Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki telefon wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

A jak będzie z tym wyswietlaczem w z2? Ma być ips czyl lipa jak z nexusow? Porównywałem dzis z1 i sgs4 i z1 compact. Ten oststni ma ips i jest najgorszy wg mnie. Jak to będzie? W sumie zaciekawila mnie ta z2

• Odpowiedzi 8,3 tys.
  • Wyświetleń 779,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja jebie z tym rtv euro to jakiś cyrk. Wysylałi maile, ze towar idzie do sklepu stacjonarnego w celu odbioru, albo, ze paczka czeka na nadanie, a dzisiaj masowo puscili smsa, ze anulują zamówienie. Ni

• Omnia 2 może i jest lekko lepsza pod względem ekranu od HD2, ale przegrywa we wszystkim innym na całej linii. Nie wiem nawet od czego zacząć . Nie ma tego wsparcia, nie ma HTC Sense na WM, nie ma możl

• Ja nadal nie rozumie o co tylu ludziom chodzi z tymi kątami. (pipi) mnie obchodzi jak osoba obok widzi ekran w moim tel w autobusie czy gdzies tam. Ja patrze na tel "wprost"  i jest za(pipi)iscie.

Opublikowano

Ja w środę miałem wszystko w ręce i z1 wypadło najgorzej, ten wyświetlacz naprawdę nie robi wrażenia.   nie sądzę że w z2 to poprawia ;)   ja juz odpakowalem Note i gear. póki co wiem ze note bardzo dobrze leży w moich jeansach a gear  wygląda ładniej na mojej ręce niż w necie :D reszta testów jutro,  jak się poladuja przez noc :) 

Opublikowano

panowie?? posiadal ktos HTC One S ?? jak wrazenia?/
potrzebuje telefonu z podobnej polki a nie jakis kombajn multimedialny...zastanawiam sie jeszcze nad galaxy s2 ;)

Opublikowano

Wg. phonearena ekran w z2 daje bardzo rade. zobaczymy niedlugo. przekonam sie na wlasnej skorze bo mocno mnie kreci 2.

Opublikowano

A jak będzie z tym wyswietlaczem w z2? Ma być ips czyl lipa jak z nexusow? Porównywałem dzis z1 i sgs4 i z1 compact. Ten oststni ma ips i jest najgorszy wg mnie. Jak to będzie? W sumie zaciekawila mnie ta z2

Lipa z nexusow? 

Porównaj Nexusa 5 do iphone 5s :) 

Opublikowano

lol 

N7  1280 x 800

N5 1920x1080

Strzelaj dalej. 

btw, na forum apple userzy posiadający N5 i iphone 5s oceniają wyżej ekran w N5. 

+ czysty kitkat, to zapierdala bez zbędnych nakładek i innych zamulaczy. 

Opublikowano

N7 ma 1920x1200. 5s ma genialny ekran n7 nie. Zreszta co mnie rozdzialka. Chodzi mi o subiektywny odbiór. Jasnosc. Nasycenie barw. Nexus lezy i kwiczy w porownaniu do samsungow

Lol

Wrozac z fusow co myślicie sgs5 czy z2?

Opublikowano

szkoda że samsung leży pod względem czasów reakcji, mój sgs3 nadaje się dopiero do użytku po wrzuceniu Cyanogenmoda 

SGS5 / Z2 to chyba jednak Z2, lepszy design, lepsze wykonanie i spasowanie elementów. 

Opublikowano

N7 ma 1920x1200. 5s ma genialny ekran n7 nie. Zreszta co mnie rozdzialka. Chodzi mi o subiektywny odbiór. Jasnosc. Nasycenie barw. Nexus lezy i kwiczy w porownaniu do samsungow

Lol

Wrozac z fusow co myślicie sgs5 czy z2?

Skąd masz dane o N7? Gdzie nie wbijam, to podają 1280 x 800. 

Porównujesz średniego N4 czy jeszcze dalej do którego samsunga? 

Na serio, obadaj sobie N5 albo Lg G2 :) 

Opublikowano

Jestem zachwycony NOTE 3! Ten telefon jest po prostu cudowny. Po 2 godzinach uciekło mi 15 procent baterii, a to dopiero było pierwsze ładowanie. Na razie jedyny minus to pisanie, mam wrażenie jakby miał mi się zaraz wyslizgnac z dłoni. Gear po chwili zabawy tez daje radę. Genialna zestaw

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

N5 nie widzialem ale strzelam ze jest to samo co w n7 2013, czyli dno.

Porównuj tablet ze smartfonem i mysl tak dalej , pozdrawiam :)

Opublikowano

Jedna nie ma szans, ale jest na to sposób. Dwa szybkie ruchy kciukiem i cały interfejs robi się mniejszy, tak że spokojnie go ogarniesz jedna reka. Świetny patent. Gear podobno jedna godzinę. Klawe zmieniłem juz na SwiftKey i jest super, pisałem pół godziny na GG i nic mnie nie boli. Jest dobrze. Bardzo poważny minus to, że aplikacji czy nawet tarcz zegara w sklepie samsunga jest tyle co kot naplakal. W ogóle wszystkiego w tym gear jest mało, albo ja jeszcze nie ogarniam. Chociażby kolorów tła jest może z 10, tarcze zegara to tak naprawdę wariacje dwóch głównych. Mój gear to gratis do telefonu, wiec nie narzekam, jako bajerancki zegarek sprawdza się super. Ale w sklepie to bym go na pewno nie kupił.

Opublikowano

N5 nie widzialem ale strzelam ze jest to samo co w n7 2013, czyli dno.

Porównuj tablet ze smartfonem i mysl tak dalej , pozdrawiam :)
Ale co inny ekran maja czy jak?

Zaczynam coraz bardziej jarac się z2 i chyba na ten telefon wymienie mojego htc one. Z s5 jednak zrezygnuje mialem note 2 i mi wystarczy.

Ciekawi mnie ta opaska, przyda sie do biegania i pulsometru nie bede musial kupować ;-) zobaczymy co wyjdzie. Kwiecień niedaleko

Opublikowano

właśnie, co było z Note2 nie tak? btw jak się sprawuje HTC One? swoją Desire Z planuje zmienić niebawem i też rozważałem One.

HTC One vs. Note 2 vs SG 3/4 - co lepiej brać? jakimś tam komórkowym świrem nie jestem i gwałcenie softu co 2 dni mnie nie interesuje więc pod tym kątem wszystko mi jedno, byle ewentualny support dobry był.

e: pomyliłem z One X, my bad.

Opublikowano

Mialem note 2 jakis rok, ekran  bez rys, a sporo rysika używałem. Sprzedałem go tylko z jednego powodu, mimo wszystko za duzy. Na początku wydawało mi sie że jest spoko ale z czasem jednak wielkość dokucza. 

Opublikowano

właśnie, co było z Note2 nie tak? btw jak się sprawuje HTC One? swoją Desire Z planuje zmienić niebawem i też rozważałem One.

HTC One vs. Note 2 vs SG 3/4 - co lepiej brać? jakimś tam komórkowym świrem nie jestem i gwałcenie softu co 2 dni mnie nie interesuje więc pod tym kątem wszystko mi jedno, byle ewentualny support dobry był.

e: pomyliłem z One X, my bad.

One albo poczekaj na One 2014. Jedynie z tych to wymieniłeś najkrócej chodzi na baterii i nie bardzo jest to jak poprawić bo baterii nie zmienisz. Ale bez GPS dzień bez ładowania powinen wytrzymać a firmowy soft raczej nie zamula.

SGS3 - ramu brak, chyba że trafisz w dobrej cenie model LTE i9305 - wtedy spoko - np w Play takie dają. SGS4 też z koleji cenowo poleciał, cena brutto z europejskiej dystrybucji z fakturą i 24 miesiącami gwarancji za ok 1500 spokojnie, bez kombinowania. Masz jeszcze Moto G jak nie szukasz nie wiadomo czego. Ja jak już nie ram na telefonie bo mi się nie chce i czasu nie mam, to spokojnie mógłbym mieć ten telefon ;-) Ma wszystko co KONIECZNE i NIC poza tym :-) Wszystko jest bardzo przyzwoite oprócz aparatu które jest Taki Se ;-)

One też ma chyba najsłabszy aparat z tych które podałeś. Niby teraz coś tam się poprawiło softowo, ale ludzie narzekają że rozmyte foty robi. Ale ja go nie mam, mogę tylko powiedzieć, że SGS3 jak i 4 robią przyzwoite zdjęcia, mają dobre aplikacje do aparatu, Moto G jest w tym aspekcie taki sobie.

Opublikowano

dzięki  :thumbsup:  ta Moto G całkiem spoko. wodotrysków nie ma ale swoje powinna robić. wymianę planowałem jakoś na początku wakacji. najwyżej wymienię baterię w moim htc i wstrzymam się trochę to może coś lepszego stanieje albo będzie większy wybór.

Opublikowano

Moto G jest spoko, moja połówka ma i naprawdę jest bardzo zadowolona. Zmienialiśmy z SGS2.

Opublikowano

ma slot na kartę pamięci? przeglądałem opis i chyba nie ma.