Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 481,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Obecnie 2 raz inFamous evil side a w kolejce czekaja Stranglehold + Red Alert 3 :)

Opublikowano

Killzone 2 multi gdy mam czas i Sacred 2 gdy muszę od czasu do czasu odejść od konsoli

Opublikowano

KZ2 online i MS:PR online

Poza tym przymierzam sie powoli do Fallouta 3 (poki co zniecheca mnie kaleczny widok TPP i bugi juz w pierwszej godzinie gry <_<)

Opublikowano

Dead Space - czemu ja w to wcześniej nie grałem?

Mega Wypas z Przytupem. Kto nie grał - niech sprawdzi.

Polecam.

Edit: Z wrażenia zamówiłem sobie Dead Space Downfall na Blu Ray'u (oficjalny animowany prequel do głównej gry). :>

Edytowane przez POL_SouL

Opublikowano

GTA IV -WYMIATA

Resistance 2

UNCHARTED

fallout 3

Red faction- mozna łatwo sie odstresowac rozwalajac OOOGROMNE mosty,budynki..... WSZYSTKO!!! jesdynie młotkiem...:D

buzz -swietne na impreze

Opublikowano

inFamous - takiej gry mi było trzeba. Można usiąść na pół godziny - godzinę i zaliczyć parę misji bez konieczności "wsiąkania" w świat gry. Świetne sterowanie daje dużo radości z gry i czuję, że tym razem nie odpuszczę sobie trofeów.

Virtua Fighter 5 - w to gram raczej z konieczności aby grając z kumplami nie dać ciała ;)

Opublikowano

Prototype - można się odstresować ... ^_^

Ratchet & Clank:Tools of Destruction - wszystko za(pipi)iście,ale te checkpointy zaczynają mnie w(pipi)iać :P

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

battle 1943 , miła odmiana od COD WAW

Opublikowano

Głównie battlefield 1943.

Od czasu do czasu gram w LittleBigPlanet, bo staram się zdobyć trofea Play, Share i Booty Master. Nie ma lekko ;)

Od biedy włączę Castlevanię SotN a w kącie czekają Final Fantasy VII i pierwszy Resistance. Plus WipEout HD, którego nie włączałem od dłuższego czasu.

Opublikowano

The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition :lol:

Naprawdę wciągająca i fajna gra. Jestem po około 20 godzinach gry, a wykonałem jednego questa fabularnego. Jeszcze sporo przede mną więc idę grać. :)

Opublikowano

Burnout, a czekam aż wyjdzie jakis porzadny jRPG, bo bieda jest na soniaka bieda.

Opublikowano

TR:U padł

pora na Resident Evil 5 :)

Opublikowano

inFAMOUS na 100% (Aktualnie 60%)

zmiana płyty

Uncharted na 100%

zmiana płyty

Killzone 2 na 100% i będę grał multi :P

Opublikowano

CoD:WaW

Bioshock

Far Cry 2

Opublikowano

Pykam w K2 na elite i w multi.

Czasem pogram w PoP który mnie totalnie zawiódł i strasznie mnie nudzi. Poprzednie części były jakieś fajniejsze :P

Opócz tego Puzzle Quest: Galatrix, Wolf i Bomberman, ale też bez rewelki.

Ogólnie nie ma w co grać. Dobrze, że od wtorku zaczynam wakacyjne wyjazdy.

Na granie czas będę mieć dopiero we wrześniu tak na prawdę i do tego czasu postaram się już niczego nie kupować co by mieć siano na holiday season. Z ostatnich premier do nadrobienia mam Call of Jaurez i InFamous, ze starszych Bioszoka :o Nie wiem kiedy to ogarne.

Ahhhhhhhh ten czas.:/

Opublikowano

Prototype -fajniej mi sie gra niz w infamous

Fight Night 4 - z bratem, Tyson vs Lenox

Grid - drugi raz przechodze - chyba najlepsza scigawka jak jak dotąd wyszła na ps3.

Opublikowano

Obecnie Command & Conquer: Red Alert 3 - Ultimate Edition za(pipi)ioza :D

Opublikowano

Saints Row 2 :P I niedługo wezmę się za Infamous :P

Opublikowano

Staram sie zaczac grac w resistance2, bo zalega na regale, a wolalbym wymienic ta gre na cos nowszego xD

pomijajac r2, gram jeszcze w bf1943 i whd