Mani 685 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ja nadal nie rozumie o co tylu ludziom chodzi z tymi kątami. (pipi) mnie obchodzi jak osoba obok widzi ekran w moim tel w autobusie czy gdzies tam. Ja patrze na tel "wprost" i jest za(pipi)iscie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ja tak samo w sumie nie rozumiem narzekań na kąty i pentile, na co Nemo i Raven ciągle marudzą Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 przypomina mi sie jak głupi był yacek gdy próbował sie dopier,dolic do mojej neo v. zenada Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Mnie np. w s3 do szewskiej pasji doprowadza fakt, ze jak na ulicy swieci slonce moge zapomniec o uzytkowaniu telefonu. Amoled fajny ale w zamknietych pomieszczeniach, chyba, ze jest na to jakis sposob? Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Co ty opowiadasz :o U mnie automatycznie jasność ekranu zwiększa się na maksymalną sekundę po wyciągnięciu fona na zewnątrz, i normalnie można z niego korzystać, wszystko widać wyraźnie. Może masz cos z czujnikiem lub masz zciemniony ekran na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 czytajac historie jj i jego sg3 wychodzi na to że to bardzo skomplikowany telefon ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Pro tip- wyłącz automatyczną jasność ekranu i tryb oszczędzania baterii s3 to najlepszy tel na słońcu jaki miałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Dokładnie, u mnie jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 czytajac historie jj i jego sg3 wychodzi na to że to bardzo skomplikowany telefon ;D Lepiej idzie mi obsluga gumowki, to prawda. Dzieki, zaraz pozmieniam i zobacze pozniej, mam poustawiane na oszczednosc energii bo inaczej dlugo nie wytrzymuje bateria. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ja strasznie nie narzekam. Po prostu mialem przed soba kilka telefonow na raz, i byl tam s3, htc one x, htc one, xperia z i z tych telow najlepsze pod wzgledem jakosci sa htc. jak masz jeden to moze roznicy nie widzisz. Ale ja mam s3 i to najlepszy tel jaki mialem. P.S. Znalazlem ziomala ktory wymienil mi szybke w s3 za ok 200 zl, jakby ktos chcial namiary to piszcie na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) Ej chlopaki. Ja porobiony jestem po grillu i mam takie pytanie egzystencjalne. Naprawde jak na dwor wyjde, bedzie piekne slonce swiecic i poustawiam s3 tak jak fachowcy koledzy poradzili i bede cokolwiek widzial? Do tej pory po omacku i na pamiec ustawialem muzyke na ulicy podczas ostatnich pieknych, wiosennych dni... Edytowane 1 Maja 2013 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jak na zlosc w prognozie dopiero slonce od niedzieli. A chcialem sie jak najszybciej przekonac i smiac z wlasnej glupoty bo mam tel prawie rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ty przecież też masz ta wiesniacka naklejkę ochronna może ona tez psuje efekt Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ej no bez kitu, ekran w iphonie król, co by nie gadać Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Moze byc ze to przez folie. I czemu wiesniacka nie rozumiem. Dbac o ekran i telecon by w razie zachcianki sprzedac go za dobry hajs to zly plan? Dla mnie troche inwestycja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Używana Xperia U, nowy Samsung Galaxy Mini II (czy cuś takiego), nowy Sony Live czy może starsza nowa Nokia Lumia ? Uwielbiałem moją starą k800i a do obecnej Nokii i poprzedniej po prostu nie mogę się przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza
asaf44 0 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ja bym brał Galaxy S 4. Jak kupować telefon to porządny Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Nie mini, s2 lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 To zależy do czego ten telefon ma służyć. Te ktore wymieniłeś demonami benchmarków (jakby ktos sie podniecał cyferkami - really ? ) nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Tylko nie Sony, oni z aktualizacjami telefonów są gorsi od LG, HTC, wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Nie wiem jak na innych, ale Xperia J żony dostała 4.1.2 oficjalnie, a żaden to high-end. No ale nie mam pojęcia jak jest z innymi Soniakami. Edytowane 3 Maja 2013 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jaki wybrać telefon na dwie karty sim? Jeżeli dałoby się zamknąć w max 400zł to byłby gites. Telefon tylko do rozmów i smsów. Dotąd miałem Samsunga Duos Chat 222 (czy jakoś tak) i w zupełności wystarczał przez...miesiąc, dopóki nie zaczęły się dziać dziwne rzeczy z odświeżaniem obu kart sim i kilkugodzinnym trzymaniem baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 ponoc xperia tipo wystepuje w wersji duo i wiecej za nią nie dasz, ale mam chwilowo tipo TO SCIERWO PIER,DOLONE NIE TELEFON, i tam tylko w taki sposob to mozna zrobic, jest to bardzo niewygodne W TYM YEBANYM PIER,DOLONYM TELEGOW,NIE Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Hm, a to nie jest tak, ze do bardziej popularnych telefonow mozna kupic taka przejsciowke na dual sim jak w galaxy s3? Kumpel posiada - sprawuje sie bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi