Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Od wczoraj Killzone 3 - multi gromi suty.

Do wczoraj Black Ops - niby wku^wia i irytuje, ale ileż satysfakcji dają staty 31:1 na HC :D.

Test Drive Unlimited 2 - w międzyczasie zdobywam i zwiedzam po kolei wszystko co się da.

Gran Turismo 5 - nieprzerwanie od premiery, kończę platynować.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 482,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Własnie odpalam GOW III , nareszcie sprawdze czy wyszedł hit czy kit. :thumbsup:

Opublikowano

Jeżeli lubisz pięknie opanierowane, ale odgrzewane 50 razy kotlety, to będziesz zachwycony.

- dalej w Uncharted 2

Opublikowano

dzisiaj zacząłem killzone 2 ;)

niedawno ukończyłem red dead redemption

w kolejce czeka uncharted 2 i killzone 3 ;)

tak wiem, dawno w nic nie grałem i 2 lata mi sie ps3 kurzyło przy tv ;)

Opublikowano

Męczę się z FFXIII, z każdą godziną utwierdzając się w przekonaniu że Japończycy oduczyli się robić gry video

Opublikowano

Killzone 3, a w momentach gdy mi się nie chce grac po multi odpalam Joe Dangera ;)

Poza tym po raz piąty wracam do PES'a i dałem drugą szansę GT5.

Opublikowano

Killzone 3 skonczone, TestDrive 2 niegrywalne na kierownicy wiec spada po 2 dniach, dalej DeadSpace 2, BulletStorm i nonstop Skate 3 online

Edytowane przez Sqtr78

Opublikowano

DLC do Majin and the Forsaken Kingdom. Dobry zestaw za tak niska cene, nagrody za ukonczenie poszczegolnych misji z wysokimi notami tez przednie (Majin jako zombie wymiata :).

Opublikowano

Uncharted 2 multi i mam nadzieję że Dead Nation w kooperacji.

Opublikowano

lead and gold, dobrze jest poczuc sie jak lucky luck :)

Opublikowano

final fantasy 13 drugie podejscie bo ta gra to już nie to samo co finale do dziesiątej części (włącznie)

Opublikowano

Mass Effect 2 - od dawna żadna gra nie przykuła mnie do konsoli na tyle czasu co ME2

Opublikowano

Uncharted 2 multi i mam nadzieję że Dead Nation w kooperacji.

Mała zmiana. Dead Nation wskakuje na pierwsze miejsce ogrywanych gier. W między czasie multi U2 :whistling:

Opublikowano

Mass Effect 2 - dobra historia, rozbudowanie, postaci i upgrady. Animacja ruchow postaci niestety zalosna :(

Gra wciaga, ale momentami jest przekombinowana, jak dla mnie.

Opublikowano

Pierwsza częśc LBP, chciałem pobawic się w edytorze, ale absolutnie nie mam pomysłów. Zrobiłem jeden do zbierania serduszek, start-meta i to na tyle by było. H4H xD

Poza tym ogrywam Killzone 3.