owca 3 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Miałem dzis poważne problemy ok północy z zalogowaniem sie po jednym z meczów gdzie mało co nie zeszłem na zawał gdy podliczyło mi XP points i zdegradowało z 44 lvl na 1 , a raczej było to nie możliwe, cały czas komunikat DOWNLOADING GAME SETTINGS i czasem na czarnym tle ...MATCHMAKING PROBLEM (ERROR 33) czy jakoś tak. Może coś grzebią na serwerach, może patcha wżucą. Jak tam u was to wyglądało? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
bocius 0 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Mialem to samo ale juz jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Miałem dzis poważne problemy ok północy z zalogowaniem sie po jednym z meczów gdzie mało co nie zeszłem na zawał gdy podliczyło mi XP points i zdegradowało z 44 lvl na 1 , a raczej było to nie możliwe, cały czas komunikat DOWNLOADING GAME SETTINGS i czasem na czarnym tle ...MATCHMAKING PROBLEM (ERROR 33) czy jakoś tak. Może coś grzebią na serwerach, może patcha wżucą. Jak tam u was to wyglądało? Problem ten mieli pewnie wszyscy i nie tylko wczoraj/dzisiaj się on pojawia. Niestety napewno nie jest to kwestia tego, że mają wydać patcha, ten ma się "podobno" pojawić w połowie stycznia dopiero. Jest to oficjalne info IW. Dlaczego tak późno poczytajcie sobie na forum www.infinityward.com Pozdro Edytowane 2 Stycznia 2008 przez elvis004 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Miałem dzis poważne problemy ok północy z zalogowaniem sie po jednym z meczów gdzie mało co nie zeszłem na zawał gdy podliczyło mi XP points i zdegradowało z 44 lvl na 1 , a raczej było to nie możliwe, cały czas komunikat DOWNLOADING GAME SETTINGS i czasem na czarnym tle ...MATCHMAKING PROBLEM (ERROR 33) czy jakoś tak. Może coś grzebią na serwerach, może patcha wżucą. Jak tam u was to wyglądało? Problem ten mieli pewnie wszyscy i nie tylko wczoraj/dzisiaj się on pojawia. Niestety napewno nie jest to kwestia tego, że mają wydać patcha, ten ma się "podobno" pojawić w połowie stycznia dopiero. Jest to oficjalne info IW. Dlaczego tak późno poczytajcie sobie na forum www.infinityward.com Pozdro oby bo cod stal sie dla mnie zupelnie niiegrywalny bo ile ku... mozna czekac zeby zagrac jeden mecz !! :\ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 A ja dalej się upieram ,że winę za taki stan rzeczy ponosi niekompatybilnośc wersji.Wersja US doczekała się updatu-nie wiem co on robi ale każdemu posiadaczowi wersji US się on ściągnał jakiś czas temu i z tego co widzę nikt posiadający wersję ze Stanów nie narzeka na tak wielkie problemy z online jak Wy.Oby IW wypuściała jak najszybciej patcha bo może dojść do paradoksu ,że zacznie się polowanie na wersje ntsc Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 A ja dalej się upieram ,że winę za taki stan rzeczy ponosi niekompatybilnośc wersji.Wersja US doczekała się updatu-nie wiem co on robi ale każdemu posiadaczowi wersji US się on ściągnał jakiś czas temu i z tego co widzę nikt posiadający wersję ze Stanów nie narzeka na tak wielkie problemy z online jak Wy.Oby IW wypuściała jak najszybciej patcha bo może dojść do paradoksu ,że zacznie się polowanie na wersje ntsc Nie moge sie zgodzic z Twoim zdaniem.Posiadam wersje EU,nie mam zadnych problemow z gra,wszystko chodzi pieknie,szybkie laczenie do gry,zero lagow czy innych (pipi).Jedynym bledem jest to,ze jak siedzimy w kilka(nascie) osob w lobby,to czasami przestaje slyszec ludzi,musze wyjsc i wejsc do party jeszcze raz,wtedy wszystko wraca do normy;d Jak dla mnie,jest to jedyny mankament,ktory prawie w ogole nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 W takim razie nie mam pojęcia czemu niektórym wszystko działa ok ,a inni powoli nie potrafią patrzeć na tryb online w CoD4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 W takim razie nie mam pojęcia czemu niektórym wszystko działa ok ,a inni powoli nie potrafią patrzeć na tryb online w CoD4 Nie mam najmniejszego pojecia,niektorzy od samego poczatku nie maja zadnych problemow co do online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Od kilku dni gram w CoD4 po multi, wersja europejska. Lacze mam Neo+512, zero problemow z gra, zero lagow i tylko raz wywalio mnie z gry ale byl to ewidentny blad sieci. Multplayer wymiata, a co do singla to chwilowo sobie dalem spokoj po tym jak w czasie pierwszej misji (na statku) zaczelo mi sie zbierac na hafta . We lbie mi sie kreci ale gram twardo dalej az do samej koncowki kiedy biegnie sie po tonacym okrecie (ekran jest pochylony), po tej akcji to nie wiedzialem juz czy zdaze do kibla i rzucilem spawa przez okno (na szczescie mieszkam na parterze). Do tej pory tylko dwie gry tak na mnie dzialaly, pierwsza to Disruptor na PSX'a (jak gral kumpel i latal z giwera po scianach i suficie) a druga to Doom III. W zadnej innej grze nawet przy najdzikszych harach nie malem podobnych akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
zajebisty 0 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 A ja dalej się upieram ,że winę za taki stan rzeczy ponosi niekompatybilnośc wersji.Wersja US doczekała się updatu-nie wiem co on robi ale każdemu posiadaczowi wersji US się on ściągnał jakiś czas temu i z tego co widzę nikt posiadający wersję ze Stanów nie narzeka na tak wielkie problemy z online jak Wy.Oby IW wypuściała jak najszybciej patcha bo może dojść do paradoksu ,że zacznie się polowanie na wersje ntsc Nie moge sie zgodzic z Twoim zdaniem.Posiadam wersje EU,nie mam zadnych problemow z gra,wszystko chodzi pieknie,szybkie laczenie do gry,zero lagow czy innych (pipi).Jedynym bledem jest to,ze jak siedzimy w kilka(nascie) osob w lobby,to czasami przestaje slyszec ludzi,musze wyjsc i wejsc do party jeszcze raz,wtedy wszystko wraca do normy;d Jak dla mnie,jest to jedyny mankament,ktory prawie w ogole nie przeszkadza. Tez wersja eu i wczoraj poltorej godziny szukalem meczu i nie znalazlem NAPRAWDE POLTOREJ GODZINY I NIC!!! a szukalem wszedzie gram tak o 18 mysle ze czas tez ma tu jakies znaczenie.Nie wiem dzis np bylo ok znajdywalo w miare dobrze NAWET POGRALEM.Ja czekam na patch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 A ja dalej się upieram ,że winę za taki stan rzeczy ponosi niekompatybilnośc wersji.Wersja US doczekała się updatu-nie wiem co on robi ale każdemu posiadaczowi wersji US się on ściągnał jakiś czas temu i z tego co widzę nikt posiadający wersję ze Stanów nie narzeka na tak wielkie problemy z online jak Wy.Oby IW wypuściała jak najszybciej patcha bo może dojść do paradoksu ,że zacznie się polowanie na wersje ntsc Nie moge sie zgodzic z Twoim zdaniem.Posiadam wersje EU,nie mam zadnych problemow z gra,wszystko chodzi pieknie,szybkie laczenie do gry,zero lagow czy innych (pipi).Jedynym bledem jest to,ze jak siedzimy w kilka(nascie) osob w lobby,to czasami przestaje slyszec ludzi,musze wyjsc i wejsc do party jeszcze raz,wtedy wszystko wraca do normy;d Jak dla mnie,jest to jedyny mankament,ktory prawie w ogole nie przeszkadza. Tez wersja eu i wczoraj poltorej godziny szukalem meczu i nie znalazlem NAPRAWDE POLTOREJ GODZINY I NIC!!! a szukalem wszedzie gram tak o 18 mysle ze czas tez ma tu jakies znaczenie.Nie wiem dzis np bylo ok znajdywalo w miare dobrze NAWET POGRALEM.Ja czekam na patch. Ja nie wiem,mi pieknie szuka o kazdej porze:) Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 czy ktoś z was gra zestawem m+k? jak tak to jaki polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 czy ktoś z was gra zestawem m+k? jak tak to jaki polecacie? Raczej nikt nie gra bo CoD nie obsluguje KM. Ja nie polecam wcale, ucz sie grac na padzie, poza tym do CoD mysz wcale nie jest potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 ok. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
CELL7777 1 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 to co sie dzieje ostatnio z serwerami to parodia!!! caly czas mie rozlacza albo pojawia sie error33:/ czy zrobia cos z tym ????? narazie robie przerwe bo juz niemam nerwow Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Czy tylko ja tak mam że gra szuka i szuka i nic nie znajduje? Żadnych meczy nic, cały czas szuka:/ Na górze pisze tylko: Trying to join potential matches... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Też tak mam, w sumie nie czekałem dłuzej bo mnie wkurzyło, także niewiem czy dalej tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
zajebisty 0 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 No coz moge powiedziec nie jestem wyjatkiem panowie mam to samo a jak widzicie niektorzy maja wszystko idealnie NIE WIEM O CO CHODZI........KU....... Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 No coz moge powiedziec nie jestem wyjatkiem panowie mam to samo a jak widzicie niektorzy maja wszystko idealnie NIE WIEM O CO CHODZI........KU....... Nie no teraz to i ja mam problemy od 15 minut próbuje się połączyć... z tego co widzę na forum to jakaś większa zwieszka serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Niestety u mnie to samo. Za cholere nie znajdzie zadnego serwera. A gralem jakas godzine temu i bylo CACY Cytuj Odnośnik do komentarza
asd12033 0 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) nie no k.rwa ja sie za.ebałem a to nie działa co to ma znaczyć ;/ godz 01.30 znowu lezy Edytowane 5 Stycznia 2008 przez asd12033 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 W ta gre nie da sie grac online, jesli nic nie poprawia do konca tego tygodnia, to w poniedzialek wystawiam gre na allegro i kupie wersje na X360 albo UT3 :catfight: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Pes2008, teraz dochodzi COD4. Coz, chcesz grac online, kup X360. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Prosze bez takich tektów. że Wam cos nie działa to nie znaczy ze wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość konstant Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Niby tak, ale jednak ogromna wiekszosc ma problemy z online w COD4. Wiec nie mozna powiedziec ze jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi