jak w mordę strzelił.

Opublikowano

dźwięk tylko 9? komuś tam chyba słoń nadepnął na ucho albo grali na głośniczkach z tv

Ma ktoś już tego dynamicznego thejma z kratosem ?>>>

.Jak macie to podzielcie się proszę ;]

Edytowane przez S_600

Opublikowano

dźwięk tylko 9? komuś tam chyba słoń nadepnął na ucho albo grali na głośniczkach z tv

Ma ktoś już tego dynamicznego thejma z kratosem ?>>>

.Jak macie to podzielcie się proszę ;]

Można dzielić się Themami tak jak grami z PSS?

Opublikowano

Gość rozdaje tego thema na zagranicznym forum. Rejestruje się ....

Opublikowano

http://www.gram.pl/news_8QvrG,67_VG247_podaje_termin_wydania_God_of_War_III.html

USA - 16 marca

Europa - 17 marca

Australia i Oceania - 18 marca

Wielka Brytania - 19 marca

Ja zamówiłem w empiku i tam mają 24marca!!??

Pozdro and poćwicz...pre-order w Empiku? :) Lepiej anuluj to zamówienie i zamawiaj na jakieś porządnej stronce jak ultima.pl czy sklep.psxextreme.pl albo lOOknij do najbliższego Media Marktu czy Saturna i sprawdź czy nie mają pre -ordera może akurat trafi się dobra cena...ja miałem to szczęście :P

Chciałem w ultimie ale już nie mieli edycji kolekcjonerskiej, a cena taka sama jak w empiku, a nawet empik wysyła gratis.

Tyle ze sobie troszke dłużej poczekam.

Opublikowano

Słuchajcie mam przed sobą reckę Goda 3 w Neo ale nie wiem czyn ie ma spoilerów bo oni czasami potrafią tak zasolić, że szok. Czytał ktoś, można bez obawy się zapoznać?

Edit: nie radzę czytać , sam musiałem ominąć połowę akapitów, bo spoilery smaczki z dalsze części gry lecą jak z rękawa, ehh

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Ocena z Neo ( plusy i minusy ).

+ Masakryczny początek, suty wygrzew, zagadki i poziomy

- Niewiele nowego, finał powinien być jeszcze grubszy

Ocena końcowa: 9.5

Opublikowano

Ocena z Neo ( plusy i minusy ).

+ Masakryczny początek, suty wygrzew, zagadki i poziomy

- Niewiele nowego, finał powinien być jeszcze grubszy

Ocena końcowa: 9.5

To dali najniższą notę z całej serii. Pierwsza część i Chains Of Olympus zgarnęły u nich 9.8, a dwójka 10/10. Ocena jest bardzo wysoka, ale i tak spodziewałem się, że dadzą wyższą.

Opublikowano

Sorry za post pod postem, ale wrzucam pierwsze 10 minut gameplayu.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Obejrzałem to i powiem szczerze - ja pie.rdolę co za rozmach, przefenomenalne pierwsze 10 minut. Może trójka jest nawet lepsza niż dwie pierwsze części. Kto wie.

Opublikowano

Akurat ocenami z Neo-sreo nie ma co się przejmować bo oni dają najdziwniejsze i najbardziej bez sensowne oceny jakie mogą być wystarczy spojrzeć na ocenę HR ja czekam na reckę w PSX Extreme a wcześniej składam preordera nawet jeśli miała by ona dostać ocenę 1/10.

Opublikowano

Buhahahaha jak słyszę COKOLWIEK niemieckiego to odrazu gestapo mam w głowieXD A Kratos w ich wykonaniu brzmi jak SSman z zatwardzeniem:p Kurcze czekam na tą grę><

Opublikowano

Ten stoicki spokój

Zeusa

rządzi. Widać, że nie zdaje sobie sprawy co się stanie. :potter:

Opublikowano

Gra cię tak grzeje, że aż suty swędzą ;)

--

Pozdrawiam, Rudiok