MaiorZero 1 400 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Szczerze to za tą cenę dostaniesz lepsze gry. Czwórka nawiązuje do poprzedniczek gdzie tylko może więc ewentualnie możesz się wsiąść za tą grę po skończeniu części z PS2. Za podobną cenę dostaniesz drugiego Uncharted, który pod każdym względem przebija MGS4, no może oprócz fabuły, ale jak mówiłem konieczna jest znajomość poprzednich części. Przynajmniej według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Planuje kupić Metal Gear Solid 4 ale ostatnia część w jaką grałem to jedynka, oczywiście kult jakieś pół roku temu próbowałem ruszyć dwójkę - nie dało rady, zbyt archaiczny gameplay, odpuściłem i teraz pytanie czy bez znajomości fabuły poprzedników warto w to grać? Bez znajomości wszystkich części ze stacjonarnych konsol nawet nie masz co grać :] Jak mówi Major bierz Uncharted 1 lub 2 ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 No, to mi w zasadzie wystarczy. Fanatykiem ultra-płynnej animacji nie jestem, więc jakoś przebrne. Dzięki za info. No i masz rację. Dropy są tylko przy większych zadymach reszta to teoria spiskowa. Orange Box jest świetny i momentami zaskakuje pomysłami, których na próżno szukać w najnowszych produkcjach. W ogóle ostatnio się dyskredytuje naprawdę świetne produkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 W porównaniu do wersji na PC która jest nieźle napisana bądź tej na 360 wersja na PS3 jest kiepska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Proponuje juz skonczyc niezdrowy watek Orange Boksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
septo 1 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 nigdy nie miałem styczności z LBP procz jakiegos dema, ktore tylko na chwile odpalilem. myslicie, ze warto dla relaksu wziac "staremu koniowi" taka gre? cena wydania GOTY jest niewiele wyzsza niz podstawowej wersji i jest po polsku co jest rowniez plusem. nie wiem czy ta gra rozni sie tylko kostiumami z dodatkow czy jakies levele z dodatkow tez ma, ale sklaniam sie wlasnie ku GOTY. czy jest jakis problem z kompatybilnoscia pomiedzy polska a angielska wersja pudelkowa/z PSN? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 (edytowane) septo - a nie lepiej poczekac 2-3 miechy i kupic LBP2 ? Z tego co czytałem w PE i ynternecie to są one tak poważne, że lepiej kijem nie tykac. opinie ludzi ktorzy "czytali w internecie" nie sa zbyt wiarygodne orange box jest świetny , i mimo że gra jest stara a wersja ps3 słabiej zrobiona niz pozostale to i tak jest to świetna gra (a raczej zestaw świetnych gier!) droby sa sporadyczne i wcale nie jakies wielkie, jedyny problem to że dogrywanie sie lokacji jest wolniejsze niż na pc, ale te kilka(nascie) sekund loadingu co jakis czas nie ma wielkiego wplywu na gre Edytowane 31 Lipca 2010 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
KoD 3 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Mam pytanie otóż zamierzam wydać około 120zł i zastanawiam się czy wybrać Battlefielda BC 2 czy Uncharted 2 w platynie problem jest tylko taki ze bf najpewniej bedzie uzywany i bez vipcoda a uncharted nowy. Czekam na porady:) Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Naprawdę trudny wybór,ale jeśli BF jest bez VIP Code to imo lepiej brać U2. Przeza(pipi)isty singiel z niesamowitą oprawą oraz naprawdę wciągający multiplayer Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Za 120zl spokojnie dorwiesz Bad Company 2 z vip codem, wiec jesli zalezy ci na multi to bierz Battlefielda. Cytuj Odnośnik do komentarza
KoD 3 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 yabollek szukam szukam ofert na alledrogo lecz wiekszość ofert jest w cenie 120 z przesyłką prawie 140 ale raczej mimo to skusze sie na BF a właściwie jego multi co druga osoba na PSN gra w BFa wiec musi coś w tym byc Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) Vip code mozna dokupic [o ile masz karte dzialajaca z PSS]- kosztuje 50zl . Za 120 masz pelnoprawny zestaw - na forum chociazby jeden koles sprzedaje BFa za 80zl z wliczona przesylka. Edit: http://www.psxextreme.info/topic/90074-sbad-company-2/ Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
KoD 3 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) podaj linka:) jak możesz dobra juz mam Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez KoD Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Nie wiem co wybrać: Red Faction: Guerrilla CZY The Saboteur, po przeczytaniu recenzji w PE, obejrzeniu gameplay'ów nadal nie wiem co bardziej grywalne i miodniejsze, obie gry nie są wybitnymi produkcjami ale naszła mnie chęć na któryś tytuł, graliście ? co polecacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza
KoD 3 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Żadną z obu ale jak już to RF:G Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 God of War 3, czy GoW: Collection? Dodam, że nie grałem w żadną gier z serii. Uncharted 1, czy 2? Killzone 2, czy któryś z Motorstormów? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 GOW III czy GOW Collection na żadnym nie powinieneś się zawieść ;P Uncharted 2 i Killzone 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 A lepiej zacząć czytać Drużynę Pierścienia czy Dwie Wieże? A może lepiej od razu ostatni rozdział Powrotu Króla? IMO trochę głupota. Lepiej zacznij od podstaw, czyli GoW:Collection i Uncharted 1, a kolejne ich części spokojnie sobie zaliczysz kiedy spadną cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) W przypadku Uncharted wg. mnie nie ma znaczenia którą część wybierzemy...może do wyłowienia smaczków ,ale tylko jeśli chodzi o relacje Drake-a i Eleny i sławny zeszłoroczny model ;] Rozumiem jeśli Uncharted mocno stawiałby na fabułę jak np. MGS,ale tak nie jest więc spokojnie można brać dwójkę i świetnie się przy niej bawić ... ja tak miałem. Z GOW-em jest trochę inaczej...więc jeśli będziemy brać pod uwagę fabułę to zdecydowanie wybrać Collection Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Gadasz tak jakby U1 byl zdecydowanie gorszy od U2, a tak nie jest. Qvstra lykaj najpierw pierwsze czesci tak jak polecal Kaz, dopiero potem kontynuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Nie wiem co wybrać: Red Faction: Guerrilla CZY The Saboteur, po przeczytaniu recenzji w PE, obejrzeniu gameplay'ów nadal nie wiem co bardziej grywalne i miodniejsze, obie gry nie są wybitnymi produkcjami ale naszła mnie chęć na któryś tytuł, graliście ? co polecacie?? Jeżeli w przeszłości zagrywałeś się w Mafię oraz lubisz klimaty II WŚ i sandboxy to POLECAM Saboteur. Gra niedoceniana i trochę za surowo oceniana przez recenzentów. Tytuł dostaje noty na poziomie 7+, wg mnie to przynajmniej 8+ za grywalność. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Gadasz tak jakby U1 byl zdecydowanie gorszy od U2, a tak nie jest. Qvstra lykaj najpierw pierwsze czesci tak jak polecal Kaz, dopiero potem kontynuacje. Heh nie jest zdecydowanie gorszy Obydwie gry są przeza(pipi)iste jednak dla mnie ze wskazaniem na dwójkę,która dodatkowo ma multiplayer,który przedłuża żywotność gry Jeśli Qvstra nie ma zbyt dużych funduszy i nie stać go na dwie gry ,a zależy mu na jak najdłuższej zabawie to lepiej brać U2,a U1 kupić później Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 U:1 może nie jest zdecydowanie gorszy, ale różnica w jakości zarówno oprawy wizualnej jak i samej grywalności i tak jest dość mocno zauważalna. Szczerze, to gdybym najpierw zagrał w Among Thieves, to nie wiem czy przy Drake's Fortune bawiłbym się równie dobrze. Są na chlebaku jakieś dobre jRPGi poza FFXIII i RoFem? Warto inwestować w Star Ocean 4 czy lepiej kupić nowy czajnik? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jakie mam fundusze? Coś około 400zl. Jednak chyba wybiorę GoW: Collection, U2, jeśli jego cena nie będzie zbyt wygórowana, Killzone 2 i LBP: GotY. Cytuj Odnośnik do komentarza
paxx 32 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Colin McRae: DIRT czy Colin McRae: DIRT ? a może są jakieś inne dobre rajdówki ? Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez paxx Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi