Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
BRRip waży ok 1,5gb i ps3 raczej nie czyta tego.

Nie prawda. Mam na PS3 film "BRRip", który zajmuje dokładnie 2966mb i działa normalnie więc taki 1.5GB powinien tym bardziej chodzić.

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 237,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wsadziłem Tekkena 3 NTSC-U do konsoli PAL i jak na zdjęciu 

• Czyli że co, dałeś nowy użytkownik, wpisałeś nazwe i stary zniknął ? Jeżeli zniknął (nie wiem jak) to zrób nowy profil i zaloguj się na swoje konto.       Dzisiaj jest chyba przebudowa PSN, pewni

• Tak jak pisałem, jest przebudowa i pewnie dlatego jest problem z logowaniem. Trofea nie przepadły są na serwerze.

Opublikowano

PS 3 Media Server w locie konwertuje pliki na te obslugiwane przez dane urzadzenie?

Opublikowano

Chce z kompa przez DLNA streamowac na TV film, ktory jest MKV, a TV obsluguje tylko divix it. Program wszystko zalatwi w locie?

Opublikowano

nie wiem czy o to chodzi ale mkv na dysku PC to ps3 je widzi jako serwer plikow i bez problemow puszcza na tv.

wiem bo sam tak ogladam filmy.

Opublikowano

Czy zostawiane gry w napędzie wyłączonej konsoli wpływa jakoś niekorzystnie na płytę? Po skończeniu sesji zostawić grę w środku czy lepiej wyjąć?

Opublikowano

zastanówmy sie przez chwile. hmmm.

co złego moze sie stac plycie w napedzie? hmmm... płyta jest nieruchoma - wniosek: nie zarysuje sie :potter:

w konsoli nie ma kwasów lub innych gazów powstałych na skutek utleniania sie "czegokolwiek" - wniosek: płyta sie nie rozpuści/zmieni koloru/nie bedzie brzydko pachnieć :potter:

tak, lepiej wyciagac płyte przed wylaczeniem konsoli i zawsze wkladac ja do pudełka, w koncu prawdopodobienstwo, ze płyta zostanie zarysowana przez mechanizm wciagajacy płyte jest minimalny... nie pisząc juz o możliwosci wypadniecia płyty z dloni podczas przenoszenia jej z napedu do pudełka.

ostateczny wniosek: zawsze chowaj gry do pudelka po skonczonej grze :potter:

Opublikowano

Chce z kompa przez DLNA streamowac na TV film, ktory jest MKV, a TV obsluguje tylko divix it. Program wszystko zalatwi w locie?

Tak jak pisze Szpic, nieważne jaki typ pliku jest na kompie.

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem z internetem w ps3 i bardzo prosze o pomoc.

Jestem w niemczech i mam modem T mobile Speedport W 502V.Podlaczylem go kablem enthernet bezposrednio do konsoli ktora przy tescie polaczenia znajduje IP ale nie laczy sie z netem.Niewiem co zrobic bo na kompie wszystko smiga az milo.Pomocy.

Opublikowano

Wczoraj w opcjach PS3 zaobserwowałem iż można włączyć jakieś poprawienie grafiki jeśli posiada się telewizor HD, to faktycznie coś zmienia ?

Opublikowano

Sprzedaję grę na PS2, która jest w NTSC. Ktos wysłał mi wiadomość, że ma zmodyfikowaną PS3 i czy gra mu bedzie działać. Sprawdziłem Google, ale jakoś nic pomocnego nie znalazłem, więc chciałem zapytać, czy do PS3 istnieją jakieś chipy i tym podobne? Sam o tym nigdy nic nie słyszałem. Jedyne co mi do głowy przychodzi, to to, że ten typ niekumaty jest i ma zmodyfikowana obudowę (np tak jak ta http://www.ubergizmo.com/photos/2009/3/alien-ps3-mod.jpg) i mysli, że dzieki temu pogra w gry NTSC.

Opublikowano

a) typ musi miec konsole ntsc ps3 wersja 60gb

b) link nie dziala ale wiem o co chodzi i mozliwe, ze mu sie uda

c) nie ma chipow do ps3 pozwalajacych na cos takiego

Opublikowano

Jak wyglada przegranie danych z jednego PS3 na drugi? Pierwsza konsola to fat 80 gb a druga to 120 gigowa slimka. Nigdy tego nie robilem wczesniej i nie wiem jak wyglada przegrywanie danych ;P

Opublikowano

polacz obie konsole kablem internetowym i przejdz do odpowiednich opcji w konsoli ;]

synchronizują sie chyba tylko konta, save'y, hasła, itp. nie wiem jak z grami.

teoretycznie robi sie w ten sposob lustro poprzedniej konsoli

Opublikowano

Ja tego nigdy nie robiłem, ale komunikaty wyraźne wskazują na to, że dane z "konsoli-dawcy" zostają skasowane, z "konsoli-biorcy" nadpisane.

Kabel internetowy, hmm RJ45 krosowany/niekrosowany [?]. ;]

Edytowane przez Berion

Opublikowano

wydaje mi sie, ze wszytko jedno czy prosty lub krosowany... obecnie chyba wiekszosc urządzeń obsługuje oba typy.

;]

Opublikowano

Moj slim chodzi coraz glosniej. Obawiam sie ze to z powodu kurzu w srodku. Any idea jak to wyczyscic bez rozbierana?

Opublikowano

Czy wam tez psx classics albo minis zassane z ps store uruchamiaja sie na monitorze LCD w mniejszym okienku i otoczone czarna ramka??

Opublikowano

Nie, bo my mamy ustawione w konsoli wyświetlanie w natywnej rozdzielczości telewizora, a nie oryginalnej. ;]