Opublikowano 20 października 201014 l Przeszedlem na szybko Enslaved i dalej ogrywam nieziemsko miodna Castlevanie, jeszcze pogrywam w FIFE 11, Sport Champions i czekam na weekend z Falloutem Vegasss i Medalem
Opublikowano 26 października 201014 l RDR (Undead Nightmare) ta gra chyba nigdy nie wyjdzie na stałe z czytnika ;]. Tomb Raider : Underworld zostały mi wszystkie skarby do znalezienia i platyna. Costume Quest. Edytowane 26 października 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 26 października 201014 l co za pytanie, oczywiście... RDR: Undead Nihgtmare, w dzien za to prubuje wrocic do Tekken'a 6. Dead Space - zaliczony
Opublikowano 26 października 201014 l Vanquish zaliczony. Dalej chyba poleci dodatek do RDR, a przecież zaraz GOW na PSP i Assassin's Creed Brotherhood.
Opublikowano 27 października 201014 l Nawet nie pytam skąd Wy macie na to wszystko kase :confused: - Assassin's Creed 2 - Fallout: New Vegas - The Secret of the Monkey Island
Opublikowano 27 października 201014 l Ciągle dłubie przy Super Street Fighter 4, coraz bardziej wkurzając się na pada. Standardowo pomykam po Paradise City, czyli Burnout Paradise.
Opublikowano 27 października 201014 l Ostatnio skończyłem God of War 3 i teraz będę się brał za Heavenly Sword.
Opublikowano 31 października 201014 l NFS: Hot Pursuit demo FIFA 11 PES 2011 God of War: Ghost of Sparta (PSP) Sport Champions Edytowane 31 października 201014 l przez schab0795
Opublikowano 31 października 201014 l Fallout 3 DLCs Castlevania Tomb Raider Underworld Duperele z psn.
Opublikowano 31 października 201014 l strasznie ciężko mi sie przestawić... i z tym bólem stwierdzam, ze powoli powracam do Tekken'a 6. p.s w DR nie ma z kim grac, a jak chce sie trzymać poziom to trzeba sie zmusić( jak sie nie ma, co sie lubi...).
Opublikowano 10 listopada 201014 l CoD: Black Ops Castlevania (w zasadzie dopiero zaczynam) Tomb Raider Underworld (jeszcze tylko 42 skarby dzielą mnie od platyny) Undead Nightmare (challenge, skarby i platyna po raz piąty ;p to znaczy calak) Edytowane 10 listopada 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 10 listopada 201014 l Super Street Fighter IV i Versus w RE5 (debilom którzy wychodzą pod koniec meczu bo przegrywają powinny się psuć konsole ) Czekam na paczkę z Enslaved. Edytowane 10 listopada 201014 l przez Square