Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Kiedyś nie było problemów chyba z avi,tylko po którymś firmware zaczeło się sypać. Cytuj Odnośnik do komentarza
keetiv 5 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Szybkie pytanko: jak się nazywa ten serwis, "przeglądarka teledysków", który był kiedyś opisany w PE, a którego to nie ma oficjalnie w Polsce? Wiecie, chodzi mi o to, gdzie można sobie ustawiać w kolejności teledyski itd. Żeby go uruchomić, potrzeba (chyba) zmienić nr proxy. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 vidzone Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 vidzone mialem,ale nie mam Numer z proxy juz chyba nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luk248 104 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam. Mam kierownice do ps2 big ben interactive. mam tez przejściówke zeby to podłączyć do ps3. Diody się zapalają i dupa. Nie działa nic. Gram w shifta i nic. Może jakies porady. Pozdrwaiam Cytuj Odnośnik do komentarza
BQG 0 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 A podczas gry online nie można ściągać w tle, download jest wstrzymany. Może u ciebie. U mnie ściągają się dema z PS Store nawet wtedy jak jestem wylogowany z PSN (nie z internetu ) Cytuj Odnośnik do komentarza
MakaPL 31 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ale mu chodzilo o to, ze w momencie, kiedy grasz online z innymi graczami w KZ2 np. konsola nie sciaga niczego Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Ale mu chodzilo o to, ze w momencie, kiedy grasz online z innymi graczami w KZ2 np. konsola nie sciaga niczego Dokładnie. Dodatkowo przy niektórych grach single player jest blokowane ściąganie, np. Heavy Rain. Cytuj Odnośnik do komentarza
agrestrybnik 4 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 a takze grajac w gry ps2, tez jest blokowane sciaganie, mam na mysli 60gb Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ktos ma doswiadczenie z tymi podrobami padow do PS3? warte sa tych 30 zl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Jesli,zakladam,kosztuja 30 zeta to naprawde niewiele sa warte.Kup nawet uzywany, ale oryginalny pad Sony.Na pewno nie pozalujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
BQG 0 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Możesz też kupić pad od PS2 i przejściówkę oraz np. dodatkowo przedłużacz kabla USB. Tylko ten kabel... :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Szybkie pytanie, jak bez telewizora SD ustawić tryb HD w konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Exus1pl 7 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Podłączasz kablem HDMI (tylko ten kabel ,bez analogowego w gnieździe). Jeśli poprzednio grałeś na SD to przytrzymujesz dłużej przycisk power(do drugiego bipniecia) i czekasz aż na ekranie ukaże się obraz. Konsola zapyta czy przestawić się w tryb HD , dajesz tak i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Szybkie pytanie, jak bez telewizora SD ustawić tryb HD w konsoli? nie kminie pytania... masz ustawienia video w konsoli. jak chcesz zresetowac konsole to przytrzymujesz power okolo 5s Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Fałszywy alarm, zapomniałem, że moim TV trzeba jeszcze potwierdzić wybór kabla... Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Na teście neta w PS3 mam IP i połączenie,ale nie łaczy z PSS.Net działał normalnie,wali się od kilku godzin tak,na 2 innych kompach net jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 bo od kilku godzin jest problem z psn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ufff a ja już na wszystkich krzyczę w domu i wszystko restartuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Yamamdowna 0 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 A ja mam taki problem... Zmieniłem neta na 1Mb (radio) ale różnicy nie widać - przynajmniej w grze. W testach połączenia wykazuje mi, że router nie obsługuje funkcji UPnP Net jest podpięty bezpośrednio do konsoli (od zasilacza anteny >> antena-zasilacz-konsola, takie nie wiadomo co xP). PSN działa, przeglądarka i PSS również, ale grać się nie da nadal o.O Lagi potężne, a i bez disconnect'ów się nie obejdzie. Za to na komputerze problemów z grą nie ma xP Ma ktoś jakiś pomysł może, co by tu poradzić? o.O Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Kupilem sobie konsolke w zestawie z gra i pilotem. Czy jest opcja, zeby je sprzedac? czy jesli potem zwracalbym konsole na gwarancji, to sklep bedzie wymagal bym oddal im sprzet razem ze wszystkimi akcesoriami? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 przeczytaj instrukcje obslugi... masz tam warunki gwarancji :F Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 432 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 A ja mam taki problem... Zmieniłem neta na 1Mb (radio) ale różnicy nie widać - przynajmniej w grze. W testach połączenia wykazuje mi, że router nie obsługuje funkcji UPnP Net jest podpięty bezpośrednio do konsoli (od zasilacza anteny >> antena-zasilacz-konsola, takie nie wiadomo co xP). PSN działa, przeglądarka i PSS również, ale grać się nie da nadal o.O Lagi potężne, a i bez disconnect'ów się nie obejdzie. Za to na komputerze problemów z grą nie ma xP Ma ktoś jakiś pomysł może, co by tu poradzić? o.O Na radiówce jeśli nie zabiją Cię pingi, to zrobi to jitter. Disconnecty to też normalna sprawa na takim typie internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yamamdowna 0 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 A ja mam taki problem... Zmieniłem neta na 1Mb (radio) ale różnicy nie widać - przynajmniej w grze. W testach połączenia wykazuje mi, że router nie obsługuje funkcji UPnP Net jest podpięty bezpośrednio do konsoli (od zasilacza anteny >> antena-zasilacz-konsola, takie nie wiadomo co xP). PSN działa, przeglądarka i PSS również, ale grać się nie da nadal o.O Lagi potężne, a i bez disconnect'ów się nie obejdzie. Za to na komputerze problemów z grą nie ma xP Ma ktoś jakiś pomysł może, co by tu poradzić? o.O Na radiówce jeśli nie zabiją Cię pingi, to zrobi to jitter. Disconnecty to też normalna sprawa na takim typie internetu. Tylko, że na PC w co bym nie grał to lagów nie mam a DC to rzadkość również, daltego pytam czy istnieje jakaś możliwość by to polepszyć o.O Dla przykładu tak wyglądają moje testy połączenia na ogół gdzie na poprzednim internecie (niby łącze 0,7Mb+), również radio, ping rzadko spadał poniżej 400 o reszcie nie wspominając już. Co do jitter'a - może i to powód, tylko dlaczego na PC wszystko jest cacy =/ Cytuj Odnośnik do komentarza
bobi 0 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Ok, więc od razu zaznaczę że konsoli o której będę pisał nie widziałem (rozmowa telefoniczna z ojcem). Mianowicie podczas aktualizacji FW została wyciągnięta wtyczka, konsola po uruchomieniu się chce 'coś' załadować dochodzi do pewnego momentu i zwiech. Podobno był wyciągany dysk - nie pomogło. Jest jakiś sposób by przywrócić konsole do stanu 'fabrycznego' bądź jakieś inne rozwiązanie wyżej wymienionego problemu ? Dodatkowo prosiłbym o kombinacje na 'przewietrzenie' i hard reset konsoli o już kiedyś tutaj widziałem. (pytanie o hard reset można sobie darować 3 posty wyżej jest GAPA!) Pozdrawiam, bobi. Edytowane 24 Czerwca 2010 przez bobi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi