wiedzminka 0 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Mam takie pytanko, gram od miesiąca w COD4 ale wstyd się przyznać nie wiem jednej rzeczy, mianowicie czy helikopter można rozwalić tylko za pomocą RPG, czy też może zwykłym karabinem jak będę długo strzelał to też go zniszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza
napletator 0 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Mozna tez zwykla bronia tylko no troche to bedzie trwalo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Mam takie pytanko, gram od miesiąca w COD4 ale wstyd się przyznać nie wiem jednej rzeczy, mianowicie czy helikopter można rozwalić tylko za pomocą RPG, czy też może zwykłym karabinem jak będę długo strzelał to też go zniszcze ? Jeśli mamy jakiś ciężki karabin przy sobie to i w pojedynke można go uziemić. 1 rakieta + ciężki karabin dadzą mu radę. Jak się ludzie zgrają i kilku (lub lepiej kilkunastu) zacznie ostrzał to jego zestrzelenie trwa moment. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Najlepiej strzelać w tylne śmigło. :pifpaf: Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Jedyny minus ze nie dostaje sie zadnych punktów za zestrzelenie halikoptera... vtylko raz za chellange... troszke chamsko Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Tylko z tą punktacją to bym nie przesadzał, jeśli była by za wysoka to taki śmigłowiec stanowił by cel nr 1 i jego użycie nie miało by większego sensu. Można zamiast tego wprowadzić np obronę przeciwlotniczą(za jeszcze wiekszy streak). Ktoś z przeciwnej drużyny daje nalot a ty zanim przylecą odrzutowce aktywujesz je i obserwujesz jak pikują w glebę hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
drk2 7 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Dawno nie odpalalem cod4 ,dzisiaj wszedlem w multi i co widze w message of the day ? ze mozna pobrac toola na pc do tworzenia map w multi ,jak w ut3 .Wiecie cos na ten temat ?Byloby milo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Yhm. Ale trzeba miec na PC wersje Cod4 Ja juz pobieralem tool kity ale w miare sie zoientowalem co jest potrzebne aby je odpalic. Jesli wiec masz Cod'a na pc-ta to mozesz sie pobawic w tworzenie mapek Cytuj Odnośnik do komentarza
drk2 7 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Pieca nie mam tym bardziej coda na niego ale fajnie by bylo sciagnac jakies nowe mapki zrobione przez innych Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 No chyba z takim zamierzeniem IW puscilo w siec te tool kity. Ludzie porobia mapki, pozniej wybiora najlepsze i bedziemy chyba mogli spodziewac sie ich w nowym patchu Bo tak na dobra sprawe, to po dluzszej grze te mapki ktore sa potrafia sie znudzic... Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Za niedługo 4 nopwe mapy do COD'a robione przez samych twórców, a później moze własnie mapki robione przez graczy.. miejmy nadzieje zetroszke sie tego nazbiera... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Skoro następna gra ma wyjść za 2 lata,to dobrze by było gdyby dodali coś by się ta gra nie znudziła.Fajnym bajerem by było,gdybyśmy mogli wybierać mapki na której chcemy grać Cytuj Odnośnik do komentarza
pack 1 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Nowe mapy Chinatown http://img91.imageshack.us/img91/6074/000031gl5.jpg http://img91.imageshack.us/img91/1882/000047fs5.jpg http://img384.imageshack.us/img384/5601/000051sn9.jpg http://img232.imageshack.us/img232/9818/000057vt0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Te lampiony i kolory w chinatown wyglądają świetnie. Pytanie tylko kiedy, kiedy, kiedy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 http://mx.youtube.com/watch?v=8IUPhXpbmzk czity na mp... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 IW ponoć o tym wie i pacza ma dać eeeh http://mx.youtube.com/watch?v=mpmqcjI_FLE Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 http://www.gametrailers.com/player/usermovies/190371.html nowe mapki Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Niech sie z tym pospieszą.Ja na razie czekam na patcha,bo jak tu grać jak co chwila odejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) Niech sie z tym pospieszą.Ja na razie czekam na patcha,bo jak tu grać jak co chwila odejmuje No właśnie zainstalowałem patcha 1.2 (wersja US) i chyba znowu jest podział na serwery bo mam wrażenie, że częściej trafiam do gier gdzie mam tylko 2 kreski... EDIT: Czyżbym był jednym z pierwszych który go pobrał?? Bo nigdzie nie mogę znaleźć żadnych informacji na temat tego patcha... co usprawnił itp. Edytowane 18 Marca 2008 przez Incognitos Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) No i gracze posiadający wersję z usa doczekali się patcha nr 1.2. Do czasu kiedy podobny pojawi się w Europie znowu nie będzie można grać pojedynków z graczami posiadającymi palowskie wersje CoD4(sprawdzone,bo chyba 20 razy próbowałem się połączyć).Ehh czyli znowu regionalizacja,mam nadzieję,że znowu nie będzie trzeba tak długo czekać na łatkę dla Europy. Co do tej pory zauważyłem -znaczek Infinity Ward podczas wgrywania plansz -podczas rozgrywki,wciskamy select i za pomocą opcji Mute możemy wyciszyć kolesi(KONIEC z idiotami ryczącymi przez headsety) -nowe punkty respawnu na planszach -nowe animacje "kamery zabójstwa"(np kamera z granatu ) -nie poprawi wg mnie najważniejszego dalej jest "host ended game" po cichu liczyłem,że wkońcu gdy host opuści grę ktoś inny przejmię jego rolę i nie trzeba będzie kończyć rozgrywki Edytowane 18 Marca 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 No i gracze posiadający wersję z usa doczekali się patcha nr 1.2.Do czasu kiedy podobny pojawi się w Europie znowu nie będzie można grać pojedynków z graczami posiadającymi palowskie wersje CoD4(sprawdzone,bo chyba 20 razy próbowałem się połączyć).Ehh czyli znowu regionalizacja,mam nadzieję,że znowu nie będzie trzeba tak długo czekać na łatkę dla Europy. Co do tej pory zauważyłem -znaczek Infinity Ward podczas wgrywania plansz -podczas rozgrywki,wciskamy select i za pomocą opcji Mute możemy wyciszyć kolesi(KONIEC z idiotami ryczącymi przez headsety) -nowe punkty respawnu na planszach -nowe animacje "kamery zabójstwa"(np kamera z granatu ) -nie poprawi wg mnie najważniejszego dalej jest "host ended game" po cichu liczyłem,że wkońcu gdy host opuści grę ktoś inny przejmię jego rolę i nie trzeba będzie kończyć rozgrywki (pipi) nie patch, a nie można grać na europejskich serwerach i nie ma szans cos ugrać... Cytuj Odnośnik do komentarza
GnOOsny 1 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Panowie ja przed chwila jakos sciagnalem patcha na moja pal wersje Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Tak, tak, wersja pal ma już patcha. W końcu wyciszanie jełopów jest możliwe a i nowy widok jako spectator doszedł , szkoda tylko że swobodnej kamery w patchu nie dodali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Dzień różnicy niesamowite.W przypadku patcha 1.1 chyba prawie 2 miesiące różnicy było. Wie ktoś kiedy i po ile będą nowe mapki ? No to czas włączyć konsolę Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Mi soe cos odbilo ze pod koniec kwietnia ( plotki) ale pewnosci nie mam. A co do ceny, to pojecia nie mam, ale mam nadzieje ze powyzej 30 pln nie bedzie. Optymalnie by bylo, jakby kosztowaly 19,- Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi