Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

A ja gram ciagle w Tekkena DR Online po sieci....i bede gral do momentu wyjscia czesci 6 :) tak wiec niestety w czytniku nie mam zadnej plytki :)

Opublikowano

Ja tradycyjnie Call of Duty 4 i Pes 2008

Opublikowano

Obecnie gdy tylko znajdę wolną chwilę to CoD4,oprócz tego po raz 10 chyba zabieram się za przejście Resistance(zostały mi 4 ostatnie etapy),no i dla relaksu odpalam moje kochane Super Puzzle Figter 2 Turbo.A jak mam ochotę trochę ruszyć główką i poprzeklinać to zapuszczam Pixel Junk Monster-kurcze trudne to jak nie wiem albo ja się nie znam :P

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano
  • Autor

Gram Guitar Hero 3

Opublikowano

Army of Two. Ma ktoś ochotę na kooperację mój ID artexx

Opublikowano

Devil May Cry 4 :]

Dzisiaj kupuje drugi dodatek do Warhawk'a, to pewnie go też dorzucę :P

Opublikowano

CoD4 4ever!!! oprocz tego to Uncharted. Planuje zakup assassina lub unreala (nie wiem co wybrac, mozna poradzic jak ktos chce :D ) W przyszlosci prawdopodobnie bede cial w Battlefielda Bad Company :P

Opublikowano

ja gram wlasciwie tylko w guitar hero 3 obecnie mecze wszystkie piosenki na 5gwiazdek na hardzie. czasami odpale na chwile burnouta lub ninja gaiden sigma. zastanawiam sie czy warto kupic gta4. nigdy nie bylem fanem tej serii, ale wszyscy tak sie jaraja ta gra ze pewnie sie skusze.

Opublikowano

nie mogę się cały czas oderwać od COD4 Online! Choć dziś wieczorem pod mój dach zagości MGS Online Beta :)

Opublikowano

Aktualnie gram w "Burnout Paradise" i "Stardust HD".

Powoli zaczynam zabierać się za "MotorStorm" ale muszę przestawić się ze stylu jazdy w Burnouta :)

Opublikowano

Ja aktualnie gram w Assassin's Creed! Wspaniala gra, przynajmniej na razie ^_^

Opublikowano

GTA IV...

A tak na serio to od wczoraj mam konsolę i nie mam żadnej gry xD Pierwszą będzie ta co wyżej wymieniona ;)

Opublikowano

Army of Two ... mocny tytuł .

Opublikowano

formula one championschip edition. za(pipi)ista gra.

Opublikowano

od kilku miesiecy Warhawk i jeszcze mi sie nie znudzil, w miedzy czasie Super Stardust HD ale jest to czaso chlonna gra...