Owiec 281 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Pewnie skonczyl na team deathmatchu, trybie ktory nie ma sensu w tej grze wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
skiz 5 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Obiło mi się o uszy ,że podczas nadchodzącego update'u ma pojawić się 5 nowych prestiży słyszał ktoś coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Pewnie skonczyl na team deathmatchu, trybie ktory nie ma sensu w tej grze wg mnie. Grałem w Hardcore'a w Search and Destroy, w Headquaters. Gra świetna, ale wolałem wymienić na GTA. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Panowie pomocy mam problem a mianowicie nie moge polaczyc sie na live z kumplem przez party invite z innymi moge a z jednym nie dodam ze mamy łacza w chello resetowalismy modemy, routery, czyszcilismy cache itd. Ktos ma jakis pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Darko. 4 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 NAT open czy moderate? Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Nat otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza
lutoslav 0 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Witam witam. Kupilem sobie CoD 4: Game of the Year Edition i chcialem zarejestrowac swoj kod, ale na stronie na ktorej trzeba to zrobic pisza ze odswiezaja tokeny. Długo to juz trwa? Ktos wie ile czasu im to jeszcze zajmie? Cytuj Odnośnik do komentarza
goggy 0 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 od wczoraj testuje COD4 w wersji na xbox360, mianowicie xbox live gra się nawet nawet, trochę lepiej wypada tu komunikacja i zapraszanie znajomych oraz nie wywala z planszy znaczy z game lobby tak często jak w psn Co do samej rozgrywki to podobnie sterowanie powiem że jest dość przyjemne aczkolwiek wole żeby anologi miały więcej luzu tak jak w DS3 (jednak 16h online w cod4 na psn robi swoje). gamertag: goggypl (tak sam jak na psn) Cytuj Odnośnik do komentarza
3ACV22 0 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Pewnie skonczyl na team deathmatchu, trybie ktory nie ma sensu w tej grze wg mnie. Nie rozumiem,jak to nie ma sensu.Czy ty wogule używasz headsetu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) Jak gralem to uzywalem, a o co chodzi? O to ,ze w team deathmatchu 90% ludzi leci na pale, zeby kogos zabic po prostu, zadnej wsplpracy ,nie to co w S&D. Zreszta po co odkopujesz posty sprzed 2-och miechow? Edytowane 31 Października 2008 przez Owiec Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Bo deathmatch jest znacznie mniej wciągający niż S&D, ot latasz we wszystkie strony i zabijasz każdego, w S&D emocje są znacznie większe, tak samo jak frustracja po śmierci i satysfakcja po fragu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 nie wiecie czy wersja francuzka ma multi w engliszu ? bo jest tania na allegro a na multi mi tylko zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Nawet multi jest en francais. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Ale tyle ,tam tego francuskiego potrzebne ,ze szkoda gadac... Strzelasz i tak RT Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Jedyna niedogodność to nazwy map różniące się od używanych przez większość Polaków (Ambush=Embuscade) no i ewentualnie opisy challenge'ów jak ktoś zupełnie nie zna języka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 lepiej dolozyc te kilkanascie zlotych i grac bez problemow Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość majsterrPL Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Zostaje ktoś przy czwórce, czy wszyscy przymierzają się już do piątki? Bo nie wiem czy warto kupować. Znaczy się, kupić w sumie i tak kupię, ale z Polakami zawsze raźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Z tego jak oceniaja ludzie 5 ,wynika na to ,ze za dlugo ludzie w nia nie pograja. Kupuj smialo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość majsterrPL Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Kupiłem za 120zł w tym te cztery bonusowe mapki. Mam nadzieję Owiec że się nie mylisz. Zresztą, II WŚ ssie z połykiem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Może ktoś podać linki do jakiejś polskiej ligi lub klanów gierzących w codzika 4 na X'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Z tego jak oceniaja ludzie 5 ,wynika na to ,ze za dlugo ludzie w nia nie pograja. Kupuj smialo. Obyś się nie mylił, bo też kupuje właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Koniec z DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryofu Housen 0 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Może mi ktoś wytłumaczyć o co biega z checkpointami w tej grze? Są randomowe czy wtf? Jadę "No fighting in the war room" na veteranie, przebiegałem przez jedno miejsce z 10 razy, aż tu za którymś wskoczył checkpoint znikąd o0 (jestem pewien, że wcześniej go w tym miejscu nie było) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 To nie jest ta misja na czas? Bo tam podobno gra się nie zapisuje jak idziesz za wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 No, jeśli myślimy o tej samej misji, to nie podobno, tylko na pewno Bo to byłoby bez sensu, dochodzisz do checkpointa, masz przed sobą jeszcze kawał drogi, a zostaje ci np. minuta. I co? Restart całej misji (a przed sekwencją na czas sporo się wcześniej działo, z tego co pamiętam) byłby jedynym rozwiązaniem. No, ale na szczęscie gra jest nawet w takich aspektach dopracowana Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi