Opublikowano 22 marca 201312 l Zagrywam sie w nowego Mortal Kombat - wciagnal mnie do tego stopnia, ze jakos nie moge skonczyc Far Cry 3 i nawet jak juz odpale to jakos nie chce mi sie w niego grac, wole Mortala. Nowy Mortal jest bardzo rozbudowany, wiec jest co robic - jesli ktos jeszcze nie gral to polecam ! Poza tym w miedzyczasie (ostatnio mniej ze wzgledu na MK) po raz drugi przechodze Dead Space - tym razem na new game +. Mam co prawda druga czesc, ktora juz czeka, ale jedynka tak bardzo mi sie spodobala, ze postanowilem przejsc po raz kolejny - ma niesamowity klimat. Edytowane 22 marca 201312 l przez saptis
Opublikowano 22 marca 201312 l Tomb Raider - uwielbiałem stare TR, uwielbiam i nowe. Dokładnie tego się spodziewałem - nie fajerwerków i bitej śmietany, ale dobrze wykonanego rzemiosła w wydaniu CD. Na razie nie zawodzę się, ale platyny, które są ostatnio dość popularne u mnie, nie zamierzam wbijać. Za dużo ambarasu z rzeczami, które niekoniecznie mi się w grze podobają.
Opublikowano 22 marca 201312 l FARCRY 3 - na wieczor laduje w czytniku wyciagaM tylko i wylacznie, jak wpadnie :blum1: Edytowane 22 marca 201312 l przez MEVEK
Opublikowano 23 marca 201312 l Skończyłem Saints Row 3(mega gra,wrócę do niej żeby wbić platyne ale na razie nie mam czasu) więc teraz pora dokończyć XCOMA
Opublikowano 23 marca 201312 l Medal of Honor Warfighter, fajna kampania singlowa ( w poprzednim medalu tez mi sie podobala) . w multi nie grywam wiec zostal wyzszy poziom trudnosci
Opublikowano 23 marca 201312 l Mortal Kombat wylądowało na ps3. Gra fajna, czuć ducha pierwszych części smoczej sagi, tryby gry są ciekawe ale przekonałem się, że jestem h*jowy jeśli chodzi o bijatyki. No bo jak wytłumaczyć fakt, że Goro spuszcza mi wpie*dol.... na easy :confused:
Opublikowano 25 marca 201312 l sly cooper 1 ,pozniej 2 i 3 ,piękna platformówka ,napewno zakupie 4 - szkoda ze tak mało jest fajnych platformerów ,na psx i ps2 było ich ogrom
Opublikowano 27 marca 201312 l Od wczoraj również w BioShock Infinite. Wspaniała gierka, warto było kupić na premierę. Czuć że to dzieło z duszą stworzone przez prawdziwych artystów. Columbia zachwyca tak samo jak Rapture. Ciekawe miejscówki ociekają klimatem. A jakie jest oświetlenie w tej grze. Poczciwy Unreal 3 znów dał radę. Fabuła póki co toczy się spokojnie. Tradycyjnie poznajemy historię słuchając nagrań i badając każdy zakamarek. A Elżbieta faktycznie wymiata i zapisze się w historii gier.
Opublikowano 27 marca 201312 l God of War Ascension na Tytanie - narazie 7 rozdział i wydaje mi się łatwiej niż na hardzie W wolnych chwilach ogrywam Dragon Ball Budokai HD Collection i po raz kolejny planuje odpalić Bioshocka po ponad 3 latach przerwy.
Opublikowano 28 marca 201312 l Zacząłem wreszcie Assassins Creed III jestem w 4. rozdziale. Fabuła jak na razie bardzo mi się podoba, podoba mi się również konstrukcja świata, widoki, zachowania przechodniów i wiele drobnych szczególików. Nie podoba mi się sterowanie, błędy, walki i pozorna swoboda. Zobaczymy jak będzie dalej.
Opublikowano 28 marca 201312 l Od rana Bioshock: Infinite, nie mogę się doczekać, aż za chwilę znów wrócę do Columbii, a mam dopiero początek zabawy (5h obwąchiwania ścian).
Opublikowano 28 marca 201312 l Żongluje płytkami w oczekiwaniu na Razor's Edge. <DMC3/4/NGS> I sam bym pohasał po Columbii, ale obiecałem sobie że nie kupie na premierę bo zaraz będzie o połowę tańsza, więc cierpię. :< Edytowane 28 marca 201312 l przez XM.
Opublikowano 29 marca 201312 l Wróciłem na łono Mojave Wasteland - wznowiłem grę od save'a zapisanego w momencie zwrotnym fabuły. Gra mi się wybornie - warto było dać New Vegas ostatnią szansę
Opublikowano 30 marca 201312 l Wracam niedługo do pięknych czasów PS2, oczywiście w odświeżonej wersji HD. MGS3 + Okami I nie, nie buntuję się przeciwko "nowościom". Na takiego Bioshocka: I zwyczajnie brakuje mi obecnie kasy. Najbardziej cieszy mnie to, że wspomnienia o w/w mam mocno zamazane(kiedy to było? 2005 - 2007 rok!), tak więc obcowanie będzie jeszcze bardziej intensywne XM. - fixed! Na Re4 też przyjdzie czas. Edytowane 30 marca 201312 l przez Wiolku
Opublikowano 30 marca 201312 l Okami w EU to początek 2k7, MGS3 natomiast prawidłowo, 2005 rok. Do kolekcji kozaków z poprzedniej generacji brakuje jeszcze tylko RE4HD Cisnę MGR:Revengeance, właściwie dopiero zaczynam i jak na razie bez podniety, oby więcej niż tylko bossowie dawali radę.
Opublikowano 30 marca 201312 l W nocy skończyłem pierwszy odcinek The Walking Dead. Dużo się mówiło o tej grze więc skorzystałem z promocji w PSS i kupiłem. To dopiero pierwszy odcinek jednak, oczekiwałem czegoś lepszego. Wielu twierdzi, że to najlepsza gra ubiegłego roku, no nie wiem, na kolana mnie nie rzuciła. Po takich rekomendacjach spodziewałem się mocnego uderzenia w twarz, nie dostałem tego. Na szczęście jest 5 odcinków, może kolejne dadzą radę.