jar3czek 432 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Po prostu daj turn off i zaznacz, żeby wyłączyło po zakończeniu ściągania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) Przewaliłem chyba cały XMB i dalej nie wiem gdzie można zaznaczyć aby konsola wyłączyła się po skończeniu ściągania. Jest w ogóle taka opcja czy tylko ja nie potrafie znaleźć? W zakładce User masz "Turn off the system" (czy jakoś tak) - jak w to wejdziesz będziesz miał opcję zaznaczenia aby wyłączyć po zakończeniu pobierań (gratis instaluje [jeśli grę/demo ściągasz]i dopiero wyłącza). Edytowane 2 Listopada 2009 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Mam takie pytanie:jak to w końcu jest- nowe firmware usunie możliwość instalacji linuxa na starej wersji?Wiem że slimy już ograniczone są a co będzie z fatami?Są jakieś wiadomości o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Czy u was na najnowszym FW (3.1 czy jaki to tam jest) jest tak że wypowiedzi w czacie tekstowym powyżej 32 znaków czy tam ileś, są ucinane i trzeba wchodzić w podgląd czata aby przeczytać całość ? Na 3.0 był wyświetlany cały tekst czyli 64 znaki jeżeli sie nie myle. Strasznie to wkurzajace. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Chodzi ci o wyświetlanie w dymku w prawym, gornym rogu? Jeśli tak, to w 3.0 też pokazuje max 32 znaki i żeby zobaczyć reszte trzeba wejsć w chat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 A to dziwne bo jestem pewny, że na 3.0 wyświetlało mi całość. Cytuj Odnośnik do komentarza
dexter 19 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Jak przerzucić/odtworzyć o ile wogóle się da muzykę MP3, podłaczyłem iPod i zero reakcji iPod`a czyta ale nic nie mogę zrobić póżniej podłączyłem pendrive`a z utworem i jakimiś jpegami i to samo ani jednego ani drugiego jakby nie było na pendrivie Cytuj Odnośnik do komentarza
dexter 19 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Ok teraz wszystko działa, dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Albo wybrać opcję show all ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Umarł plej, YLOD, kupuje dzisiaj slimke ale chciałbym zgrać save-y ze starego twardego, jaki kabel, jak i ile? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Nie da rady - musiał byś uruchomić konsole z YOLD'em i zgrać wszystko na pendrive'a lub przenośny HDD (backup). Przekładanie dysku też nic nie da - nowa konsola będzie chciała go formatować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 A to dziwne bo jestem pewny, że na 3.0 wyświetlało mi całość. Ja mam nadal 3.0 i na 100% niestety ucina tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 (edytowane) A to dziwne bo jestem pewny, że na 3.0 wyświetlało mi całość. Ja mam nadal 3.0 i na 100% niestety ucina tekst. A na jakich grach sprawdzałeś ? bo ja czata używam jedynie w Burnout Paradise i nie ma możliwości żebym się mylił. No nic, trza mieć nadzieje że w nowym fw to zmienią. Edytowane 6 Listopada 2009 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Na kilku. Burnout P., Uncharted 2 (pelna wersja i czesniej beta), Gran Turismo 5: Prologue i pewnie paru innych a takze w samym XMB, bez gry. Zawsze ucina jesli jest dlugi tekst. Pokazuje jakas czesc (nie wiem ile dokladnie, nie liczylem ale pewnie wlasnie 32 znaki) i na koncu "...". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Miłosz 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam. W następnym tygodniu prawdopodobnie kupię PS3, ale zanim to zrobię chciałbym się dowiedzieć paru rzeczy: 1. Jaką konsolę najlepiej kupić na dzień dzisiejszy? (PS3 Slim 250GB?) i na co zwracać uwagę? 2. W jaki sposób zgrywa się gry na dysk? 3. Jak działa online? Czy po podpięciu konsoli kablem do internetu, muszę coś jeszcze skonfigurować? Czy muszę zakładać jakieś konta? 4. Co powinienem jeszcze wiedzieć 5. Aha póki co będę podpinał konsolę pod zwykły telewizor kineskopowy ze złączem euro, rozumiem, że w zestawie dostaję kabel euro? Sorry, za pytania tzw z dupy, ale już dawno temu zatrzymałem się na PS2 i do tej pory nic tak na prawdę o nowych konsolach nie wiem. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam. W następnym tygodniu prawdopodobnie kupię PS3, ale zanim to zrobię chciałbym się dowiedzieć paru rzeczy: 1. Jaką konsolę najlepiej kupić na dzień dzisiejszy? (PS3 Slim 250GB?) i na co zwracać uwagę? 2. W jaki sposób zgrywa się gry na dysk? 3. Jak działa online? Czy po podpięciu konsoli kablem do internetu, muszę coś jeszcze skonfigurować? Czy muszę zakładać jakieś konta? 4. Co powinienem jeszcze wiedzieć 5. Aha póki co będę podpinał konsolę pod zwykły telewizor kineskopowy ze złączem euro, rozumiem, że w zestawie dostaję kabel euro? Sorry, za pytania tzw z dupy, ale już dawno temu zatrzymałem się na PS2 i do tej pory nic tak na prawdę o nowych konsolach nie wiem. Dzięki za pomoc. 1. To zalezy co potrzebujesz. Chcesz walnac linux'a to Fata. Nie To raczej slim. co do wielkosci to sam sobie odpowiedz ile potrzebujesz. Ja wolalem wziasc 120 i roznice do 250 przeznaczylem na gry 3. zakladasz konto na psn. 5. dostaniesz kabel kompozytowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Miłosz 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Zależy mi na dużym dysku, bo chciałbym odpalać z niego większość gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Zależy mi na dużym dysku, bo chciałbym odpalać z niego większość gier. Gier wydanych na płytach nie da się zgrać na dysk. Część gier wymaga instalacji danych na dysku, ale płyta nadal jest wymagana do grania. Z dysku odpalają się tylko gry i dema pobrane z pss. Bierz dysk 250 gb. Ja kupiłem fata z dyskiem 40gb i po roku wymieniłem dysk na 250gb, bo 40 to śmiesznie mało jak masz dużo gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Zależy mi na dużym dysku, bo chciałbym odpalać z niego większość gier. Gier wydanych na płytach nie da się zgrać na dysk. Część gier wymaga instalacji danych na dysku, ale płyta nadal jest wymagana do grania. Z dysku odpalają się tylko gry i dema pobrane z pss. Bierz dysk 250 gb. Ja kupiłem fata z dyskiem 40gb i po roku wymieniłem dysk na 250gb, bo 40 to śmiesznie mało jak masz dużo gier Możesz też spokojnie inwestować w 120GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Miłosz 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 No ok, a jeszcze kumpel mi coś mówił, że PS3 normalnie można traktować jako kompa, tzn. mieć na niej coś takiego jak pulpit na PC, odpalać aplikacje, wyszukiwarkę internetową itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
dexter 19 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Na PS3 ale tylko na FAT`ach możesz zainstalować Linux`a i instalować programy dedykowane a przeglądarke PS3 ma od razu Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) Panowie czy mógł by mi ktoś powiedzieć jak to sprawa wyglada na PS3 - granie po necie za free ? -w grach jest system nagród jak na x360 (achivements )? -czy PS3 głośno pracuje - jest mozliwość instalacji gier na HDD - sklep PSN (chyb ) co tam kupić gry itp sprawy ? - jak z biblioteka gier na ta konsole jest w o grac ? Sorry za pytania bo może lamerskie ,ale rozważam przejscie na stronę sony lub posiadanie obu konsol. bede wdzięczny za odpowiedzi Edytowane 8 Listopada 2009 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Panowie czy mógł by mi ktoś powiedzieć jak to sprawa wyglada na PS3 - granie po necie za free ? -w grach jest system nagród jak na x360 (achivements )? -czy PS3 głośno pracuje - jest mozliwość instalacji gier na HDD - sklep PSN (chyb ) co tam kupić gry itp sprawy ? - jak z biblioteka gier na ta konsole jest w o grac ? Sorry za pytania bo może lamerskie ,ale rozważam przejscie na stronę sony lub posiadanie obu konsol. bede wdzięczny za odpowiedzi 1. tak 2. tak - trofea 3. nie 4. dużo gier wymaga przerzucenia części danych na dysk 5. gry itp sprawy idzie tam kupić 6. nie, nie ma w co grać <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Haha, pierwsze dwa owoce fali banów u konkurencji. Jeśli masz rację to koniecznie musimy powiedzieć, że NA PS3 NIE MA PIRACKICH GIER :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi